Erkan P. Ayça V. Özcan D. Hatice Ş.~Истанбулска Невеста и Извън Протокола~180

• 53 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Голяма завист това на Фикрет! Не може да понесе гледката, че брат му и Сюрея се прегръщат с обич! Вместо да си живее живота, той непрекъснато го сравнява с този на Фарук!

направо са си лика прилика с Ипек....Тази завист ще му изяде главата....

Миме наистина малко прекалиха с драмата....90% от героите са злобари....аман вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бризче благодаря  Hug

# 151
Дали ще ни отпуснат фраг  newsm78  Бризче благодарности за превода  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes

# 152
Злобата и  завистта в най-уродливия им вид....проявени от Фикрет  не към някой друг, а към собствения му брат...
Огромно противопоставяне на доброто и злото...
Нямам идея кой къде ще се озове накрая, но лошите затъват все повече /Ипек, Фикрет, Адем, Рейхан..../, а добрите макар и много уязвими, все повече се издигат, още по-пречистени от болката..
Страхотна режисура!
Жалко за Дилара, Сю и Фарук! Да воюваш с най-близките си хора...

Благодаря за превода! bouquet

# 153
Брезче, благодаря за превода!
Наистина Фарук е различен от Фикрет и Мурат. Осман също не пасва на Боранови. Дали пък той не е осиновен !? /измислям си и аз разни небивалици Simple Smile /.

# 154
Явно, че това ще бъде финала на епизода....Ще има половин час реклами, а дали ще ни пуснат фраг.... Thinking

Благодаря на Злати  за подсказките  Hug На Бризчето за преводите  Hug и на всички момичета за коментарите и приятната компания  Hug

Тази нощ ще мисля Дилара,  никой не заслужава такава жестокост....
Радвам се, че Фарук и Сюрея и в любовта и в радостта и в тъгата са заедно  Hug Hug Hug Hug
Дано Фарук да не е син на Февзи, за да излязат от конака..... Praynig

# 155
Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet bouquet

На всички за коментарите и компанията! Hug Hug Hug

Тази вечер линка на ЮТУБ много прекъсваше  смених два други линка! Peace

# 156
Брезче, благодаря за превода!
Наистина Фарук е различен от Фикрет и Мурат. Осман също не пасва на Боранови. Дали пък той не е осиновен !? /измислям си и аз разни небивалици Simple Smile /.

Нали още в началото имахме съмнения, че може Фикрат да е незаконно родено дете от Нургюл....Може да се окаже, че е Осман, а не Фикрет.... Thinking Thinking

# 157
Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet bouquet

На всички за коментарите и компанията! Hug Hug Hug

Тази вечер линка на ЮТУБ много прекъсваше  смених два други линка! Peace

Скрит текст:

Злати последните седмици гледам тук https://www.ecanlitvizle.net/star-tv-canli и изобщо не прекъсва.

# 158
Момичета и аз ви благодаря за компанията тази вечер. От мен лека и спокойна нощ на всички  smile3524 lovekiss

# 159
Ани Hug,аз гледах тук-https://www.startv.com.tr/canli-yayin...

после тук-http://kesintisiz.tv/star-tv и също не прекъсваше

Joy Joy Joy

Лека нощ! smile3524

# 160
  • Варна
Мили момичета,  Hug Hug Hug Hug
чаровни наши счетита! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Простете ми, че първо не ви поздравих с професионалният ви празник, наистина влязох в темата в последния момент, но по-добре късно отколкото никога, нали!!!!!! Joy

Тук има 1001 прекрасни рози- ще има за всяка от вас! Бъдете здрави и се гордейте с вашата професия! Вашата пословична точност - зная, smile3503 не е само в сметките - такива сте и в живота. Точни приятели, точни колеги, точни съпруги, точни майки и бабчета, точни във всичко, с което се захванете! newsm10 Късмет във всяко начинание, милички! bouquet

# 161
Да му честито на Фикрет съюзи се с дявола  ooooh! ooooh! ooooh! но каквото  направи сам си го направи ще си блъска главицата но хак му е сам си го пожела  Naughty
[/quote
 Фикрет е един комплексар, който винаги е завиждал на брат си. Иска му се да е като него, ама не би. Намери с кого  да се съюзява.....явно не си е научил урока и ще си яде попарата.

# 162
Бризче сърдечни благодарности за поздрава за нашия професионален празник  Hug Нищо, че е късно, важното е, че е от сърце  Hug Благодаря за красивите рози  Hug

kikovatamama аз съм от тези, които се опитваха да разбират Фикрет...заради пренебрежението от страна на майка му....за това, че жена му го мамеше - не физически, но душевно....Дори във втори сезон ми се стори, че е променен....Но уви....с този случай Фикрет премина в графата на лошите, завистливите, злобните герои. Не съм му враг, но ще бъда доволна, ако живота който си избра му изиграе лоша шега....Защото всеки трябва да получи, това, което заслужава.

Лягах, ставах...този епизод не ми дава покой. Отново изгледах началото...мислех, че греша, но не...няма грешка....Всички повярваха на джуклестата, че Сюрея е виновна.....Толкова ми е мъчно за нея....какво още трябва да преживее това момиче....Добре, че Фарук се върна...Добре, че поне той й вярва...Добре, че този път остави семейството си да бръмчат и е плътно до Сюрея......
Но ще бъда много разочарована, ако сценаристите оставят така въпроса с падането....Ако не се изясни истината....Ако продължават да тровят живота на невинни хора, а една глезла /Ипек/ да разнася лъжи, една властимаща /Есма/ да командори на ляво и на дясно.........
Ако имаше камери, Фарук веднага щеше да провери записите...Но явно, че няма....Но си мисля....В този епизод изобщо не показаха Нургюл....Дали тя няма да е станала свидетел на случилото се.....Дали няма да й се размекне леденото сърце и да каже истината......Трябва някой да е видял....А ако не е....може Ипек сама да си каже в момент на гняв, както Дафа си призна, че е блъснала от терасата и е убила сестрата на Елиф......Трябва да има справедливост в този живот.......И всеки трябва да си получи заслуженото......
Не само за Фарук и Сюрея искам да излезе истината...Те си знаят, че Сюрея няма вина....
Но искам да видя Фикрет, Есма, Къймет, Шахип, Рейхан, Адем, та дори и Мурат и Осман......
Много ми дожаля и за Дилара...Този психопат май я риташе като куче....Ще остана изненадана, ако Дилара продължи да живее в този дом с тези двама ненормалници.....Ще плати много висока цена, за да  преобрази един луд.....Да го направи човек.....Мисията й ще се окаже невъзможна......

# 163
Добро утро! Честит празник на всички колежки!Пожелавам ви без проблемно приключване, по - малко срещи с НАП, НОИ и всякакви "велики" институции.Благодаря на всички за поздравленията!
Не съм гледала снощният епизод, но от вашите коментари и преводите на Бризчето, подсказките на Злати, Ани , успях да се ориентирам.Благодаря!

Да е сладък и прекрасен не само този ден,но и живота!

# 164
  • Варна
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
 Пожелавам ви топли и уютни почивни дни, изпълнени с настроение и много  обич! bouquet

Ани, снощи и аз лягах и ставах много пъти – пък и прехвърлях серията за да видя някой неща, които ми направиха впечатление, но не успявах да видя детайли на онлайна. Ами тя Бегюм им каза още в началото, че състоянието на Ипек няма нищо общо с падането ама  думата на кривотията просто стана закон. А Фикрет се хвана като за сламка, че това е в резултат на напрежението от вечерята. От няма какво да измислят те не обвиняват Сю, че я е блъснала, а че всичко се е случило заради прословутата вечеря.
Рускините са готови с превода:

https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239442%2F88885dc293a … pl_wall_-78538620

Общи условия

Активация на акаунт