Erkan P. Ayça V. Özcan D. Hatice Ş.~Истанбулска Невеста и Извън Протокола~180

• 53 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Със закъснение казвам добро есенно утро  Hug
Днес църквата чества Св. Мина, Виктор, Стефанида и Викентий

Скрит текст:

Св. Мина е закрилник на семейството и жените. бездомните и е бил  добър лечител.
На днешния ден имен ден има внучето на Лу да е жив и здрав, да има щастливо детство и да стане добър Човек  bouquet
Скрит текст:
Не знам от какво се вълнуват момченцата на неговата възраст, но не надявам едни хубави есенни цветя да зарадват всеотдайната баба  Hug

Ивман благодаря за закуската  Hug

Бризче благодаря за кафето и  споделеното  Hug
На кривите хора все друг им е виновен. Сюрея на всички е трън в очите. Каквото и да направи  винаги тя е виновна....Фарук предложи да поканят Адем в конака, но той е малоумен и само Сюрея може да го е накарала.....А всички други са светци...Всичко, което те правят е правилно......
Не знам защо Ипек се е разстроила от посещението на първият й братовчед. Толкова щастлива беше когато съпругът й се смя като глупак...на вечерята също беше много щастлива, дори защити съпруга си.....Ами колкото и да не иска Ипек, психопата Адем е най-близкия й роднина.....
Браво на рускините, че са готови с превода, да се ориентираме за някои по-важни моменти....

Хубав ден и добро настроение  Hug

# 166
Добро утро! Hug Hug Hug

Бризче Hug,благодаря за кафенцето и руския превод! bouquet

Аз ще си чакам бг. превода! Peace

Ивман Hug,за закуската! Hug

Ани HugБризче Hugза по-късните коментари по новия епизод!Сега ви изчетох! Peace

Рейтинга.....

TOTAL-почти се запазва....
 1 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:44 00:16 6,67 15,59
2 ASK VE MAVI ATV 20:28 00:17 6,38 15,00
3 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 20:47 00:17 6,37 14,88
4 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:53 00:17 5,62 13,11
5 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D 20:00 20:44 5,49 13,58

AB
 1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:53 00:17 8,29 20,74

2 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:43 00:11 6,22 15,45
3 ISTANBULLU GELIN (OZET) STAR TV 20:00 20:53 5,39 15,08
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 4,99 16,68
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:44 00:16 4,75 11,85

20+ABC1
1 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:53 00:17 7,69 17,70
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 5,72 18,23
3 SEVKAT YERIMDAR FOX TV 20:47 00:17 5,52 12,71
4 ARKA SOKAKLAR KANAL D 20:44 00:16 5,35 12,31
5 ASK VE MAVI ATV 20:28 00:17 5,01 11,68

Който желае Сърцебиене с руски превод! Peace
https://vk.com/kyg_club?z=video-48619406_456240252%2F65d94e3c46d … t_-48619406_47812

Днес е Св.Мина!Честито на именниците! bouquet

Щастлив ден на всички! bouquet

ПП Ани Hug е наминала докато си пиша поста! Peace

ПП 2 Честит имен ден на внучето на Лу Hug bouquet Да расте здрав,послушен и умен,за радост на мама,тати и баба! newsm10

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 10:04 от Zlatina3

# 167
Злати мерси за рейтинга  Hug Колкото повече негативна драма, толкова по-добър рейтинг.... Thinking

Погледнах началото от тук от там....Фикрет не иска да види нито родния си брат Фарук, нито Сюрея- те са виновни за случилото се, защото са поканили Адем на вечеря........Но пък с охота разговаря със същият този  Адем, който  развали спокойствието му и това на Ипек..... Thinking Thinking
За Есма си знаем, че е гьоз бояджийка, ама за пореден път се доказа като изпечена лъжкиня....И как само ги измисля....Говори с Гарип, но каза на Фарук, че й се е обадила приятелка от фонда - дъщеря й била докторка в болницата.....Лъжи, лъжи....ей така да му е гадно на Фарук, защото не слуша майка си - само тя знае какво е най-доброто за него, а обича жена си..... Thinking Thinking Thinking Thinking

# 168
Ани Hug,Фикрет е с този с когото му е угодно,нестабилен е!Отначало беше с Адем,стана му съдружник,ракриха им търговията!После разбра,че Адем му е брат и се върна във фирмата при Фарук!Сега отново Фа и Сю му са виновни и пак при Адем,въпреки случилото се! Peace

За Извън протокола излиза различно инфо! Peace

Има нов постер,Ани мисля че го пусна! Peace
Цитат
Arkadaşlar işte #Kayıtdışı'nın yepyeni afişi! Yeni gelişmeler için bizimle kalın 😊

Цитат
#Teammy_News

Турецкие СМИ активно обсуждают проект "Без протокола". По их предположениям, сериал не вернётся в сетку вещания, даже после того как Эркан Петеккая сможет продолжать съёмки. Напоминаем, что Эркан пару дней назад попал в больницу с переломом ноги. По утверждениям журналистов "удачный" перелом актера позволил телеканалу "сохранить лицо", убрав из сетки не очень успешный проект и возвращать его обратно никто и не собирается.

По-късно е пуснато това....

Цитат
#erkanpetekkaya #kayitdisi
На этой неделе сьемки возобновяться🙏
Значит они смогли договорится!! Удачи!

Ну с Богом!!! Я верю в вас!

Что только не перенёс Эркан Петеккая ( камни в почках и тд) и это перенесёт!🙏

Нови снимки правени в Кан,Франция...

# 169
Злати мерси за инфото за Протокола. Първото, че няма да продължат снимките, дори когато Еркан се излекува го бях чела. Второто е ново и за мен. Може би ще измислят някаква авария с Еркан и Али Кемал ще прекара известно време в болница....На мен ми се иска сериала да продължи с някакъв сносен финал. Тъкмо стана интересно и да ни оставят в неведение не ми се иска. Все пак искам да видя как ще се развият нещата при всички герои. Дано да е вярна информацията, че възстановяват снимките  Praynig

Относно Фикрет си напълно права. Но не харесвам такъв тип хора....Фикрет не е дете, за да се хвърля от едната крайност до другата. Ето вече стана баща. На какво ще научи детето си....Нали децата правят това, което виждат от родителите си...Може би думите личен пример са остарели за някой...наследство от социализма....но за мен личния пример който даваме на децата си е много съществен....Не можеш да говориш едно на детето си, а да вършиш нещо съвсем различно и да изискваш от детето си да прави това, което чува, а не това, което вижда.....
В този епизод много се разочаровах от Фикрет..... ThinkingВ трудни моменти виждаме истинските лица на хората. Преди това прикривали се умело....в трудно моменти от живота им показват истинската си същност.....
Фикрет обвини брат си, че заради смъртта на детето му, той не можал да изживее радостта си за собственото си дете....Всички се били съобразявали с мъката на Фарук и Сюрея...Ади бе...аз защо не видях такова нещо......Напротив, Сюрея след като се съвзе, каза на Ипек за нищо на света да не се отразява случилото се с нероденото им бебе с тяхната радост и щастие в очакване на дъщеричката им.....Каза й, че това бебе ще върне щастието в този дом.....
А сега бебчето се роди живо и здраво, макар и преждевременно, но Фикрет и Ипек създават напрежение. Ипек не е имала нищо, което е искала....Баща й се чуди за какво иде реч....Ами ще се чуди....Защото дъщеря му и жена му крият от него, че Ипек мечтае да бъде съпруга на Фарук, а не на Фикрет....Не иска детето, защото това дете е от Фикрет, а не от Фарук.....
Погледнах и момента на гробището, когато се видяха Есма и Гарип. Гарип беше обещал на Есма, че Адем няма да присъства на ексхумацията...но Адем е неуправляем и Гарип не успя да го спре....Разменените реплики между Гарип и Есма накараха Гарип да се чувства виновен пред султанката...Абсолютно по същия начин се чувства и Фарук пред майка си...че не е съумял да ръководи семейството......Есма непрекъснато вменява вина на когото й е угодно и вири глава....Много искам да се случи нещо с което Есма да бъде принудена да сведе глава......
Хареса ми опита на Бегюм да се противопостави на Есма, но отново беше за кратко....Спекулациите на Есма отново ще върнат Бегюм в руслото на задкулисните игри на султанката.....
Опит за извинение към Сюрея ли направи Бегюм, когато Сюрея беше отишла да види бебето..... Thinking Дори да е било така, на мен ми прозвуча отново нелогично....На времето Бегюм била разбрала, че можела само на Сюрея да повери Емир.....може да не съм разбрала нещо правилно.....Но за мен признанието на Бегюм, че Сюрея прави и на мравката път и не може да нарани никого, бледнеят пред думите, които Бегюм каза на Сюрея в конака, когато се вживя в ролята на господарка....Бегюм искаше да изчисти съвестта си....сега го направи  за себе си, а не за Сюрея......И много се радвам, че Сюрея мълча през цялото време, дори не се обърна.......

Трябва да поработя малко и в почивката ще продължа да гледам от тук от там.....

Хубав остатък от деня.... Hug Ако искате да изпием по едно кафе или чай.....

Скрит текст:

# 170
Довърших на бързо с много прескачания снощния епизод...Ще го гледам подробно, когато излезе българския превод...
Много се развълнувах, когато Сюрея гледаше бебка през стъклото - Аслъ е невероятна. Прави страхотна игра....Толкова любов видях в очите на Сюрея, такова вълнение и надежда, че бебка ще промени живота на всички в конака. С нея ще дойде светлината в този мрачен дом....Няма злоба, няма завист в думите й когато се обади на Фарук. Всичко в Сюрея излъчва щастие и любов......
Същите вълнения изпитах и от думите на Фарук към Фикрет. Очаквах, че казаното от Фарук ще накарат Фикрет да се замисли....Но, не....отново се излъгах....
А картината, която Сюрея начерта пред Фарук си мисля, че ще бъде финала на сериала....След две години....Сюрея и Есма ще седят една до друга и ще си пият кафето, на фона на играта на децата, Фарук и Фикрет ще подготвят обяда, а Сюрея ще поиска чашата на Есма да й гледа.......
Не знам дали Сюрея зарази и мен, както Фарук....но очаквам това да се случи....Не случайно Фарук нарече Сюрея неговата вътрешна слънчева енергия.....
Но нашите герои ще преминат през още много перипетии докато стигнат до този момент....
На Фикрет се обади редактор от пресата, който го уведоми, че в редакцията е получен материал със снимки от ексхумацията на Февзи. Неговия интерес е да публикува този материал, но понеже става въпрос за семейството на Фикрет е решил да се допита до него. Последствията от тази публикация ще бъдат лоши за бизнеса на Боран. Ще се получи главоломно падане на цената на акциите и това ще доведе до промяна в управлението на холдинга.  Промяна в съвета на директорите. Фикрет не отговори веднага, като каза, че в момента е зад волана и ще му се обади по-късно. Когато пристигна в конака и видя колко щастливи са Фарук и Сюрея, завистта и злобата към Фарук отново заработи...перифразирам - дори и света да гори, той ще е щастлив с жена си.....
Написа съобщение на редактора, който му се обади "публикувай" и се обади на Адем да се срещнат....Фикрет вече е разбрал, че Адем е истинският му брат.....
Страхотно....Това вече съм го гледала....Якуп в Съдбата постъпи по аналогичен начин....За да  отмъсти на брат си за щастието му, фалира фирмата и стана подлога на Максут.......

Сега ще видим каква роля ще изиграе Гарип  Thinking....Есма с нейното мухлясало мислене веднага ще обвини Фарук....че не може да се справи с новата си роля на глава на семейството...Няма да се изненадам, ако обвини Сюрея, че е изпратила журналистите на гробищата.....Есма главната виновница за всички проблеми на живущите в конака ще раздава правосъдие на ляво и на дясно...А Ипек навярно бързо ще се излекува от депресията, когато научи, че Сюрея отново е персона нон грата в конака.....Ипек ще е щастлива, само когато Сюрея е нещастна.....Баси и мерилото за щастие.....
Кога Фарук ще прогледне и ще сложи край на всички задкулисни игри в това гнездо на змии...... Thinking Thinking Thinking Ще чакаме....

# 171

Някой може би ще преведе! Пишело кои сериали ще бъдат финализирани.

# 172
Лу мерси за видеото  Hug

Накрая пише

kayıtdışı`nin da final yapması yakın

Извън протокола близо до финала....

Превода е от гугълчо...дано правилно да съм изписала думичките на турски....

# 173
Добро утро! Hug Hug Hug

Явно днес кафето ще е от мен! Wink

Лу Hug,благодаря за клипчето с инфо!За ИП вече се писа за евентуален финал с падане на рейтинга!Писаха и че сменят режисьора, но Еркан си счупи крака и ще видим какво ще следва оттук нататък!За др. сериали които са дали гледам Пълнолуние и Сърцебиене,но не е излязло официално инфо за финал! Peace

Ани Hug,благодаря за коментара на изгледаните моменти от ИН! Hug

Цитат
Нужно хорошо знать кому можно доверять в этой жизни

Приятна почивка,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 174

Благодаря на Злати за кафето! Ще си пием двете и ще чакаме и други да се присъединят! Все пак е неделя!!!

# 175
Здравейте момичета  Hug
Стана обяд, така, че е късно за добро утро, но ви пожелавам прекрасен почивен есенен ден  Hug

Злати  Hug Лу  Hug - изпих си инкогнито кафето още в 7,30....но не се обадих, защото последният пост беше мой, а и вчера май само аз съм писала....и реших да не дотягам....
Нямам никакви новини, можех да продължа да разсъждавам за последния епизод на Невестата...но вчера писах много и реших да не натрапвам моите разсъждения....Така, че съм пас за сега.....

# 176
Здравейте и благодаря за кафето и пожеланията!
Снощи късно изгледах ИН и искам да споделя с вас.
Есмератора я видях в друга светлина.Сякаш в болницата с Къймет се държа за първи път човешки с нея. Нямаше го онзи пресметлив и властен поздрав към приятелката и. И после сцената със спомените.Дали наистина е обичала Гариб или повече Февзи? Със субтитрите ще разберем повече.
Бегюм ми се иска да изгледам сцената във болницата и разговора и със Сюрея. Там като, че ли изпуснах доста от диалога - по-скоро не го разбрах.
Осман - не искам дъщерята на Гариб да го наранява.Започнах да се съмнавам в нея, от момента в който братовчедка и каза, че тя чете книгите.
Сюрея за нея мога да кажа, че рядко има такива хора - щедри на чувства, съпричастни към всеки независимо дали е приятел или недоброжелател, всеотдайни  и любвеобилни.
Фарук в този епизод наистина ми хареса.Започват да му идват прозрения относно семейството му.А най-много ми хареса, че беше до Сюрея в този момент.
Тейзето и Акиф - гледах ги два пъти.Радко се намира такава екранна двойка, с толкова хубав комедиен стил.

# 177
Привет  wavey
Толкова ми е скучно това ддс,/само да не допусна някоя съществена грешка, че тогава ще стане весело...може да си изкарам някоя глоба  Wink/ че си намирам причини да наминавам в темата.... Grinning
Ивман благодаря за първите впечатления от 24-ти епизод....Днес мислех и аз да пиша за триъгълника Бахар-Осман-Бурджу.....Не можах да повярвам, че Бахар чете романите, а Бурджу само резюметата, които Бахар прави.... #Crazy #Crazy Бурджу тръгва с огромна лъжа...а Осман не заслужава това....Дори си помислих, че Осман може би несъзнателно усеща нещо...беше много разсеян когато имаха преди това среща с Бурджу....Дори тогава се изненадах на държанието му....но сега след като разбрах какви игрички играе Бурджу си помислих, че може би интуицията подсказва нещо на Осман.....
Относно Бегюм - когато Сюрея беше отишла да види бебето....Изгледах момента още веднъж, защото първия път ми се стори, че не съм разбрала добре за какво говори Бегюм... част от казаното от Бегюм нямаше никаква връзка с причината за посещението на Сюрея в болницата и смесените чувства, които изпитваше - радостта за бебка и притеснението за случилото се с Ипек....И на мен ще ми бъде интересен този момент да го изгледам с бг превод.....
Относно Фикрет и Ипек - мотивите при двамата са различни, но целта е една и съща - Фарук......
Думите на Фикрет в края на епизода много ме разочароваха.....Но нали има една поговорка "който копае гроб другиму сам пада в него".....

Толкова хубаво бебче са избрали  Hug Hug Изобщо няма вид на новородено и недоносено бебе..... Naughty

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 15:26 от MAMA-AN

# 178
Здравейте мили момичета, приятен неделен ден.
Нямам никакво свободно време. Занимавам се да си   оправя градинката, защото ще бъдем в  София и двамата  може би от  другата неделя 10 дни.
Така, че тази събота и неделя са ми  свободни,  другите няма.

Благодаря ви за постовете, хаберите, новините и снимките.

Лу, скъпа
, прости ми със  закъснение ЧИД на твоето Слънце Викторчо.  Да расте  здраво и щастливо дете.
А на теб и  майчето
 хиляди целувки и много обич.
Боби, благодаря ти за пожеланията, ама нямаш  равна на  себе си, когато  ни  пожелаваш  едва ли не  цялата  Вселена. Голяма работа си.
Ивман, прости   ми че не те поздравих за деня на счетоводителя.  Не съм  разбрала, че и ти си от  нашата  гилдия.
Бъди щастлива и обичана.

Ани, Боби, Злати, Гостенце - много  благодаря  за   хубавите постове.

Нещо в  скрит  текст:

Скрит текст:

Довечера от 19 часа по БТВ  ще излъчват  предаването "Талантът обича  всяко  дете".  Това е продукция  на  БТВ Медиа  груп и  Фондацията за развитието на талантливите  деца.   Участват  деца от 6 до 16 години.  Всичките деца  са 36.
Та....довечера от  19 до 20  часа - не знам  точно  кога  по БТВ  ще  бъде награждаването  на първенците.
Има деца, таланти   поети, има  художници, има певци, не знам още какви са, но моето  внуче  Давид  Красимиров  Панамски  на 11 години е  номиниран  с  първа  награда  за  най-добър  архитект.  Ще се представя  с  архитектурна  сграда - не  знам  точно каква е.
На  първенците ще им  връчват  грамота,  значката   на  БТВ  и   едногодишна стипендия  за  безплатно   индивидуално  обучение  по науката по която са номинирани    само за  първите  места.
Не знам  дали на някоя  майка или баба е интересно, ако иска може да го изгледа довечера.
Например  нашата ЛУ има Слънчице   Викторчо, което  догодина ще навърши  6  годинки  и може да го  запише  там.    Миналата  седмица  пак  бяха  ги давали по   БТВ  от  19 до 20  часа.
Давид  пак  го даваха  и  миналата  седмица..  Водеща е Петя  Дикова - на  Аня  Пенчева и  Сашо  Диков  дъщеря им.
Подробности  не знам,  ще ходим с ММ  в  София и ще  разбера.
Всичко хубаво. Целувки.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт