Erkan P. Ayça V. Özcan D. Hatice Ş.~Истанбулска Невеста и Извън Протокола~180

• 53 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Сиси Hug

Скрит текст:
Да не си се объркала с деня или с часа на предаването за което пишеш...По БТВ вървят новини.... Thinking пожелавам успех на Давид  Peace

видео тук

Много ми е жал за Дилара...А Рейхан е толкова подла....Слугинята искаше да помогне на Дилара, Рейхан я спря...Това означава, че одобрява постъпката на лудия си син.....

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 20:43 от MAMA-AN

# 181
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Закъснях за Пълнолуние.....пътувах, но вече съм в къщи и на рекламите бързам за ви поздравя и да кажа, че още не съм гледала серията...
Сиси Hug

Скрит текст:
Да не си се объркала с деня или с часа на предаването за което пишеш...По БТВ вървят новини.... Thinking

видео тук

Много ми е жал за Дилара...А Рейхан е толкова подла....Слугинята искаше да помогне на Дилара, Рейхан я спря...Това означава, че одобрява постъпката на лудия си син.....

Ани, това ме изуми още при онлайн гледането....

# 182
Сиси
Скрит текст:
Да ти е здраво и много щастливо внучето.Пожелавам му много успехи.Аз не видях по БТВ такова нещо.Това по време на новините ли беше?
Тук дали ще има развитие и по-точно от страна на Мурад.Казвам "развитие", защото наистина е едно малко и глупаво мъжле, което освен да налита на бой друго не знае. Иначе разбрах, че в реала двамата са двойка в истинският смисъл.

Ани на предното видео с Дилара, много искам и нейният образ да се развие.Не ми се иска да остане при Адем и майка му.Дано по-скоро си тръгне и ще разберем дали наистина Адем я обича или се ожени, защото е приятелка на Сюрея.

Играта на този актьор много ме впечатли.Не е лесно да играеш психопат.

# 183
  • Плевен / София

Играта на този актьор много ме впечатли.Не е лесно да играеш психопат.

Ако имаш време гледай го В"Щастливи заедно" там играеше Ресул....гадняр отвсякъде...явно му прилягат такива образи...
https://www.vbox7.com/playlist:1694731

# 184
Сиси Hug

Скрит текст:
Да не си се объркала с деня или с часа на предаването за което пишеш...По БТВ вървят новини.... Thinking

видео тук

Любима моя, не съм се объркала.
Ивман, здравей, и за теб  пиша.  Днес на обед в централата на БТВ е имало  награждаване  на  всички, които са  спечелили първа награда.
Краси, Рени и  Давид  са били там.  Но в  новините в 19 часа  го  казаха   само като информация, а аз си мислех, че ще ги извикват  децата по имена и ще ги награждават.
Та....така  видеото беше  само    няколко  секунди, не знам  точно.
Идеята е всяка  събота  по  5 часа  със  всяко  дете, което е  спечелило  първо място  да работи  специалист, на който ще се заплаща от бюджета на БТВ.
Значките какви са не съм  ги  видяла и грамотите.
Като идем на София  ще имам информация и   снимки.
Приятна  вечер.
А,  разгеле си тук  - какво ново съм  разбрала от "Извън  протокола" ?
Оня другия  дядка,  другия  чистач,   който се срещаше с Орхан  по пейките на Крайморската улица  се  казва   Х а я т и .

Бахтияр  Демир  в   този  сериал  се  казва  Ръфат и   наистина е   шофьор на майка  Мелек. Те го раниха  хората на  Екрем   на  пристанището  и не се  знае дали  ще оживее ?

Все още не ми е ясно  защо  майка  Мелек  накара  Али  Кемал  да изкара  Орхан  от  психоболницата ???

И друго - когато  майка  Мелек се срещна със Орхан  в онова помещение голямото на брега тя тогава   написа на едно листче от  тефтерчето си  адреса  на оная  богатската  къща  като и на него, както и на  Али  Кемал  каза, че е забравена и не е използвана от  много години.
Да, ама Екрем  Таноз я  знае наизуст  така, че изпрати  снайперист, за да убие и Орхан и   синът му  Аднан.

Да видим  сега дали ще продължат да го  снимат или  ще го  приключат  този проект ???
Според  мен  Продуцентите са  похарчили  много и  много  пари до  тук и ми се струва  малко  вероятно да се откажат.
Мисля си, че ще  се  борят  за рейтинга с  новия  режисьор.
Ще видим какво ще стане.
До сега сериал на Еркан не е  спиран да се снима, може  пък  сега да го  спрат.

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 20:56 от sisi55

# 185
Гости - и аз се изумих от тази сцена...Пълни психопати са Адем и майка му.... #2gunfire #2gunfire

Ивман - на мен не ми се иска Баде и Мурат да бъдат заедно в бъдеще. Повече ми харесва Корай.
Мурат няма да се промени...колкото се променя Фикрет....А Баде да стане снаха на Есма - не ми се иска...Змията ще й отрови живота, а Мурат не може да я защити, както  прави Фарук. А за мен мурат е един нехрани майко....Нито учи, нито работи...само ходи като муха без глава и се чуди с кого да се сбие....
Нали очаквахме, че любовта ще промени Адем....Да ама не......Всеки път когото причини болка на Дилара се извинява и след прави същото......
Актьора играе само такива роли, доколкото разбирам - гледала съм го в един сериал с Берен Саат....беше същия психопат......Така, че има опит да играе ролята на луд за връзване.....Не съм впечатлена от играта му, защото играта му е еднотипна......

# 186

Цитат
-Фарук, я прошу тебя лишь об одном. Пришли мне видео или фотографию девочки.
-Хорошо, хорошо. Я помогу тебе увидеть ребенка. Я люблю тебя, ты же знаешь
-И я тебя

#istanbullugelin #стамбульскаяневеста

Сиси рускините са писали...

Цитат
Съёмки уже начинаются, так что скоро посмотрим 8 серию🖤🖤🖤 #Kayıtdışı @erkanpetekkaya @adusenkalkar #erkanpetekkaya #alidüşenkalkar #seninleçokgüzel #FOX #FOXTurkiye #dizi #Pazartesi #tv

Но аз не съм оптимист...може би ще финализират сериала по кратката процедура...
Трябваше да сменят сценаристите....

# 187
Ани, Гости, аз само исках да кажа , че ще видим дали наистина се е оженил за Дилара по любов или защото е приятелка на Сюрея.Това ме вълнува - този психопат дали ще проумее, че нито баща му, нито майка му, нито пастрока му са виновни за неговият живот такъв какъвто е в момента.Самият той трябва да се изгради като човек. Иска ми се лошите да станат по-добри.

# 188
Сиси рускините са писали...

Цитат
Съёмки уже начинаются, так что скоро посмотрим 8 серию🖤🖤🖤 #Kayıtdışı @erkanpetekkaya @adusenkalkar #erkanpetekkaya #alidüşenkalkar #seninleçokgüzel #FOX #FOXTurkiye #dizi #Pazartesi #tv

Но аз не съм оптимист...може би ще финализират сериала по кратката процедура...
Трябваше да сменят сценаристите....
[/quote]

Любима, не съм гледала сериал, който да е  спрян заради рейтинг.
Може би Златинчето  ще ни каже повече.
Ами...каквото направят  такова.  Идейния  замисъл на "ИП"  за мен е  един интелигентен проект, но явно той не се харесва на  забрадките и бурките.
Те искат да гледат  много любов, поразителна  любов,  опустушителна  любов, раздяла и пак  събиране,  непременно да има слугини, готвачки и разни слугини и с тях  да има  всякакви изцепки, раздели и срещи,  непременно, ам непременно забременявания  и  раждания,  проклети  свекърви и такива от  този  род.
Сега като  гледам  "ИН" и преди съм  гледала Съдбата  намирам  много общи нюанси  и много  сцени, които сме ги  гледали и не са интересни.
Понякога си мисля - ама този супер интелигентен  вундер мъж  Озджан Дениз - актьор, сценарист,  писател,  продуцент,  режисьор, отличен  певец,  музикант и всякакъв  персонал -   направо е пълна енциклопедия, а пък е и много  красив - та този ГЕНИИ  с  големи букви  защо се  захваща  с  тези  глупави  сапунки - вероятно само за едно -  парите.  Може би и заради  рейтинга.
Дано да е всичко  лъжа, когато идиотите  папараци  пишат  за здравословното  му състояние на  момчето.
Ако има проблеми  с  мозъка, както пиша  това не  е  хрема или  кашлица.
А пък и това  момче  още от  дете се е захванало  да издържа  голямото им  семейство и толкова  болка е  преживяло......дано  всичко да е било във  времето и сега да се радва  само  на  щастие,  защото го заслужава.

Сладури, аз започнах да ви пиша за "Талантът обича  всяко  дете",  ама това е  важно  за  родителите на  малките  деца.
Още  малко  ще ви напиша.
Скрит текст:

Сега имам по-пълна информация - БТВ Медиа  груп и  Фондацията, заедно с БТВ  са  разработили този проект. Той е  може би от  преди  2016 година.
Специално само за  2017 година 27 стипендии са отпуснали от  бюджета на БТВ  за децата в 5  направления.
Тук се състезават за актьори, писатели, художници,   архитектура, робототехника, инженерство и не знам още какво си.
Нашият  Давид се състезава с 18 деца  в   направлението : "Архитектура".  Представил се е с  архитектурен  проект, за който за 4 часа е трябвало да  построи от  стиропор, фибран  и други  материали  град на бъдещето.  От тези 18  деца той се е класирал на първо  място.
Във  всяко едно  направление има по едно  дете, класирало се на първо  място.
Това означава, че  всяка  събота  ще го  водят  в  "Юнити   Академия"  да се обучава при  избран архитект, като  финансирането ще бъде от БТВ.
В общи линии това е.
Тази сутрин  12 ноември  от 11 часа на официална  церемония в театър "Театро", който също е партньор на проекта  са били  всички деца и наградените са получили  наградите си.
И аз си  помислих, че  ще дават тази  церемония  по БТВ за това го написах,  а  те  само  като  информация  го  казаха.

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 22:05 от sisi55

# 189
Ани, Гости, аз само исках да кажа , че ще видим дали наистина се е оженил за Дилара по любов или защото е приятелка на Сюрея.Това ме вълнува - този психопат дали ще проумее, че нито баща му, нито майка му, нито пастрока му са виновни за неговият живот такъв какъвто е в момента.Самият той трябва да се изгради като човек. Иска ми се лошите да станат по-добри.

Първоначално Адем прояви интерес към Дилара като приятелка на Сюрея, за да може така да бъде по-близо до Фарук - т.е. да използва Дилара като троянски кон. И до някъде го постигна със школата. Но не се получи както той искаше - вместо да вбеси Фарук, стана така, че Сюрея си развали временно отношенията с Дилара....
Но по-късно, Дилара съумя да предразположи Адем и той сподели с нея най-съкровените си тайни.....Но влиянието на Рейхан върху Адем е много силно.....А след като той се влияе от майка си, за мен любовта му към Дилара не е истинска...поне на този етап. Може би Дилара ако го остави сам с мама му...Адем може и да проумее какво губи........Ще видим......

Цитат
Иска ми се лошите да станат по-добри.

Благородно пожелание....но аз не искам да избелят образите им и ни лук яли изведнъж с вълшебна пръчка да станат добрички.....Както стана с Къймет в Съдбата....Ади бе.....Тя отне новородено от истинската му майка, за да стане тя майка на сина й....с лъжи е сатнала съпруга на Зия........А какво още не направи на Елиф....Къймет дори причини смъртта на съпруга си.. върна се с лъжа в конака и стана по-чиста от ангел.....За мен Къймет не стана по-добра, просто се нагоди към обстановката, за да бъде при семейството си, което беше на път да унищожи заедно с Дафа..........
Така, че тези избелвания на образите в сериалите не са ми по вкуса.....

# 190
Сиси

Цитат
не съм гледала сериал, който да е  спрян заради рейтинг.

Гледала съм 4 сериала, които ги спряха заради рейтинг. Направиха по един нескопосан финал и толкова.....

Цитат
-Любимый, она сейчас смотрит на меня и улыбается. То есть, она чувствует, что я здесь. Значит, хочешь сказать, что поправится. Ой, теперь появилась же эта маленькая девочка. Она рассеет все чёрные тучи
#istanbullugelin #стамбульскаяневеста

# 191
Цитат
Благородно пожелание....но аз не искам да избелят образите им и ни лук яли изведнъж с вълшебна пръчка да станат добрички.....Както стана с Къймет в Съдбата....Ади бе.....Тя отне новородено от истинската му майка, за да стане тя майка на сина й....с лъжи е сатнала съпруга на Зия........А какво още не направи на Елиф....Къймет дори причини смъртта на съпруга си.. върна се с лъжа в конака и стана по-чиста от ангел.....За мен Къймет не стана по-добра, просто се нагоди към обстановката, за да бъде при семейството си, което беше на път да унищожи заедно с Дафа..........
Така, че тези избелвания на образите в сериалите не са ми по вкуса.....
Ани, нямам в предвид Къймет от съдбата или Есма от ИН. По скоро имах в предвид младите персонажи, като Адем, Мурат ..........

# 192
  • Плевен / София
Започнах да гледам серията....Ужас....Ипек проклина Сюрея....как нейното бебе е умряло, а нейното/ на Ипек/ е живо.....тя наистина не е искала да роди живо дете....това ли е снахата, която си избра Есма...над която трепери Фикрет и все Фарук и Сюрея са му виновни....не мога да гледам...няма да мога да спя....Ще чакам превода на момичетата....
лека нощ...

# 193
Започнах да гледам серията....Ужас....Ипек проклина Сюрея....как нейното бебе е умряло, а нейното/ на Ипек/ е живо.....тя наистина не е искала да роди живо дете....това ли е снахата, която си избра Есма...над която трепери Фикрет и все Фарук и Сюрея са му виновни....не мога да гледам...няма да мога да спя....Ще чакам превода на момичетата....
лека нощ...

Гости не гледах истерията на Ипек...оставих тези сцени за българския превод...Ама сега ме заинтригува и намерих момента....

Предполагам, че тук проклина Сюрея....пред всички, включително и пред Фарук....

Направо не мога да повярвам... Thinking Thinking Thinking Thinking Майка да не си иска детето.... Thinking Thinking Thinking Thinking
Депресия ли има Ипек...ами тя нон стоп е в депресия....откакто Фарук се ожени за Сюрея тя си е така.....
Много се радвам за Есма....Тя разбира се ще оправдае джуклестата и пак ще обвинява Сюрея, ама страхотен избор направи Есма.....Да си я чува сега....любимата невеста.....

# 194

Добро утро, нека новия  понеделник да ни донесе много радости и добрини.
Честита нова  седмица.
С обич.

Общи условия

Активация на акаунт