SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
13x10 "Wayward Sisters" Promo #2

Дано, Иве, дано!

Не ви разказах тогава, но по празниците сънувах всякакви откачени неща.
Единият път бях на някаква благотворителна вечеря, на една маса с мойта либоф Дик Роман. Усмихна ми се зловещо и реших, че иска да ме изяде . Избягахме с някакво момче в неговата стая и той ми даде да чета супер дебел учебник по нещо си. Тръгнах си.
Другият път сънувах, че чакам на летището със Стивън Амел, за да ходим да се снимаме за реклама на The CW . Пристигнахме на нещо като плаж с черни камъчета и скали, дойдоха и момчетата. Снимките станаха разкошни. Бях с дъълга червено-оранжева рокля, като лава. Суща фръцка .

# 241
# 242
Тифче, честит рожден ден. Желая ти много щастие, здраве и любов  Hug

# 243
  • Вестерос
Благодаря ви, момичета Hug Гифчетата са страшнииии, свалих ги на телефона Grinning

# 244
The CW Boss On ‘Supernatural’s Future & Possible Spinoff
It’s become a TCA tradition to check on the future prospects of [Supernatural], which has repeatedly defied expectations.
Noting that he and his CW team are not ready to announce renewal decisions yet, “next year would be Supernatural‘s 300th episode which is remarkable,” Pedowitz told Deadline. “That show will go on as long as it keeps going, the boys (stars Jared Padalecki and Jensen Ackles) keep doing it and the ratings keep holding.”
This season, Supernatural is also tasked with introducing a potential spinoff, Wayward Sisters [...].
“I’ve seen it, I like it but the fans determine,” Pedowitz said. While the first attempt at a Supernatural spinoff, Bloodlines, “did not work at all, this one has an opportunity to work,” he said. “Nothing is perfect but the real question is whether fans will go watch it if the boys aren’t in it. I don’t know but it works, the characters work, Kathryn Newton is a real star, the actress who plays Donna (Briana Buckmaster) is hilarious.”

# 245
  • Вестерос
Кога почваха нашите хора, много ми се гледа, отдавна не ми е липсвал така

# 246
Малко опит да си настроя сънищата за тази нощ

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тифче, май другия четвъртък почват  Sunglasses

# 247
Точно така. Започват пак на 18 януари (за нас 19) с пилота "Wayward Sisters". Аз ще пропусна епизода, за да не се ядосвам , и ще гледам заедно със следващия. Ето и описанието му:

13.11 "Breakdown":
TIME TO RETURN THE FAVOR – Donna (guest star Briana Buckmaster) calls Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) for help after her niece, Wendy (guest star Sarah Dugdale), goes missing. The three hunters discover Wendy was kidnapped by a man who sells human parts to monsters in a grotesque online auction and race to save her before it is too late.

Май ще изчакам даже за три епизода накуп .

# 248
  • Buffyworld
Тифче,  Hug честито и от мен ! да си жива и здрава !  Hug

И аз нямам търпение да почват вече.  Mr. Green

# 249
# 250
Палавник .

# 251
# 252
  • Вестерос
Мерсиии Hug

охх вярно за сестрите...емиии ще чакаме Grinning

# 253
Аз ще дам шанс на Сестрите  Grinning

# 254
Аз не, редуцирах сериалите, които гледам, броят се на пръстите на едната ми ръка вече....

Общи условия

Активация на акаунт