SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Някой гледа ли епизода? Нещо интересно? Каня се тази вечер да го гледаме с благоверния, но искам да съм подготвена, на мен не ми пречи да знам какво се е случило.

# 46
Аз чакам букви.

# 47
И аз още не съм гледала, може би утре вечер.

# 48
  • Вестерос
Да се запиша, чета ви редовно знаете Heart Eyes

Гледах го, хареса ми. Какво ви интересува? Джак не участва, оставиха го да зяпа някакви неща и тръгнаха двамата да работят по случай.
Скрит текст:
Дийн умря нарочно и се оказа,че Били е новият Смърт хахах, после го освободи и той се съживи и накрая Кас се обади да го вземат от някъде си и като отидоха и го видяха свърши.

# 49
Буквите излязоха в унакса.

# 50
Страхотен Дийн-епизод! Дори не знам как да го коментирам. Страхотен!

# 51
Размазах се, не, той ме размаза, наистина епизода беше страхотен, Дийн беше страхотен.

# 52
Сега гледам.
Това ме разби  Joy

Изпепелителят на сутиени  hahaha

# 53
И как си похъркваше.Joy

# 54
  • Вестерос
Много се смях.

Били ми се видя наедряла.

# 55
Даже доста  Laughing Тамън за това влязох да отбележа. Но пък е сладурана.

# 56

Тук е и самата статия

Сам и Дийн?

Все пак предпочитам тези

# 57
  • Buffyworld
И на мен много ми хареса серията ! Най- накрая си припомних защо всъщност съм започнала да гледам Супернечъръл. Все едно се върнах във втори сезон. А видяхте ли в началото на епизода, когато показваха  какво се е случило преди, колко млади бяха двамата. Бях ги забравила. Сам беше супер сладур, а Дийн ми се видя супер смешен, като малко момченце  hahaha
Много се радвам, че Кас се върна точно в този момент, когато Дийн имаше нужда от вяра.  Heart Eyes

# 58
Дженсън пак се цели високо в избора кой друг може да изиграе Дийн - минал път беше Мерил Стрийп Joy . Ще намеря клипчето, в което казва за Харди, интересно ми е да го видя.
Харди е специфичен актьор, не става да всякакви роли, но където съм го гледала досега все е бил разкошен: "Warrior", "The Drop", "Legend" и най-вече "Taboo" (ох, леле!).
Но въпреки всичко никой не може да замести J2. Добри, лоши, те "са" Сам и Дийн Уинчестър, това е.

# 59
Съгласна съм, това е.

Общи условия

Активация на акаунт