Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Blisss, как си, как мина пункцията?

# 46
Blisss, как си, как мина пункцията?

+1

Нямам търпение да пише 💗
Дано се яви с добри новини 🍀

# 47
И аз я мисля Блисчето от сутринта, надявам се всичко да е минало максимално леко Hug

crowned, спря ли кървенето ? То всъщност кървене ли беше или зацапване ?
При първия ми трансфер на 10 ден и аз имах зацапване, продължи 3-4 дни.
Надявам се, че сте добре с бебчо/вците Heart

# 48
Блис, чакаме те с нетърпение да кажеш каква е реколтата Laughing
Краунд, почиваш ли? Давай отчет да знаем, че си добре Heart Eyes

# 49
  • pLOVEdiv
втръсва ми да лежа още от сега, но в името на каузата няма да мърдам. Мога и по цял ден да ви се отчитам, но мисля, че и на вас ще ви втръсне от мен хахаха Joy днес бях са вливка и казаха ако до утре не спре окончателно пак да отида Persevere

# 50
crowned ще лежиш, заслужава си, заради бебето/ бебчовците. Дано утре се похвалиш с още по - добри новини.
Блисче как си? Стискам палци за добра реколта.
Искра успех и на теб и дано на 17 се отчетеш с добри новини.

# 51
Здравейте момичета, някоя от вас знае ли под колко процента по Крюгер, се смята за тежък мъжки фактор?

# 52
По новите критерии влошена е морфология от 4% или по-малко.
Тежък МФ е съвкупност от няколко влошени показателя, не само морфология. Simple Smile
Ето, има цяла тема за МФ : http://m.bg-mamma.com/?topic=983997

# 53
  За малко да изтърва хубавите новини,явно като пиша от телефона в новите теми,не ме записва.
 Crowned честито и от мен,много се радвам  Hug.Колкото са бебчовците,толкова,важното всичко да е наред до края. Heart Eyes
 Blisss е следващата с добри новини,чакаме те Peace.

Момичета,в петък бях при Минев,всичко е наред.Близнаците се развиват добре, даже вървят една седмица напред.Е момиченцето сигурно ще бъде малко по-финно,като майка си  Mr. Green.Според приказките на доки.Така като ме гледал,до края ще се вижда само един корем,който се държи на краката. Grinning
 Изписа ми да пия Салбутемол,незнам защо  newsm78,може би заради поява на контракции.Някой да го е пил?Притесниме само,че когато го пия,ще имам леко сърцебиене и изтръпване на ръцете.Всичко отшумявало за половин час. #CrazyПродължавам и с приема на Магнерот.Иска повече да си почивам и да не ходя на работа.Накара ми се едно хубаво  Mr. Green

# 54
Здравейте, мили момичета! В клиниката съм още и ще ме изпишат утре. Това се налага заради комбинираната процедура  - пункция и абразио. Имам малко  по - обилно кървене. Ще ме наблюдават. Жана,  и на мен ми сложиха  от онези охладители на корема. Доста ме боли, но си заслужава - 23 зрели качествени яйцеклетки.  Това е реколтата. Утре ще ми кажат колко са се оплодили. Всички в отделението са много мили и грижовни. А вие сте прекрасни! Такава подкрепа  ... Нямам думи!
Целувки на всички! Heart

# 55
  • pLOVEdiv
ами Тединка, ти го раздаваш модерен герой. Хайде спри се, нали каза ,че колегата като се върне, приключваш.... аааа сега ти се е паднало да вееш кълки по кафета и да спиш да късно, да прочетеш книжка, че като се родят близнаците, дупе да ти е якичко Kissing Heart

# 56
Браво Blisss ! Чудесни новини! Заслужаваше си мъките. Сега си почивай и бъди сигурна , че и утре ще те зарадват с хубава бройка ембриончета!
Crowned и ти си почивай, щом трябва да се лежи, ще лежиш! Нали знаеш, че е за добро!

# 57
ами Тединка, ти го раздаваш модерен герой. Хайде спри се, нали каза ,че колегата като се върне, приключваш.... аааа сега ти се е паднало да вееш кълки по кафета и да спиш да късно, да прочетеш книжка, че като се родят близнаците, дупе да ти е якичко Kissing Heart

Колегата се връща в сряда и живот и здраве тогава съм на ЖК.Мисля да си взема вече болничен и да си почивам. Heart Eyes

# 58
Блисче, браво ! И аз имах 23 хубави Я на първата пункция Grinning
Хайде сега стискаме палците за много хубави ембрита ! Бързо да се оправяш !

# 59
Блисче браво за хубавата реколта. Хайде и утре да се похвалиш с хубава бройка.
Теди спри се вече, време ти е. Почивай си, наслаждавай се на бремеността, че после ще го търсиш това време.

Общи условия

Активация на акаунт