Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 56 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
По новите критерии влошена е морфология от 4% или по-малко.
Тежък МФ е съвкупност от няколко влошени показателя, не само морфология. Simple Smile
Ето, има цяла тема за МФ : http://m.bg-mamma.com/?topic=983997

Жана, благодаря за отговорът!

Ние сме с 2% морфология, 14,6 млн/мл концентрация, 27,7% прогресивно подвижни. Подали сме документи по фонда с мъжки фактор, но докато чакаме си мислим междувременно за една инсеменация. При мен с хормоните всичко е наред, освен леко завишени ТСХ и пролактин, които контролирам с лекарства. Направила съм цветна снимка(и двете тръби - стенотични, с нагъната ампуларна част-пропускат слабо при високо налагане), докторът каза, че са ок. Просто при тези обстоятелства се чудим дали си заслужава да правим инсеменация. Това което намерих като информация е че се препоръчва при лош мъжки фактор, но не и при тежък.

# 61
Блис, страхотни новини! Бързо възстановяване и хубави ембрита!
Теди, аз пиех Салбутамол по едното време, но съм нямала екстрите със сърцебиенето.
Ние правехме две инсета, но бяха неуспешни.Беше си загуба на време и пари.С проходими тръби и мъжки фактор

# 62
И за мен инсеминациите са пълна загуба на време, надежди и пари, писала съм и преди мнението си. Още повече пък с кофти морфология.
Разбира се, вие си знаете най-добре как да постъпите, подвижността е добра, концентрацията също.

# 63
Блис, честита реколта! Пожелавам качествени яйцеклетки и хубави ембриончета.
За мен инсетата са загуба на време и пари. Имам 4, с неизяснен стерилитет и отлична спермограма. Резултат нямаше, но похарчихме колкото за едно ин витро.

# 64
Благодаря ви за отговорите! И ние се съмяваме в резултатът, но искаме да опитаме още нещо, докато чакаме заповедта от фонда, която ще получим най-рано февруари-март.  Sad

# 65
  • pLOVEdiv
При кой доктор сте? Съжалявам ако сте писали вече, просто последните дни са ми мъгла...
Вижте дали няма някаква подготовка, която можете да започнете, за да си спестите време , когато вземете заповедта. Знам , че при мъжки фактор дават разни билки да пие мъжа, въпреки че успеваемостта им е спорна, но ако ще ви изписват или подлагат на още нещо, по-добре сега, докато чакате!

# 66
  • pLOVEdiv
иначе , аз имам много добра позната, която прави едно пробна инсе., докато подготвяха документите за фонда - забременя веднага, така че дори при малък процент, има изключения и аз бих пробвала на ваше място. Успех Ви желая Blush 

# 67
При д-р Ставрев сме. Не съм писала до сега, но ви чета с голямо удоволствие! Страхотна тема и много информативна! Пожелавам на всички успех и сбъднати мечти!  Simple Smile

# 68
  • pLOVEdiv
Аз му вярвам безрезервно! Ако той мисли ,че има шанс да ви се получи с инсе, аз бих пробвала! Виждам, че сме на различни мнения с момичетата, но аз съм оптимист човек Simple Smile

# 69
Blisss, видя ли 🤗
23 яйчица 💗
Струваше се да преживееш всяка една игла! 
Дано се оплодят и се развиват правилно 🍀
Сега бързо да се оправяш и скоро да ги приберат на топличко в мама 💗

Теди , почивай си повече 😇

Crowned, чета си аз в темата на цар във ФБ ....щом имало зацапване ....било на бебе Simple Smile без това бездействаш, ако си там погледни какво са писали момичетата Simple Smile

# 70
Blisss, видя ли 🤗
23 яйчица 💗
Струваше се да преживееш всяка една игла!  
Дано се оплодят и се развиват правилно 🍀
Сега бързо да се оправяш и скоро да ги приберат на топличко в мама 💗

Теди , почивай си повече 😇

Crowned, чета си аз в темата на цар във ФБ ....щом имало зацапване ....било на бебе Simple Smile без това бездействаш, ако си там погледни какво са писали момичетата Simple Smile

И 2 яйцеклетки да бяха - пак щеше да си струва ... Не ме слушайте, че мрънкам ... Аз съм си кифла, но знам защо го правя и бих го повторила от утре!!! Така искам на всички да ни се получи ... Ще стане! Знам го! Heart

# 71
  • pLOVEdiv
ливи, я метни един линк на лично, моля те, че съм в състояние "полегнала е Тодорка" е трудно сърч-вам из фб. Blush то моето не беше зацапване, а чист цикъл Joy

# 72
С тел съм и ти снимах 🙄....ето

Прегледай.  Скоро имаше пост по темата.

# 73
Пиши ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ аз съм в група

# 74
  • pLOVEdiv
благодаря ви, пуснах си CV-то и чакам прием Joy

Общи условия

Активация на акаунт