Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • pLOVEdiv
Аз и днес ще съм тук, момичета. Казаха, че е много рисковано с три съкровища да се прибера днес! Така че ако някой е наоколо 508стая- сама съм! Ще ме познаете по овчия поглед хахаха.  Също ако някога ми изтече тази система, мога да слезна и до кафето Blush Съжалявам, че чак сега се включвам- имах Blisss на гости за кураж и пихме по едно безкофеиново Joy

# 286
Привет на всички и много късмет - особено на тези с предстоящ трансфер! Flowers Four Leaf Clover Еми, аз малко ще си почивам - поне 2 месеца. Също като Жана бях пред хиперстимулация, но и при мен док овладя положението с медикаменти и инжекции. Ще трябва обаче да дадем време на организма да си влезе в релси. Освен това успоредно с пункцията, Минев ми направи и абразио, защото имах полип, който и без друго трябваше да си замине. Това само по себе си изисква почивка от поне 2 месеца. Та .. след якия новогодишен запой  TadaWine Glass ще започне и подготовка за трансфер. След 2 седмици съм при док и ще уточним всичко. Напълно подкрепям Жана, че каквото и да става, колкото и да е трудно и объркващо всичко, най-важното е да имаме доверие в лекаря си и да сме спокойни, че за нас се прави най-доброто. Това, според мен, е голям % от успешния финал! А crowned, тя е боец! Доста е шен и държи фронта! Нищо, че ми изкарва ангелите за 2-ри път ... прощавам й го веднага, щом каже, че всико е ОК!
Ливче, пий си добавките, редуцирай стреса и само положителни мисли!!!
Клео, чакам с теб и твоя трансфер! Нямам търпение вече!!!

# 287
Iskra92, аз бях при Минев и на последния трансфер поиска да ме прегледа сутринта.Пожелавам ти успех!

# 288
Iskra92, аз бях при Минев и на последния трансфер поиска да ме прегледа сутринта.Пожелавам ти успех!

Явно преценя според конкретния случай.

# 289

Явно преценя според конкретния случай.

Да, но предполагам,че е защото имах контракции още преди трансфера...

# 290
Здравейте, момичета. Пациентка съм на доктор Минев. Имам два неуспешни опита да сега. С мъжки фактор сме. Исках да ви попитам какво мислите за метода Имси? От януари ще стартираме нова процедура.Някой прилагал ли е този метод и дали знаете каква е цената му?

# 291
Здравей, brezeida! За съжаление не мога да ти бъда полезна, защото не съм запозната, но момичетата са много навътре в нещата и със сигурност ще ти дадат информация. Мога само да кажа, че разликата между ИКСИ и ИМСИ е, че при ИМСИ има селекция на конкретен сперматозоид, който се инжектира в яйцеклетката, което повишава шансовете за успешно оплождане. При ИКСИ няма специален подбор на конкретен сперматозоид. Това знам аз. Исках само да ти кажа "Добре дошла!" и да ти пожелая успех!

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 20:18 от Blisss

# 292
  • София
Момичета пожелавам ви успешен трансфер!
Crowned само така, ще потърпиш до утре и от тук нататък всичко да е ок.

# 293
Здравейте, някой знае ли д-р Ставрев кога ще е на работа ?

# 294
Здравейте, момичета. Пациентка съм на доктор Минев. Имам два неуспешни опита да сега. С мъжки фактор сме. Исках да ви попитам какво мислите за метода Имси? От януари ще стартираме нова процедура.Някой прилагал ли е този метод и дали знаете каква е цената му?
Ние сме с два неуспешни опита в чужбина , морфология 2% и диагноза от първата спермограма в Селена
Олигоастенотератозооспермия! Затова преди започването на опита ни в Селена аз настоявах за ИМСИ - това все пак е морфологично селектиране на сперматозоида при увеличение около 6000 пъти в сравнение с около 400 пъти при ИКСИ . Но впоследствие решихме да е само ИКСИ. Заради добавките, които пиеше последните месеци преди опита , спермограмата се подобри малко . Сега имаме замразени 3 ембриончета и се надяваме този път на успех!  Ако не -следващия път ще е ИМСИ и ще правим и ДНК фрагментация тест преди това! Ако си сигурна, че ИМСИ -то е вашият път към успеха, надтоявай за него, аз просто се разколебах и обнадеждих в последния момент заради подобрената спермограма. Дано да не съм се заблудила!

# 295
Ние сме с диагноза астенотеразооспермия и 6 % морфология. Сега мъжът ми пие Ортамол фертил не знам дали ще има ефект. Ще си покаже януари месец. Цената на Имси-то знаете ли е?

# 296
Ние сме с диагноза астенотеразооспермия и 6 % морфология. Сега мъжът ми пие Ортамол фертил не знам дали ще има ефект. Ще си покаже януари месец. Цената на Имси-то знаете ли е?

цената на ИМСИ е +500лв от ИКСИ  Peace

# 297
Много благодаря, не че е малко, но си мислех, че е към 800.

# 298
Не зная цената на Имси -то, питай момичетата на регистратура  или най-добре някой от инвитро центъра , Емилия Чукова например - те са най-наясно с цените !
При вас все пак има 6% морфология  и олиго-то липсва от диагнозата , значи количеството е в норма , така че стискам палци с Ортамола да има ефект и да не стигате до следващ опит, а да ви се случи едно Коледно чудо! ❤❤❤

# 299
На всички, на които им предстой трансфер успех.
crowned щом трябва ще стоиш колкото ти кажат, важното е точиците да са добре, така и ти ще си добре.
Прегръдки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт