Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Блис, добре съм уж след бурната нощ. Ужас беше.
Казвате и организираме кафето, само времето да е с нас.
Тя crowned яде тортички като ми види гърба, калпазанката Laughing
Деси, подкрепям Блис. Ставрев ще намери най-точния подход, ти бъди спокойна само.

# 316
Не се притеснявай. Всичко се регулира с дозите на хормоните. Всеки случай е индивидуален - някой го понасят добре и реагират бързо, при други процесът е по-бавен. Затова те и следят. Сега променят дозите, за да постигнат желания резултат. Могат да включат нов медикамент, да променят дозите. Времето не бива да те притеснява. 15-дневната стимулация е нещо нормално, доколкото съм чела. При мен пък имаше много бързо нарастване на някои фоликули, докато други бяха прекалено малки. Затова ми включиха блокираща инжекция, която да забави големите, за да могат малките да ги настигнат. Промениха ми и дозите на основните хормони. Бъди спокойна и поговори утре с д-р Ставрев. Вярвам, че всичко е наред и ще се реагира адекватно на случая. Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря за успокоението! Дано се регулират нещата. Аз Ставрев като го видя и...уж си правя списък какво да го питам, а след това ми се изпарява всичко. Flushed

# 317
  • pLOVEdiv
Е пък само гърба да ме видите и се почва..... чудех се защо ме сърби дупето цяла сутрин, то какво било... хахаха
Аз съм вече вкъщи , на домашно лечение и лежанка! От днес започна да ми се гади сравнително доста..
За кафе съм на линия, просто няма да се отдалечавам от нас още... но имам идея за торти наблизо хахаха Жани и да вземеш зетя другия път да го нагуша и ще му мине и гнева и рева Joy
Деси, не се притеснявай, винаги започват с по-малки дози, за да видят как ще приемеш стимулацията и преценят дали да увеличат или намалят... аз също бях притеснена и питах , има случаи, при които стимулацията е неуспешна, но са редки и свързани с някак!в вид реакция към стимуланта.... при теб според мен ще увеличат и ще се получи, не го мисли... при мен също продължи повече от 15дни. Ставрев е много предпазлив- не иска да вади по 40яйцеклетки, затова по-добре бавничко и сигурно!

# 318
Деси, при мен също продължи стимулацията над 15 дни, в началото не нарастваха и след като ми увеличиха дозите всичко беше наред. Както Краунд ти е казала, Ставрев предпочита малко на брой, но качествени фоликули. Питай го всичко, което те притеснява, записвай си на лисче въпросите в това няма нищо притеснително и аз така правя.
Краунд как си ти?

# 319
  • pLOVEdiv
момичета, и аз ходя с розово тефтерче и пиша каквото ми хрумне и в кабинета вадя и питам!
NeviR, по-добре съм, благодаря, че попита. Явно ставам по-бременна, защото от днес не ми се яде вече всичко ,
Като до вчера и яко ми се връща. Карам го на фреш от портокали засега. Вторник 9:30 съм на преглед и Ставрев да ме види след случката.
Опасявам се, че ще ми препоръча силно да редуцирам едно ембрионче. А и вече ме хваща страх за всички с това регулярно кървене от началото. Ако се задържат и трите, ще трябва сериозно да мисля, въпреки позицията ми! Confused

# 320
Краунд, лежи и си почивай повече сега. Поговори със Ставрев във Вторник за рисковете, ако ги задържиш и трите, но и аз се опасявам, че ще настоява за редукция. При мен върнахме 2 и още в деня на трансфера ми заяви категорично, че ако се хванат и двете ще говорим за редукция( при мен го отдава на теглото 48 кг съм) защото иначе сме застрашавали евентуална бременост.

# 321
Спрете се с тия торти!  Сърца нямате! 😃😃😃Не ям сладко , вече откачам!

От доста време съм изкукала и не помня , за това да ви попитам (и да запомня)(Извинете ме ако съм питала)
Какво включва пакет имунологични =350 лв?

# 322
Ливче, мисли си за сладкиша, който те очаква в края на цялото това пътуване и ще ти мине всичкият глад за сладко! Hug
Относно изследванията - изследват предразположеност към тромбофилия и НК клетките. На мен за тези изследвания ми взеха 350лв. Дано говорим за едно и също. Резултатите са доста подробни и разбити на няколко показателя. Обикновено има консултация с имунолога - д-р Градинарска, ако има проблем или желание от страна на пациента. Simple Smile

# 323
За едно и също говорим Simple Smile
Благодаря ти 🤗
Ти по-добре ли си ?

# 324
Супер съм аз. И следа няма от стимулацията и пункцията. Вчера ми и дойде, така че съм в график. Очаквам си прегледа при д-р Минев и работя. ... А, да -  и мисля глупости за течности в матката и неща, за които има кой да се погрижи, ама ... да има някакъв дразнител. хаха Flowers Hibiscus

# 325
А възможно ли е да се е появила от стимулацията ?
Изобщо не съм запозната.  Ама то едно ли е , че да го запомнииш и да знаеш .Постоянно нещо трябва да куца.
Важното е , че си добре 🤗
Да ви кажа намерих въпросния душ гел 😎 че и шампоанче взех от серията.

# 326
Момичета аз да ви питам някоя пускала ли е в клиниката изследвания за витамини Д, В6,В9,В12, магнезий .. Цена Нещо?

# 327
Кокоска, ти защо държиш да си ги пуснеш точно там? Отвори сайт на Бодимед, Зинвест, Писанец, Синево или друга лаборатория и си изчисли къде ще ти е най-изгодно? Лекар от Селена ли ти ги е назначил?

# 328
Кокоска, ти защо държиш да си ги пуснеш точно там? Отвори сайт на Бодимед, Зинвест, Писанец, Синево или друга лаборатория и си изчисли къде ще ти е най-изгодно? Лекар от Селена ли ти ги е назначил?
Аз не съм от Пловдив, в града ми има на 2 места където мога да ги Пусна, и те ги пращат в Пловдив . А другата седмица имам час за Минев,И си мислех директно там да ги дам. И се замислих какви цени са в клиниката. Иначе никой не ми ги е назначил, но имам генна мутация и неусвоявам В витамините и исках да видя как съм,с контракции съм и затова исках и магнезий/въпреки че пия,може и да не е достатъчно/.

# 329
Това са специфични изследвания, които със сигурност не се изследват в Селена. Ще ги изпратят другаде и ще ти излезе скъпо. Провери ценоразписите на лабораториите и прецени коя ти е най-удобна. Аз така бих направила, но ако държиш да са в Селена най-точна информация за цени ще ти дадат на регистратурата. Тук не съм чула/чела някой да ги е изследвал.

Общи условия

Активация на акаунт