Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
И аз се присъединявам към всички - стискам палци и пожелавам успешен трансфер! Русалиа, да се похвалиш скоро и с хубав резултат!

# 376
Момичета, виждам, че в темата има много добри новини, което много ме радва. Браво на всички вас!  bouquet
Не помня, аз питах ли ви, не помня вече  Embarassed Колко време ви спряха фраксипарина преди раждане? Моя доктор Ненев иска  две седмици преди секциото да го спрем , а мен ме е страх толкова рано.

# 377
Шефче, Hug
Мен ме запъваше д-ра от 19 г.с. да ми го спира, ама аз не се давах Grinning
Спрях го с влизането в 36 г.с.
Щях да ти отговарям в другата тема и се отплеснах нещо, извинявай.
Моментът при теб май наближава, желая ти леко раждане и всичко да мине по план Hug

# 378
Мерси, Жанче, не остана наистина. Почва да ме хваща паниката  Rolling Eyes
Помня аз твоите препирни за фраксито  Laughing Защо така тези доктори от Селена напират за ранното му спиране, не знам. Всички други препоръчват до няколко дни преди раждане, а нашите...То не се знае кой е прав, де, ама, като се филмира човек...

# 379
Няма да се филмираш и да се паникьосваш Hug
Знам, че е лесно да се каже от страни и че няма как да не се тревожи човек от неизвестното и непознатото, но наистина се опитай да си спокойна. Минава много бързо всичко.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 07:15 от Анонимен

# 380
Русалия, и от мен имаш молитва за успех утре. С теб сме мислено. И да споделиш после подробности Animal Hatched Chick

# 381
  • pLOVEdiv
HugОоооо шефче, ама забравих те бе, сестро! Много се радвам да те видя.... Как са нещата? Hug

# 382
HugОоооо шефче, ама забравих те бе, сестро! Много се радвам да те видя.... Как са нещата? Hug
Добре съм, подготвям се психически и физически за бебенцето.
Много се радвам за теб, да знаеш  Hug

# 383
  • pLOVEdiv
Добре съм, подготвям се психически и физически за бебенцето.
Много се радвам за теб, да знаеш  Hug

Много готинко... кога мина толкова време, много бързо ми се стори. Мерси, че съм ти в емоциите Heart и аз много се радвам за себе си, надявам се да спрат да ми правят номера най-после, че оставих едно малко автомобилче в клиниката този месец за системки хахха

# 384
Шефче, аз пък спрях фраксито по препоръка на Минев още около 20 седмица .Според доки си бил свършил работата.Та не съм ти много от полза май Simple Smile.

# 385
Crowned, Krasi14,  Ema , дани христева, Bliss, Жана, desislava832, и всички мили момичета Hug Hug Hug Напълнихте ми душата ,хора! Златни сте и ви благодаря за стиснатите палчета и тази приливна вълна от позитивна енергия,която ми дарихте!!! Heart
Шефче, а аз спрях фраксито също 20 седмица и то с кеф по препоръка на док. Ти ще си решиш, но само не си вкарвай излишни тревоги.

# 386
Русалия успех утре. Стискам ти палци.
Vercholina добре дошла и дано следващия ти опит е твоят успешен опит.
Шефче не остана, още малко и ще се гушкате с бебчето.
Прегръдки на всички!

# 387
Rusalia, успех и от мен днес Hug

# 388
Rusalia, хайде господ да е с теб днес 😊

# 389
Русалия успех утре. Стискам ти палци.
Vercholina добре дошла и дано следващия ти опит е твоят успешен опит.
Шефче не остана, още малко и ще се гушкате с бебчето.
Прегръдки на всички!
Благодаря, дано за всички са успешни 💐

Общи условия

Активация на акаунт