Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Момичета .......поредния ми ➖
Свикнах вече и не може да ме изненада самотната чертичка 🙄
Няма да мрънкам , само да се отчета за протокола 🙄

# 631
Съжалявам Лив, толкова е гадно всичко това, че направо нямам думи. Просто бъди силна.

# 632
  • pLOVEdiv
ливче, дръж се мъжки - инвитрото наближава! С теб сме! Joy

# 633
Rusalia  благодаря ,че попита...бях решила да не пълня тема с моя поледен 4 неуспешен опит..😢днес бях на консултация при Ставрев каза ми,че лигавицата и ембрионите ми били хубави и,че е учуден ,че нищо не е станало и затова ми назначи да направя цитогенитичните и другата част от имунологичните...ще замръзим още за 2 месеца ембрионите,защото иска да погледне резултатите и в зависимост от тях да преценим ,какво ще правим😢дано ,ако имам нещо аз или ММ да е лечимо и да имам и аз благословията да стана мама..😢стискам палци на чакащите ,късмет,търпение и тлъсто чхг на чакащите 😘ииии на чакащите мами ,които им наближава святият  ден много късмет и да вярват ,че са на финала и каквито и да са болките ще са за кратко и най-вече рузултатъв вече ще го държат в ръцете се😘ще ви следа и чета,защото ме успокоява това ,че какъвто и въпрос да задам все някоя ще ми отг.благодаря Ви!

# 634
Iskra92 много съжалявам за лошите новини. Много добре знам как се чувстваш от личен опит заради поредния неуспех! Всеки следващ път, когато нещата не се случат, болката и разочарованието са по-големи! Но не се предавай! Направете допълнителни изследвания , обсъдете с доктора какво още може да се направи! При хубава лигавица и ембриони  и няколко поредни неуспеха според мен наистина трябва да се потърси причината! Важното е да не се отказвате, колкото и да е трудно и да вярвате , че мечтите ви ще се сбъднат! Прегръщам те силно и ти пожелавам от сърце в най-скоро време да се случи вашето чудо! ❤

# 635
Момичета, на Ставрев днес не му е било ден- аз отидох в 8.30 ч. Прегледа ме:
Хиперстимулация. Корема ми е като на бременна в петия месец, а и жлъчката не е добре. Пусна ми изследвания. Онзи естрадиол- 6700, си е бил "експлозивна реакция на стимулацията".
И така за протокола, всичко е в името на успешния финал Heart

# 636
Iskra 92, много съжалявам. Събери сили и смело напред, няма как да не се случи, когато човек е борбен. Прегръщаме те и сме с теб:hugs:
Деси, как се чувстваш ти ? Приемаш ли повече белтъчини? Ставрев предписали ти нещо ? Всяка стъпка е пътя към успеха.

# 637
Момичета , и аз днес бях на преглед ! Включиха ми следващата рецепта и от утре се започва с многобройните аларми ! Досега не съм имала замразен трансфер и наистина ми е много объркващо с всички тези хапчета и инжекции! Страх ме е да не пропусна нещо!
Иначе трансфера ще е на 13 или 14 декември , това ще се реши на последния преглед във вторник. С мен всичко е наред , дано и с ембритата да е след като ги извадят от фризера и да има трансфер! Между другото отново имам изписан и антибиотик, от септември досега това ми е четвъртия!!!

# 638
Iskra 92, много съжалявам. Събери сили и смело напред, няма как да не се случи, когато човек е борбен. Прегръщаме те и сме с теб:hugs:
Деси, как се чувстваш ти ? Приемаш ли повече белтъчини? Ставрев предписали ти нещо ? Всяка стъпка е пътя към успеха.
Да, "извара, сирене, кашкавал, по-малко движение и никакъв секс."- спазвам всичко и така...

# 639
  • pLOVEdiv
Клео, антибиотика го изписват по презумпция - ако има нещо зареждащо се, да го ликвидирате. Ще имаш и още един ф доксициклин след трансфера, не се притеснявай. Ако искаш мога да ти споделя на лично, моята схема на пиене на хапчетата и как ги пия, за да са възможно най малко брой приеми! Радвам се, че сте ми харесали идеята с алармите хахаха
Искре, много съжалявам, но както ти казах - важно е да се вземеш в ръце! Под наблюдението на най-добрия си и съм сигурна, че Ставрев сега като се амбицира, ще люшкаш скоро две-три бебета!  Аз също съм на мнение, че ако има проблем , то той е в генетиката. Не знам точно как процедират при наличие на такъв, но има решение на всичко! Смело ги прави изследванията и горе главата моето момиче -ще бъдеш майка! Понякога нещата , които се постигат най-трудно, са най-ценени и красиви в живота! Винаги има изход, дори от най-тъмния тунел! Hug Heart
Десинка, дано се поразминат нещата и се се стигне до сериозни последствия! Можеш да вземеш мнение от Жана и Bliss, относно хиперстимулацията - те са минали от там! При всички положения трябва да гледаш позитивно - поне сега като извадят 15 яйчица няма да се налага да минаваш през това отново!
Момичета, прегръщам ви всички много силно! Hug

# 640
Iskra, и тук ще ти го напиша-кураж, вяра и положителна енергия ,миличка!С тези "оръжия" се печели всяка битка. Много е важно да не се отчайваш,колкото и трудно да ти се струва това сега🍀 Гуш!
Деси уви и ти ще преминеш през хиперстимулацията. И аз минах по този път,но си струваше! Само да вметна, че на мен ,освен изброените от вас неща ,и биричката ми помогна тогава-по една чашка вечер. Това ми го каза един познат доктор и аз веднага се възползвах. Помага.
Лив, съжалявам за минусчето ти. Дано е последно!
Клео, стискам палци , всичко ще е наред! На мен този ми е 2ри ЗЕТ и искрено се надявам също да бъде толкова успешен, както и първия. А ти щом си и с аларми, значи няма да пропуснеш нищо.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 18:34 от Rusalia

# 641
Искра, много съжалявам... Hug Тези цитогенетични изследвания не се ли пускат още в началото? Може от там да изскочи заека и съвсем скоро всичко да се нареди. Няма дума на света, която да те успокои в момента, сигурно всичко ти е черно пред очите...и е нормално. Всяка болка трябва да се изживее, човек да потъгува, а след това да стане, да се поизтупа и да продължи напред.
Деси, ти с ПКЯ ли си? Високи ли ти бяха дозите по време на стимулация?
Краунд, Доксициклин ли изписват преди и след трансфер. Ненавиждам антибиотици, а този е най-долнопробния. Не може ли без...

# 642
Лив съжалявам, но скоро наближава ин витрото и тогава ти пожелавам да видиш + тест. Само не се предавай.
Искра кураж и ти не се предавай. В сигурни ръце си Ставрев знае какво прави. Може понякога по - бавно да стават нещата, но важното е да станат. А хубавите неща бавно стават.
На всички, които чакат желая успех и стискам палци.
Ние днес пак направихме един тур по магазините и купихме някои дребни неща, но се изморих доста. Не е лесно бременна да се обикаля по магазините.
На бременлийките им пожелавам да си почиват и пазят бебоците.
Прегръдки и целувки на всички.

# 643
Чудех се, колебах се и накрая направих един тест, а той взе, че се оказа с две прекрасни чертички. Вълнувам се и го пожелавам на всички , които я чакат тази така желана 2ра линийка Heart Още ми е едно ...размечтано. Като си помисля преди да се появи малчо колко поредни  години чаках да имам подобен коледен подарък, а все нямах. В събота ще съм и на кръвен.Дано всичко е наред. Отчет даден😊

# 644
Не, Ема, аз не съм с ПКЯ, нито с каквато и да било диагноза, свързана с това, разбира се. Просто, както каза Ставрев, понякога се случва много реактивен отклик на стимулацията- уж беше бавничко, бавничко и накрая БУМ Simple Smile
За биричката Simple Smile пробвам още тази вечер. И без това само лежа, понеже имало опастност от усукване на левия яйчник, пък може и да ме замае малко тази бира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт