1001 НОЩ - Binbir Gece 🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 267

• 55 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте в новата седмица!  Hug Hug

Да бъдем добри - това ни задължават и развихрилите се секс-скандали,
в момента в Холивуд, но сигурно ще се появят и тук, в нашата родина... Mr. Green
Ще видим... ooooh! Въпреки че тук ориенталският манталитет отдавна си работи
все още и при българите..., да не говорим за турците... Sick Sick

Още снимки с Халит и Али от митинга в Анкара от оня  ден. Peace

Вера, благодаря ти за споделеното видео с прототипа на Джевдет.  Hug
Много е интересно, но съжалявам, че не можем да го видим и преведено. Embarassed

Лу, никога не съм се съмнявала в задълбочената подготовка на Халит за всеки негов нов проект. bowuu
Слава Богу, че и другите вече го забелязват и отразяват в медиите. Peace
Благодаря ти, че си го споделила с нас. Hug

# 16

От сета

Локация Kilios - преди час

# 17
  • Горски извор

# 18
 Grinning

Тази хубава снимка- и в новата тема.... Laughing Laughing Laughing

# 19
"Ти си моята родина" - най - обсъжданият сериал в социалните медии - 06 - 13.11.2017 г.

От еп. 33

https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/foto-galeri/vatanim-sen … areler?p=1##photo

# 20
Лу, видях, че сме писали едновременно и изтрих инфото за Somera  Grinning Peace

След не знам колко месеца- бекстейдж снимка от 12 серия Laughing Нашите са като отшелници Laughing Другите се изтрепаха да правят реклама, даже и на наш гръб, но VS- дълбоко скрити и ако нещо излезе, е след година или от чуждестранни сайтове Laughing

Мирай и Бергюзар, ама на Берги само част от тялото и главата отзад са снимали Laughing

На Боран му взеха всичката сила с тая доста странна турска "Чайка" Joy  Репетират ден и нощ, днес е премиерата. Да му пожелаем успех, това му е първата изява на театрална сцена. Ама да минава вече, да миряса и да си идва в Родината Laughing Точно "Чайката" заработи най-добре на гърба на VS, между другото. Mr. Green И въпреки, че имаше малко искри между Хилеон фандома и някои от каста на пиесата Wink, днес  нашите фенове пускат  хаштаг в подкрепа на Боран и спектакъла. Laughing Ей така без пари се прави пиар. hahaha Театърчето, дето играе "Чайка", го показа, ама кой да гледа, нашите пиаровци си похъркват Sunglasses

Ето го Борко, в инстаграм пусна снимка в роля от генералната репетиция явно Laughing  

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 17:08 от oncee

# 21
# 22
  • Горски извор

с тия мамини очички Grinning

добре де тоз каун как се е добрал до писмото на Джевко newsm78

# 23
За ОнчетоLaughing

Права си, Онче. bowuu Публиката на "Чайка" вече ще е три пъти по-многобройна,
след като се знае, че Боран ще играе... hahaha hahaha
Ще трябва да го компенсират.  Mr. Green

# 24
Кики- чрез Мустафа Кемал се е добрал до писмото Хамилтън Grinning Той развя това писмо пред Джевдет като доказателство, че работи за пашата и за турците. Simple Smile

Джу, благодаря ти за красивите морско- кехлибарени погледи Heart Eyes  bouquet
Абсолютно си права, че трябва от театъра да компенсират Борката Laughing- за половин час им свършиха билетите за първите три представления, познай кой ги изкупи hahaha
Дано обаче не се разочарова Борко, дано оценят тази негова първа театрална изява. Доста модернистична постановка #Crazy, рускините не са спрели да си  скубят косите какъв е тоя Чехов Shocked Режисьорът пък  в хаштага пишеше само "Антон" Joy Както казват подружките- Антон Павлович се умори да се обръща в гроба от този странен поглед към собствеанта му пиеса. Ама дано се приеме и дано не се разочарова нашето момче, мене той ме интересува. Peace Както и във всички филми, театри, концерти и други изяви, където участват наши хора- те ме интересуват Laughing Peace

В една от руските групи се появи снимка на уж нов герой newsm78 Актьорът- Ердем Хекимоглу. Предполагат- доктор. веднага го наредиха сред кандидатите за Йълдъз Joy

# 25
 Grinning

Любима двойка Laughing

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 18:32 от vera17

# 26
Успех на Боран! Grinning
Хубаво е, че ще се изяви и на театрална сцена - съвсем различен опит. Ако сега, докато е млад не го направи, кога Wink

"Сегодня мы в качестве поздравления Борана отправили ему букет и коробку шоколада ОТ ИМЕНИ ВСЕХ ПОКЛОННИКОВ. Нам чуть раньше донесли, что он Боран получил подарки и сказал: "Вы невероятные" и что он очень счастлив.

Карточка на букете:
Надо изображать жизнь не такою, как она есть, и не такою, как должна быть, а такою, как она представляется в мечтах, говорит Треплев. С пожеланием, чтобы все твои мечты сбылись.
С самого первого шага и до последнего — мы всегда с тобой. Твои поклонники и поддерживающие"

``````````````````

Боливия, Бразилия и Уругвай са купили сериала "Ти си моята родина". Честито на феновете там!

``````````````````

Покрай Чарлз се сетих за друго - Дагестанеца не знае, че Джевдет работи за турците. Дали докато му кажат, няма да опита да го убие. Писмото, което му изпрати беше анонимно - от приятел. И за да му се довери, написа и името на Ешреф паша.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 08:58 от LU4IQ

# 27
Да, Лу, очаквам да има голяма игра между Джевдет и този Дегестанец.  Впрочем, името му не означава, че е от Дегестан, в един руски форум подробно обяснаваха. Може и да е, може и да не е.
Всъщност не знам дали ще има игра, той ми изглежда по-първичен. Джевдет ще го надхитри хиляда пъти с ум, ама този много бързо вади пищова. Как опушка брат си! Dizzy Face

Очаква се новият трейлър, туитър жужи, всички тръпнат Grinning Казвам ви, и вие да знаете Grinning

# 28
Дагестанеца е много интересен образ - дано го развият качествено. Praynig
Само че актьорът не ми е никак убедителен - нещо не ми хареса
още в първите диалози с оня, Пехливанина... Mr. Green
Трябва да е застрашителен, а ми се вижда малко като съвременен бандит
или наркодилър... hahaha hahaha
Дано да се лъжа... Общо взето режисьорите са добри в кастинга. newsm78

И с тези нови ботуши, дето се разкарва из горите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А Йълдъз непрекъснато я спрягат ту с тоя, ту с оня - сега и с този красавец,
който май трябва да си махне обичките, за да играе като лекар... Joy Joy Joy
"Кузенът" на Леонидас също не ми грабна вниманието - първо е нисък
за Йълдъз, и второ, нещо мазно има в поведението му, което пък може
и да е умишлено... ooooh! Ще видим и него как ще ни го покажат. newsm78

Нетърпелива съм да видя новия трейлър - дали ще ни го подарят още тази вечер?  newsm78 newsm78
Би трябвало - първият в четвъртък, вторият - в понеделник. bowuu

# 29
Досега само това видяхме от Азизе.  Cry Cry

И преди казах и повтарям сега - мисля, че 33 епизод ще е посветен
на Азизе и нейните премеждия.  newsm78

Една от най-мълчаливите и най-тъжните сцени в 32 еп. Cry Cry

https://www.instagram.com/p/BbVWaRshwaW/?taken-by=halitberguzarbrazil

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 20:32 от jupetrov7

Общи условия

Активация на акаунт