1001 НОЩ - Binbir Gece 🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 267

• 55 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Много хубави неща сте споделили, благодаря! newsm51
Али е умалено копие на Халит. Не само синхронът в крачката, цялата стойка на тялото му е същата като на баща му. Много искам и като порасне, да виждам в него нещо от Халит - мимика, жест, особен поглед. Това най - добре се забелязва, когато човек не знае, че го наблюдават.

В Мавзолея

Вижте сега тези две снимки. На първата Азизе е с бебето.

На втората нея я няма, а друга жена държи бебето. Първата в дъното вече е убита. Първата в близък план много прилича на Хасибе.

Показвам я в оригинал в туитър, за да видите по - добре. Като отворите линка, кликнете на нея.

https://twitter.com/sadecebirhatun/status/930363049118175233

Този е, който стреля.

От фрагмана - гледа към Джевдет, който разпитва друг войник - видяхме го надвесен над него.

Оживяла е, но лицето ѝ, погледът ѝ представляват покъртителна картина.

Само лицето и очите ѝ да гледам, са достатъчни за цял филм. След който сърцето дълго те боли. Cry

У кого е муската на Джевдет?

darkroze, виждам, че публикува докато пиша. Хубаво е, че умееш да да виждаш смешно и в най - лошото. Аз като се вживея във филм, после трудно излизам. Затова ми е много интересен начина, по който го правят актьорите. Мисля си, че ако трябва да изиграя само една от трагичните сцени на Берг, после никога няма да успея да се съвзема. Пак да кажа - който смята, че парите са им много, нека опита да изживее един техен месец на снимачната площадка, после у дома, после в болницата - да репетира възстановяване след парализа...
Няма защо се притесняваш от нашата "сериозност". Въпреки тъжните събития в сериала, не сме забравили да се усмихваме. Wink

# 61
  • Пловдив
Онче Hug HugНай-малкия ми внук който е на три направо ме утепа току що Simple SmileДядо му го кандърдисва да си ляга с уговорката че ако слуша в четвъртък ще  го водим на кино И той през сълзи го нарежда- само ма лъжиииишшш не може в четвъртъъъккк тогава идва  на баба ти джевдетаааа

# 62
Дарки, много ме зарадва с постинга си!  Hug Hug
Значи постоянно ни четеш, което означава, че можем да си общуваме с теб.  Peace
Супер, остава да ни кажеш, че и внучето ти гледа Джевдет... hahaha hahaha hahaha

И аз като Лучия си мисля, че Али копира всичко от баща си
и със сигурност ще го "изкопира" и в акъла.  Mr. Green
Но са много готини двамата заедно - явно хлапето си споделя доста неща с баща си,
което сигурно много радва Халит. Peace
Нали той е казвал в интервютата си (перифразирам по памет), че не е имал възможност
често да бъде с баща си и да разговаря с него, особено когато му е бил нужен. ooooh! ooooh!
На снимката двамата разговарят сериозно, очевидно Х. му разказва нещо
от турската история... newsm78
Много хубава снимка!  bouquet Дано има още!  Praynig

# 63
Дарки, заливам се от смях- "На баба ти Джевдетааааа" Joy
Виж сега какво, дружке- това, че внучето знае за Джевдета Wink- ОК, браво, баба му правилно го възпитава Peace Grinning
И второ Grinning- прати го на кино в четвъртък с дядо му hahaha Хем дядо му да потренира възпитателни функции, хем баба му преспокойно да си гледа Джевдетааааа Joy  Joy

Лу, разгледах внимателно снимките. Ама продължи си мисълта, да видя дали правилно съм разбрала Simple Smile Искаш да кажеш, че по-рано са я отмъкнали някъде? newsm78
И по повод фрагмана- да не би другия войник, който разпитва Джевдет, да я е пожалил по някакъв начин и да я е скрил, де да знам. пък после да са я намерили. newsm78 Уф, пак започвам с предположенията, пък накрая кой знае какво ще излезе.

Един интересен колаж с интересен коментар:
"Английският англичанин не позволи на турския англичанин да убие гръцкия турчин" #Crazy Laughing

И снимка от всенародния любимец Wink, режисьора  Бурак Арлиел Grinning Пак са на полянка, какво ли са снимали, кандидатите за горски и кърски снимки станаха повече Wink Laughing

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 22:36 от oncee

# 64
Да, Онче, отделили са я от хората, които разстрелват. И пак да кажа - друга жена държи бебето, само Азизе я няма. После някой я изхвърля и Дагестанеца я намира. Тези хора, с които Азизе беше в лодката, не я познават, не знаят коя е. А в Измир я познават много хора - от работата ѝ в болницата, от митинга, който беше взривен, от помощите, които събираха, от акцията, когато ги убеждаваше да не напускат къщите си... Тя като роди в затвора, после къде е била и защо е тръгнала с бебето - голяма мистерия. Rolling Eyes

А като отчетем и присъствието и осведомеността на Чарлз, точно на него, световните конспиратори могат да ни завидят. Дали думите му, че без жертви няма победа / които каза на Джевдет / нямат връзка с Азизе...

От Бурак Арлиел

Клипче с Пънар Денис.

https://www.instagram.com/p/BbfRHWYhIbR/?taken-by=yildizveleonidas

# 65
Онче, последната снимка в последния ти пост (която после е повторена от Лу),
не е ли на оператора Бурак К.? newsm78 newsm78
Двамата доста си приличат - и аз ги бъркам... Не съм сигурна.  Rolling Eyes Rolling Eyes

Извинявай, Онче - права си - снимката е на режисьора.  Embarassed Embarassed
Познах го по обичката.  Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 23:49 от jupetrov7

# 66
И една новина за ЛЕКА НОЩ.
Утре вечер от 22.30 (турско време) по ТV8 (Турция) ще излъчат един от най-хубавите филми
с Халит "Горчива любов" (Aci ask).  bouquet
Препоръчвам го на тези, които не са го гледали. Peace

# 67
 Grinning

Здравейте, момичета! Нямате равни! bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 05:40 от vera17

# 68
Добро утро!

https://twitter.com/BerguzarHalit/status/930618209006424064

От Бурак А.

Не остана никакво време до утре вечер Grinning Heart Eyes
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 69
  • Горски извор
Добро утро

на Фитиля возилото Joy

# 70
Здравейте, девойки! Hug
Още  снимки към 33 серия Peace

# 71
Снимките за еп. 33

https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/foto-galeri/vatanim-sen … olum-fotograflari

Повечето вече сме ги виждали

Еп. 33 - готов за утре

Онче bouquet, изпревари ме...

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 10:05 от LU4IQ

# 72
 Grinning

Начало - от 2006 г.
 Халит_ Обичам да се занимавам с фотография! Grinning
 Бергюзар_И аз обичам да правя снимки! ! Laughing

# 73
С фотографа Корхан Айсан

Скрит текст:
4 senelik mesleki hayatımda işim dolayısıyla,yüzlerce sanatçıyla bir şekilde,yolumuz kesişti. Belki herkes sanatçı olabilir ama hem iyi insan,hem mütevazi hemde bu kdr büyüdükçe kücülmek herkesin harcı değil . İnsan sevdiği böyle içten insanları çekerken,saatlerce o kamera omzunda kalsa yeter demiyor,Bu dünyaya böyle iyi insanlar,böyle sanatçılar lazım

Озет за еп. 33

"Поняв, что Дагыстанлы представляет угрозу жизни Джевдета, Азизе вынуждена прибегнуть к новому плану.
Джевдет с помощью Дагыстанлы смог предотвратить заговор против Анкары, а так же спасти жизнь генералу Филиппосу и вернуться к своей миссии в Греческом военном штабе. Однако после этих событий он стал главным врагом Дагыстанлы, который не знает о настоящей миссии Джевдета. Теперь не только по приказу Филиппоса, но и по приказу Анкары Джевдет должен найти способ выйти на диалог с Дагыстанлы.
После потери жены Джевдет, помимо своей миссии, должен заниматься дочерьми. Завеса тайны о той трагедии, которую пережила Азизе, приоткрылась. Одновременно с этим Азизе, узнав о том, что Джевдет в опасности, вынуждена принять самое тяжелое решение в своей жизни."

# 74
Здравейте!  Hug Hug

Не останаааа!  Peace Само още 1 ден! Peace

В следващия епизод идва модата на хайдушките чалми в сиво и черно.  hahaha hahaha hahaha

Халит повлече крак.  Sunglasses Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 11:31 от jupetrov7

Общи условия

Активация на акаунт