Али е умалено копие на Халит. Не само синхронът в крачката, цялата стойка на тялото му е същата като на баща му. Много искам и като порасне, да виждам в него нещо от Халит - мимика, жест, особен поглед. Това най - добре се забелязва, когато човек не знае, че го наблюдават.
В Мавзолея
Вижте сега тези две снимки. На първата Азизе е с бебето.
На втората нея я няма, а друга жена държи бебето. Първата в дъното вече е убита. Първата в близък план много прилича на Хасибе.
Показвам я в оригинал в туитър, за да видите по - добре. Като отворите линка, кликнете на нея.
https://twitter.com/sadecebirhatun/status/930363049118175233
Този е, който стреля.
От фрагмана - гледа към Джевдет, който разпитва друг войник - видяхме го надвесен над него.
Оживяла е, но лицето ѝ, погледът ѝ представляват покъртителна картина.
Само лицето и очите ѝ да гледам, са достатъчни за цял филм. След който сърцето дълго те боли.

У кого е муската на Джевдет?
darkroze, виждам, че публикува докато пиша. Хубаво е, че умееш да да виждаш смешно и в най - лошото. Аз като се вживея във филм, после трудно излизам. Затова ми е много интересен начина, по който го правят актьорите. Мисля си, че ако трябва да изиграя само една от трагичните сцени на Берг, после никога няма да успея да се съвзема. Пак да кажа - който смята, че парите са им много, нека опита да изживее един техен месец на снимачната площадка, после у дома, после в болницата - да репетира възстановяване след парализа...
Няма защо се притесняваш от нашата "сериозност". Въпреки тъжните събития в сериала, не сме забравили да се усмихваме.