https://www.youtube.com/watch?v=FHLcMWaYf0k&list=FL_rNjjwbh5L8LDMIgtBg8kA
Благодаря на всички ви за кафенцето за пожеланията и за всичко споделено

Благодаря за новините!
Съгласна съм с вас, абсолютно - клише, но явно така Назмие ханъм ще се събуди от зимния си сън и ще промени дразнещото си и глупаво поведение. Дано! Съгласна съм, че СЦ развалиха образите на Назлъ и Фатош, просто невероятно...дано са се взели в ръце вече. Още не съм изгледала епизода. До скоро!

От там натам малкото сцени с Ферит, Назлъ и Булут бяха прекрасни и много смешни в залата за баскетбол
Напълно се съгласявам с вас, че е крайно време вече да видим едно разкриване на тези чувства между двамата
Не знам СЦ каква я мислят, но рейтинга пада ли пада, ако продължават така.....
И как хубаво ги изгониха от фирмата като мръсни котета
Но нека им е
Жалко, но поне тази сюжетна линия се запазва, Ферит ще трябва да търси друг начин да извади наяве мръсните сделки на Хакан, въпреки че спечелиха делото
Но може и да спре да се занимава с него, ще видим....

само малко относно новата серия и какво ще стане според мен 
) но ако направи така, че Назмие ханъм да се опомни ще се радвам на включването и

за колажа! 
,донесла си ни инфо,коя е актрисата в ролята на бившето севгили на Ферит!Явно е някоя млада актриса!Нищо не открих за нея,къде е играла! 
Всички чакат целуфан, ама .... йок. Защо ли ми се струва, че нарочно разтеглят отношенията между двамата?! Сега ще почнат едни спорове, обвинения, цупене, демонстрация на гордост и т.н., особено от страна на Назлъ. Да бяха ги сближили достатъчно добре първо, да видим една красива, истинска, споделена и нежна любов, та после да нахлува новото севгили, което вероятно ще е поканено или от ....
Всички чакат целуфан, ама .... йок. Защо ли ми се струва, че нарочно разтеглят отношенията между двамата?! Сега ще почнат едни спорове, обвинения, цупене, демонстрация на гордост и т.н., особено от страна на Назлъ. Да бяха ги сближили достатъчно добре първо, да видим една красива, истинска, споделена и нежна любов, та после да нахлува новото севгили, което вероятно ще е поканено или от ....
че номера направо го закопаха с бившата и дъщерята
не искам дете на Ферит от тази г-ца
та те с Назлъ нямат 2 -ра целувка
че номера направо го закопаха с бившата и дъщерята
не искам дете на Ферит от тази г-ца
та те с Назлъ нямат 2 -ра целувка