DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 653
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
Момичета в очакване на още новинки от мен лек и спорен ден  Hug Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=FHLcMWaYf0k&list=FL_rNjjwbh5L8LDMIgtBg8kA

Благодаря на всички ви за кафенцето за пожеланията и за всичко споделено  Heart Eyes

# 151
Здравейте долунайки и долунайци!
И тази сутрин сте били много активни bouquet
Видях, че Злати(адашката) е постнала един колаж,определено ми хареса и аз реших да направя един,дано ви хареса newsm78 newsm78 Heart Eyes

# 152
Привет момичета bouquet Благодаря за новините! bouquet Съгласна съм с вас, абсолютно - клише, но явно така Назмие ханъм ще се събуди от зимния си сън и ще промени дразнещото си и глупаво поведение. Дано! Съгласна съм, че СЦ развалиха образите на Назлъ и Фатош, просто невероятно...дано са се взели в ръце вече. Още не съм изгледала епизода. До скоро!

# 153
  • София

mariq_72
, много приятен клип с хубава песен...

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 13:52 от Michona 42

# 154
  • София
Здравейтее  Hug Hug Hug

Изгледах най-после и аз епизода иии  Rolling Eyes Малко в повече ми дойдоха Дениз, Асуман, Хакан,Демет, само тях ги даваха през цялото време  ooooh!

Да започна от начало, изненадах се че Дениз говори в полза на Ферит, мислех че ще го прецака, но уви. Човека се надява на развод  hahaha От там натам малкото сцени с Ферит, Назлъ и Булут бяха прекрасни и много смешни в залата за баскетбол  hahaha Напълно се съгласявам с вас, че е крайно време вече да видим едно разкриване на тези чувства между двамата  Naughty Crossing Arms Не знам СЦ каква я мислят, но рейтинга пада ли пада, ако продължават така.....  Confused
Демет и Хакан останаха с пръст в уста след делото, направо не им се вярваше  hahaha И как хубаво ги изгониха от фирмата като мръсни котета  Joy Но нека им е  Mr. Green
Относно убийството на Тахир, еми прави сте, още не излязъл от сервиза и Ферит бей, еми не става така мой човек  ooooh! Жалко, но поне тази сюжетна линия се запазва, Ферит ще трябва да търси друг начин да извади наяве мръсните сделки на Хакан, въпреки че спечелиха делото  Thinking Но може и да спре да се занимава с него, ще видим....
Ахх Демет, малко ти е  Mr. Green Живей сега с убиеца на брат си и си сърбай попарата! За капак и убийца стана... Беше ясно, че Хакан няма да й позволи да се разприказва, на мен ми е интересно какво ще стане с тия двамцата  Mr. Green
А как ми се иска Назлъ да разбере, че Дениз е изпратил флашката на Ферит, та смотаната Назлъ да вземе да го види, че не е тоя ангел дето тя си мисли  Crossing Arms
Дениз и Асуман са си лика прилика! Абе тая Асуман докога ще живее при Дениз  Shocked толкова е нахална, че нямам думи  #Crazy

Без превод толкова мога да кажа за серията, като цяло ми беше интересна.... Малко на никъде свърши, да видим сега Деметката какво ще им каже...

Според мен ще има целуфан в тази серия да знаете  smile3521 Mr. Green  

# 155
  • Враца
Привет ви момичетаа  Hug Hug
Изчетох ви с интерес и на един дъх  Crazy
Много от вашите мнения се припокриват с моето така, че няма и аз да пиша кой знае колко  Whistling само малко относно новата серия и какво ще стане според мен  Peace
Аз си мисля, че в тази серия е  вече крайно време Назлъ да се опомнии колкото и да е клиширана версията се радвам, че тази се появи (не ми харесва, някак си перверзно ми изглежда  Stop ) но ако направи така, че Назмие ханъм да се опомни ще се радвам на включването и  Mr. Green Mr. Green . Само се моля да не стане обратното че тогава ще има стой та гледай  ooooh! Praynig
Желая ви един спокоен есенен ден  Hug

И един много сладък паралел  Crazy Crazy

# 156
 Ето я и новата звезда на хоризонта   Hug актрисата Мине Лустнер в ролята на Пелин в сериала Пълнолуние  Hug Хайде сега Назлъ е на ход  Hug да я видим как ще се бори за любовта си ако си я признае де  Joy Joy Joy

# 157
Привет! Hug

Адашче Winkза колажа! newsm10

Миме Hug,донесла си ни инфо,коя е актрисата в ролята на бившето севгили на Ферит!Явно е някоя млада актриса!Нищо не открих за нея,къде е играла! Thinking

Тук снимат сцена-разходка на Ферит с бившата му....
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video410450183_456239106%2F099 … l_wall_-146912950

# 158
  • София
Thinking Всички чакат целуфан, ама .... йок. Защо ли ми се струва, че нарочно разтеглят отношенията между двамата?! Сега ще почнат едни спорове, обвинения, цупене, демонстрация на гордост и т.н., особено от страна на Назлъ.  Да бяха ги сближили достатъчно добре първо, да видим една красива, истинска, споделена  и нежна любов, та после да нахлува новото севгили, което вероятно ще е поканено или от ....
Именно.

Само се надявам с вкарването на бившата да не пресолят супата т.е. тя да е просто свеж полъх в отношенията им и да няма деца, за които Ферит не знае, криеници, драми и подобни познати похвати, че понякога от зор СЦ измислят такива дивотии.

# 159
  • Враца
Thinking Всички чакат целуфан, ама .... йок. Защо ли ми се струва, че нарочно разтеглят отношенията между двамата?! Сега ще почнат едни спорове, обвинения, цупене, демонстрация на гордост и т.н., особено от страна на Назлъ.  Да бяха ги сближили достатъчно добре първо, да видим една красива, истинска, споделена  и нежна любов, та после да нахлува новото севгили, което вероятно ще е поканено или от ....

Именно.

Само се надявам с вкарването на бившата да не пресолят супата т.е. тя да е просто свеж полъх в отношенията им и да няма деца, за които Ферит не знае, криеници, драми и подобни познати похвати, че понякога от зор СЦ измислят такива дивотии.
Сакън  Мишеее ooooh! че номера направо го закопаха с бившата и дъщерята ooooh! не искам дете на Ферит от тази г-ца  Naughty Naughty та те с Назлъ нямат 2 -ра целувка  Praynig

# 160
  • София
Скрит текст:

Именно.

Сакън  Мишеее ooooh! че номера направо го закопаха с бившата и дъщерята ooooh! не искам дете на Ферит от тази г-ца  Naughty Naughty та те с Назлъ нямат 2 -ра целувка  Praynig
В доста сериали измислят подобни истории, затова не искам да стигаме до този вариант.

# 161
  • Под звездите

# 162
 Hug Hug Hug

На прекрасните ни момичета, положили много труд и отделили от времето си,за да ни доставят радост с поредния преведен епизод,огромно БЛАГОДАРЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51

https://www.youtube.com/watch?v=T9pnc9hQ1Go

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 00:19 от Keskinowa

# 163
  Пише, че е застрашен от отпадане.
Втората статия. "Какво гледат в Турция?" (186): от 13 до 15 ноември 2017 г.

# 164
Добро утро! Hug Hug Hug

Кески Hug,благодаря че си пуснала преведения епизод и на екипа за превода! newsm51 smile3525

Днес трябва да ни пуснат новите снимки и озета! Peace

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт