Напълно съгласна съм с мнението на Дъга Той е този, който трябва да направи първата крачка. По негова идея брака е фиктивен, той не може да прости на Назлъ. Г-н Аслан, свали малко гарда и признай чувствата си. И следващият път, като те попита Назлъ, защо си я целунал и кажи:
Тогава може и да разбере какви са чувствата и. Според мен е влюбена в Енгин, но някак си не го осъзнава. След като той се отдръпна/ много добър ход от негова страна/, на нея започна да и липсва. Започна да вижда, че е красив, че е добър и т.н. Към Тарък не виждам да изпитва чувство на любов, по-скоро чисто приятелство. Сега ще я видим какво ще му отговори
. Според мен ще му откаже. Минава ми през ум, дали пък няма да стане нещо с известният дизайнер
Всичко е възможно.

Нещо раздвоен ми се стори след признанието и за аборта, което според мен си беше чиста измислица.

Разписали сте се от рано!
,добре дошла и от мен!
И аз поназнайвам турски от гледане на много сериали със субтитри,но понякога като не съм сигурна си мълча! 

И в Истанбулска невеста има подобен случай!Но бившата ражда детето и сега се върна с 10 годишно дете като разбра че е болна и няма на кого да го остави! 

Благодарности за всичко споделено
Страстите около Ферит и Назлъ не стихват
дано и при тях не утихнат
дали от стари или предишни любови или от злобни и алчни хора или от вманиачени фанатици
дано наистина чувствата които и двамата изпитват и двамата трудно могат да си ги признаят са по-силни от самите тях за да могат да оцелеят в тази безмилостна борба и да изживеят написаната им съдба
Определено и на мен ми хареса отпускането и жеста на Назлъ към Ферит когато той и призна ,че и е простил .Мисля си тя наистина беше щастлива от факта ,че получи съобщение от него да се срещнат и да поговорят открито . Очакваше ,че на тази среща нещата биха поели в друга насока защото тя самата усеща ,че Ферит никак не е безразличен към нея но срещата и на курса с Пелин обърка нещата
Разочарова се ,че той все още и няма доверие и не и сподели когато го попита за първата му любов а и наистина не си го признава но тя го ревнува
И двамката са ни инати да видим кой първи ще се предаде

Излязох страшно негостоприемна, като забравих да ви поздравя...
- приказката за принца, който е влюбен в принцесата беше показателна. Дори той й предложи тогава, ако се чувства неудобно, да сподели това, какво я притеснява и защо бяга от него и защо се прави, че не помни страстната целувка, под формата на приказка. Ясно беше, че по този начин изказва истинските си чувства. Да не говорим за по-нататъшните му действия...не думите, а действията - все гледа да е до нея, да я целуне, да я докосне. Да, Назлъ притежава всички онези прекрасни качества, които сте споменали - Дъгичка
много точно писа, но аз честно казано виждам в нея и огромната опърничевост, липса на адекватно мислене и обърканост. Назлъ просто не знае какво иска, как го иска и защо; бяга от чувствата си, крие се, шикалкави пред самата себе си, мънка, мрънка...ами не ми е симпатично поведение това. Лично за мен, Ферит вече многократно показа чувствата си, не ги изказа, но ги показа. А Назлъ се прави на ощипана все още. Поне една крачка да направи. Да, целувката за РД беше добре, хареса ми, че не го зашлеви или не реагира по обичайния си начин
защо ли са така учудени пък бих казала и доволни 
Нали имаше видео където Ферит се разхожда с Пелин
ох ще си късаме нервите само дано Ферит наистина не се поддаде на манипулациите на тази змия
защо ли са така учудени пък бих казала и доволни