А с пердетата как се смях...
"Ето как само с 38 000 думи успяхме да се разберем за пердетата."

Ама не, устоя.

То и аз не съм особено сръчна и бърза, обаче това минава всякакви граници, да не говорим на колко е години, че и деца е гледала. Направо не виждам това как се е случвало, тя докато му приготви едното хранене на детето (ако сама му е приготвяла храната), то ще става време за второто. Ад!
Само не разбрах какво точно ѝ казва - че ще каже, че е станала човек в махалата ли, два пъти го връщах сега, но пак не разбрах. Иначе, да, като ѝ каза да не се глези, доста фамилиарно ми прозвуча за току-що запознали се хора. 

.Та ако някой е чул,да каже
Иначе,може да се познават,но може и да имат общ познат.Като че ли не ми се вярва много той да я е обучавал.Поне за скатаването със сигурност не е.
/, но явно не съм изпуснала много, освен драмата на Алек, отново
Аз няма какво да добавя за него - вие всичко сте написали и съм на същото мнение - тази обсесия от негова страна ми идва повече, надявам се да му изиграе лоша шега и да отпадне на дуела - мнооого се надявам Гинчев да спечели
Защо смятате, че Калоян ще е ратай - ако допуснем, че отпадне Гинчев, той няма да сложи Алек за фермер, че той да избира ратаите; ако пък отпадне Алек, той може да избере Станислав за фермер, който пък от своя страна не е ясно дали ще посочи Калоян за ратай...Силно се надявам Калоян да има амулет - много по -стойностен ми е от останалите.Препоръчани теми