Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 138
  • 870
  •   1
Отговори
# 525
Ленчето познавала и това агне.
Еее с две ходения в обора се е запознала лично с всички.
Само кокошката не познаваше.
Калоян няма да иде на дуел защото ще има амулет....да знаете.

Преди следващия дуел ли ще дават амулета?
Аз така разбрах. Не знам.
Вили пак започна заканите.

# 526
Алек не стига, че доволно ми досади с подсмърчането си, ами взе, че и налази любимеца ми Гинчев. Бясна съм му вече! #2gunfire Опасявам се, че Ванко няма да направи хеттрик... Cry

# 527
Не,бе. Правят обща вечеря и всеки прави нещо,носи нещо , само Еленка  скръсти ръце и ги гледа.
Oooo, във фейса ругаят яко трите грации и защитават Марина. Била внимателна, работлива, впускала се .....аз пък си спомням как повдигна капака на млякото, подуши го и се изниза без да каже на никой. И го хвърлихаааа...Тя е оцеляващ вид, Маринката , вижда пролука( мама Галя) и се вмъква преди другите. Лисицата се събуди  Joy

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 22:38 от Tary

# 528
Еленка и Валерия се сближиха в последно време. Да видим дали това приятелство ще е от полза за Елена.

# 529
  • София
Абе тия трите верно ли не се усещат изобщо колко са трагикомични  Shocked

# 530
значи, аз Мустафа няма да го изтърпя да ми говори за мюсюлманите и християните.

# 531
Оф дано Алек отпадне. Няма да издържа да му слушам глупостите още една седмица (или дори повече).

# 532
Далеч съм от мисълта, че ако бяха навън, Валерия нямаше да се превърне просто в едно от тези "числа" в актива на Алек.

# 533
  • Бургас
Аз пък мисля, че той дори не си дава сметка, че не реве за Валерия, реве за себе си...Все по-ясно му става, че е безнадеждна историята им, както и на какво се направи пред публиката заради тази история.

# 534
Оф дано Алек отпадне. Няма да издържа да му слушам глупостите още една седмица (или дори повече).
Нема да се косиш.
И да остане , Валерия ще му каже че не го иска и....може пък ..нали искаше да мре за нея.

# 535
Резулати от Анкета:
Кой според Вас ще бъде втори дуелист тази седмица? Smile
Гласували: 81

Гечо - 12 (14%)
Иван Гинчев - 22 (27%)
Станислав - 5 (6%)
Яни - 42 (51%)

Буба123, точно така стана, и изборът, и уговорката!  Laughing
За Гинчев съм, естествено.

# 536
Понеже чак сега гледах вчерашния епизод реших да напиша нещо. Абе на вас не ви ли направи впечатление какво каза Станислав вчера? Каза, че щяло да представлява много забавна гледка да заколят кокошка, а Елена да стояла отстрани и да гледала...........!!! Просто не мога да повярвам, че този човек си има фенове!

# 537
Алек така се подхлъзна, че няма накъде повече. Попадна в заложения капан от сценаристите, с мишка/ примамка - Валерия,  която счупи тъпометъра  с всяко свое изказване. Сигурно всички от екипа на предаването са предоволни от получения резултат.
Не познах за Яни, но в този случай ще викам за Иван Гинчев
А кой ще победи - не знам! Всичко зависи от това, какво ще си говорят Алек и Вал в къщичката /ако иде/ и как ще му се отрази този разговор /или масаж/

# 538
Скрит текст:
Не,бе. Правят обща вечеря и всеки прави нещо,носи нещо , само Еленка  скръсти ръце и ги гледа.
Oooo, във фейса ругаят яко трите грации и защитават Марина. Била внимателна, работлива, впускала се .....аз пък си спомням как повдигна капака на млякото, подуши го и се изниза без да каже на никой. И го хвърлихаааа...
Тя е оцеляващ вид, Маринката , вижда пролука( мама Галя) и се вмъква преди другите. Лисицата се събуди  Joy
smile3521

Всички кандидати за втори дуелист бяха напрегнати, но баш мъжкарите - Гечо и Станислав ми се видяха най-уплашени. hahaha

# 539
Интересно утре какво ли ще се случи, за да променят повечето фермери мнението си за Марина.
За дуела подкрепям Иван Гинчев, Алек защо си мисли, че всички сме/са глупави и ще повярват на тъпата история с клечките, много неприятна метаморфоза в екранния му образ, изобщо не е толкова умен, за колкото го мислих(за колкото самият той се мисли).

Общи условия

Активация на акаунт