как 41 годишна? Коя е тази?
според мен. 10 години е снимала за немски дядовци, станало е втора природа. Колкото до ранното ставане , има си ранобудни хора, дори на почивка скачат в 6 часа да пият кафе ...и после заспиват в 21 часа
Някак изведнъж стана много активна и добра. Не съм забравила и какви физиономии правеше зад гърба на Дарина ,когато я определиха за дуелист.
И после, хоп Гинчев , с увъртане и клечки....
Коя бивша приятелка ще му върже , след като обяви всички за бройки ? И коя в близките месеци ще го доближи след тоя рев? 
За всичко написано.
значи мъката продължава и занапред, поне според мен Валерия няма да има смелост да му каже в очите истината, тя почти си го каза - не искам да го изгубя като приятел. Въпреки, че ясно ѝ се каза как приятелство между тях просто няма как да има. Те такива увъртания и шикалкавения не харесвам аз. Има вина Валерия, че до тук го е докарал Алек, определено има. Всяка жена харесва да е ухажвана и обгрижвана, но тук нещата много задълбаха, и то не без помощта на продукцията. Сега е трудно да се излезе от ситуацията без да има наранен някой, в случая Алек. Дано като се прибере у дома нещата се променят за него, защото имам чувството, че не е лошо момче иначе.
И тя кво, от съжаление ще продължава да го баламосва, вече всички разбраха, че не го иска, само той не е, и това колко достойно е всъщност? Че те и останалите ще започнат да го съжаляват....
Просто думи нямам вече.
То излезе, че Елена май с доста народ стари участници се е поопознала.
Добре, че Яни е прочел или знае, та ѝ каза, че се варят 7 - 8 минути... Защо Маринка никога не се е погрижила за общото и своето благо досега, да сготви поне нещо различно от боб и леща примерно? Толкова е боса в готвенето ли? Да бе.
Всеки знае, че прясното мляко се разваля бързо, дори тя.

.Та ако някой е чул,да каже
Иначе,може да се познават,но може и да имат общ познат.Като че ли не ми се вярва много той да я е обучавал.Поне за скатаването със сигурност не е.
Препоръчани теми