Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 291
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лелееее, чухте ли Миглена как категорично заяви в ефир, че Мария си е компаньонка и наистина прави тези неща. Аууууу, отвратително просто същество
Е Мичето ще я осъди вече Crossing Arms

Ами то си трябва. Разбирам в момент на афект или по време на скандал да изръсиш такова нещо. Но да го кажеш толкова категорично в ефир, спокойно, премерено и обмислено - то това си е жива клевета и обида Neutral Face

п.п. Една съседка на нашите осъди друга съседка за клевета и публично уронване на авторитета. Не разбрах каква сума й взе, но не беше малка

# 106
Лелееее, чухте ли Миглена как категорично заяви в ефир, че Мария си е компаньонка и наистина прави тези неща. Аууууу, отвратително просто същество
Е Мичето ще я осъди вече Crossing Arms

Мегз не се притеснява от дело срещу нея-да има реклама и да е в центъра на скандалите,явно й е ОСНОВНА цел.PR -ът за нея и най-вече за "бранда", е смисълът на живота й...... smile3527

Според мен няма да спре да се излага,а дали го осъзнава....?

# 107
  • София /Абсурдистан
МегитУ как запали моторетката срещу Йонко, видяхте ли? Не знам, ама влезе ли Динко и отново тя, на мен ми идва в повече и мисля да не ги гледам. То бива изпростяване, бива, ама чак толкова не бива.

# 108
Какви са тези прословути видеа относно Тото, за които говори Мегз? Може ли линк?
дадох линк на първа страница на тази тема

не се отваря

URL signature expired

Във ФБ на Мегз ги има - Megz Miglena Kakanasheva.

Но и без тях си беше ясно като бял ден, че Тотракан говори и действа абсолютно манипулативно, според настроението на хората отвън.
Кофти начин да спечелиш, без какъвто и да е феърплей, само и само мама и маминото синче да задоволят болните си амбиции.

# 109
  • София
По БТВ ще говорят за този дето "Снощи прави кекс" Simple Smile

# 110
Какви са тези прословути видеа относно Тото, за които говори Мегз? Може ли линк?

не се отваря

URL signature expired

Във ФБ на Мегз ги има - Megz Miglena Kakanasheva.

Но и без тях си беше ясно като бял ден, че Тотракан говори и действа абсолютно манипулативно, според настроението на хората отвън.
Кофти начин да спечелиш, без какъвто и да е феърплей, само и само мама и маминото синче да задоволят болните си амбиции.

На 100% съм сигурна, че прословутото извинение на Тотю към Петров е продиктувано от вън - в смисъл подшушнато му е, че точно това трябва да направи, за да спечели накрая.
То иначе хич не се и връзваше с приказките и предните действия на Тотко...като пришито с бели конци беше, но ето, че се оказа печеливш ход......

# 111
  • тук, на мястото си
Миглена явно и се услади да я дават по телевизията и продължава да се прави на голямата работа. Защо не каже тя какви привилегии имаше. Пък и не само тя, всички са имали, няма друг начин.
Някой да не помисли, че защитавам Тотьо? Абсурд! Но  в случая кой е по-виновен - Асан дето яде баницата или тоя дето му я дава.
Колкото до Динко,  ако наистина влезе в новия Брадър и Каканижева и тя е там, не ми се мисли  какво може да стане между тях. Найлонови торбички в цвят презряла  кайсия??? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
  • София
Скрит текст:

не се отваря

Даа, защото са от онези временните, само за свяляне на видеото

качих ги в Гугъл диск и сега трябва да са ОК

https://r5---sn-nv47lnls.googlevideo.com/videoplayback?id=3dbf4c … amp;cver=20171108

https://drive.google.com/file/d/1ZQefRXpRCd_fYtIIqI_PBWp1rTAzphZWQw/preview

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 13:17 от Mari_Mar

# 113
То , какъвто сезонът , такъв и победителя . В това болно шествие от герои на Фелини , който и да беше спечелил , все тая. Всички имаха привилегии- Мара с вечерите , Енджи с рибата , Сачка с капандурата , Мегза с разговорите, онези двамката с предопределената мисия. Участия , деца , не могат да убедят никого , че нямат инфо отвън.
Опошлена идея на формата, и ей го, резултатът е налице. Затова сега е смешно да се  хващат за гушите кой е бил по-по-най.
Видяхме ги.
Но Мегза определено закача силните на деня , не зная защо е решила и тя като жабата и коня.
То ще излезе , че само за нея пиша , но някак си тя ми е най- интересна , защото си мисля , че за нея има надежда и ме е яд , че е толкова сбъркана.
Скрит текст:
Пък и син имам на около тези години  , гледам потенциални снахи , та от този сезон и трите , и трите -леле мале , представих си да ми домъкне "единствен мой" нещо подобно Flushed

# 114
Аз още чакам признанията на Евгени Минчев по отношение брадъра, ама май работата нешо се разсъхна...
Поуспокоил се е, минал му е афекта и е размислил нищо да не казва. Жалко.
Не че за половината работи не се досещаме и сами де, ама би било интересно да излезе инфо от кухнята...

# 115
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мисля, че се маха по-бързо отколкото се слага, но не съм сигурна. Все пак ми направи впечатление в първите серии, че е с голям бюст, а тя преди никога не е имала такъв. После изчезна. Та не знам.
Shocked Joy Joy Joy
Ох, само дотук стигнах и ми стига. Благодаря за новата тема!  bouquet
Като чета кои ще са участниците /Смайлис, благодаря Hug/, направо се чудя ще успея ли да издържа да гледам. Притеснявам се, че ще си счупим пръстите от диалекта на ДЖинко.  Crazy

# 116
Не съм сигурна, че психически мога да изтърпя Мегз още един месец!

# 117
  • Варна
Тя и самата не може да се издържи явно - днес каза, че влязла като Мегз, а излезли две - Мегз и Миглена. Ако влезе пак, колко ли ще излязат, не знам.

# 118
  • София
Тя и самата не може да се издържи явно - днес каза, че влязла като Мегз, а излезли две - Мегз и Миглена. Ако влезе пак, колко ли ще излязат, не знам.

Сега, като се замисля да, излязоха две - Мегз и Миглена. Третата /Фантома/ остана вътре. Сигурно направо за следващия сезон довечера е останала. Дано само и тя не се раздвои по време на престоя, че с това темпо на размножаване, като нищо ще оправи прираста в България за нула време

ooooh! ooooh! ooooh!
 Joy Joy Joy

# 119
  • Sofia
По БТВ ще говорят за този дето "Снощи прави кекс" Simple Smile
Кой ?

Общи условия

Активация на акаунт