Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 715
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 260
И аз така без фаворит,не вярвам да си харесам и занапред!
Луна що така ,ами не ми е смешна,нейното участие 2015 беше смешно,някак докато се усетиш роля ли е,игра ли е такова абсурдно поведение интригуваща беше Grinning ,a  сега като знам ,че е патология...някак ..

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 17:25 от *Амбър*

# 1 261
  • София
То едва ли има някой който да вярва, че Джино е супер богат.

# 1 262
Не знам дали сте коментирали.. Тази снимка я видях в един фен профил в инстаграм, а самата Александра я качи във фейсбук, когато излезе от ВБ.. Погледнете датата отдолу ..

Иначе за новия сезон, Луна пак ще ги прави на луди, повечето. Joy

# 1 263
  • SF
При Гала цяла сутрин се повтаряше, че здравословното състояние на Джино не е окей.
Разбирам! Симпатичен ми е и го съжалявам.
Но това е Биг Брадър, бе Джино! Къде с този бастун на военни мисии, индианци, каубои...? Сигурно ще се яздят, ще прескачат кобилите, ще се връзват за мисия неразделни, ще танцуват...
Утре ги чака мисията с препятствията в двора. И Джино ще е този със свирката, който ще следи за правилното изпълнение на мисията. Вярно е, че добре плащат за купона, ама.... Те стартират състезание от неравен старт. Единият състезател е тежко контузен.

# 1 264
# 1 265
От първия ден ще е на макс 'купона' вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези тук ще се карат качествено, не като в предния сезон 'с котките и НА Марс'! Ще им направят показно на недоносчетата Мегз, Шеф и другите претенции!

# 1 266
Е, щом Динко е казал, че Джино е тираджия... няма шега, няма измама:laughing:

# 1 267
  • в резерват
излезе ли някакво промо за довечера?

# 1 268
https://www.vbox7.com/play:d5235d247a
Ето го промото
Не ми викай тихо, МА!

Laughing

# 1 269
  • У дома
Има ли го на друго място?

# 1 270
Мен честно казано няма някой да ме дразни крайно от този каст. От предния ме дразнеше адски много Мегз, още от преди влизането си. Мнението ми за нея така и не се промени. От тези, които са сега вътре единствено рапъра някак не ме кефи с позьорското си поведение, но пък може и да променя мнението си. Не ми се гледаше много Светла Кремвриша ама ще я изтърпя някак. Линдарева ми е забавна, не мисля че е злобна и ще прави интриги като Джулка например. Очаквам на Луна да и свият сармите. От Коцето очаквам да е душата на компанията. Имам близък, който е имал работни отношения с него не е еднократно и е разказвал, че е много земен и готин човек. Един и същи бил и пийнал и трезвен. 😁 Верно лигави се малко повече, но поне е позитивен и няма да гледаме избухвания и обиди поне от него.

# 1 271
# 1 272
  • София
Олеее, то ще е много по-зле, отколкото си го представях.  Crazy

# 1 273
  • София
а аз не чух изобщо Джино да се занимава с нещо, така че ако е тиираджия, поне е в семейния бизнес.
не знам конкретно за неговото семейство, само смътно помня какво разказваше като участник. Обаче много ми напомня на онази поредица на ТЛС за ромските сватби - там си имат няколко вида препитание и често са в тираджийския бизнес.

# 1 274
Майкоууууу

"Не ми викай тихо Ма hahaha  "

тия дали са оцелели днес Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт