Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 954
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 845
Миналия сезон Лухче беше наела пр компания, която да й изгради стратегията. Няма да се учудя и сега да е така.

Но, истината е, че тя е една самотна, забравена и изкукуригала стара женица.
Пак казвам - по лична карта тя е Луна и е '71-ви набор, т.е. на 46... Rolling Eyes
Което не значи, че и преди възродителния процес се е казвала Луна. А личната карта която развява така гордо е фалшива. Поне да се беше сетила да си напише името според официалните правила за транслитерация, а не както тя си го е написала - Louna.

Ееее, как може - в Ориндж Каунти са се чудили кво е това име... трябвало е Луна Moon... Тц тц тц

# 1 846
Преди Лухче, сега Лукче.
Ама наистина на лук прилича в главата с тези жълти израстъци.

# 1 847
Тук всички пазят тайни.
Нали затова се събираме, за да си мълчим и да не издаваме тайни.
Иначе от Звездни компромати всичките да са в ареста.
Подсъдно било😂
Ами тогава повечето трябва да сме с доживотни присъди.
Ау, колко смешно! Ти в Звездни компромати къде видя адреси и егн-та? Някои хора пращите от акъл с коментарите си като ви се каже нещо такова. Що не отидеш в Правила да прочтеш коментара на Мамма или Татти (не помня кой беше) по въпроса с изнасянето на лични данни, преди да остроумничиш както обикновено?

# 1 848
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Понеже получих няколко запитвания за кафе машината, която управлявам от айпада - Saeco GranBaristo Avanti...

Бре, бре. Нация техническа сме явно.
То от i-pad явно по-лесно...
Или маникюрът много дълъг - и на мамите, и на татковците.

# 1 849
Xrex или както се казваш, недей да викаш толкова, че ми продъни предните уши. Пий си хапчетата и много целувки от мен.

# 1 850
Понеже получих няколко запитвания за кафе машината, която управлявам от айпада - Saeco GranBaristo Avanti...

Мами, много ви се кефя на коментарите. Не съм си мислил, че който и да е форум може да ми е така забавен и приятен, че да го посещавам всекидневно и с кеф да чета и коментирам. По едно букетче на всяка мама, а понеже има и няколко татковци и батковци в тази тема - по една бутилка водка (от любовната водка на Мичка).

Да ти приличам на оФцЪ?! Кво шА го праА това букетче? Като не искаш водка, малко филе метни насам. Аз съм телец и защо мислиш симпатизирах на Сачето? Щото и аз обичам да ям .... , така де, да опитвам от всичко.

# 1 851
  • линията между противоположните крайности
Тук всички пазят тайни.
Нали затова се събираме, за да си мълчим и да не издаваме тайни.
Иначе от Звездни компромати всичките да са в ареста.
Подсъдно било😂
Ами тогава повечето трябва да сме с доживотни присъди.
Ау, колко смешно! Ти в Звездни компромати къде видя адреси и егн-та? Някои хора пращите от акъл с коментарите си като ви се каже нещо такова. Що не отидеш в Правила да прочтеш коментара на Мамма или Татти (не помня кой беше) по въпроса с изнасянето на лични данни, преди да остроумничиш както обикновено?

оххххххх,   не ме плаши моля те!  тичам да ми леят куршум някъде, че  съм написала адреЗа в обеля на  г-жа   луДа Simple Smile   влез в търговския регистър(ако можеш де) и ще се увериш  в някои неща. това с личните данни  е мноооооооооого  претоплена, дори и вкиснАла манджа   

# 1 852
Xrex или както се казваш, недей да викаш толкова, че ми продъни предните уши. Пий си хапчетата и много целувки от мен.
Дреме ми на свирката за ушите ти, нали знаеш!

оххххххх,   не ме плаши моля те!  тичам да ми леят куршум някъде,
Е с тая барбарона се съберете на четри уши да ви леят и восък за мозък, разправят, че помага. Grin

# 1 853
Добре, де, за чий изтипосвате чужди адреси? Кой го вълнува къде живее Луна и какво общо има с ББ? А и да го вълнува, ще влезе в ТР и ще си го открие. Не е нужно да го развявате по форумите.

# 1 854

Бре, бре. Нация техническа сме явно.
То от i-pad явно по-лесно...
Или маникюрът много дълъг - и на мамите, и на татковците.
Иска ти се да заформиш диалог, но не ти се получава... Лека вечер!

# 1 855
  • Испания
Динко уж много отворен, но бързо сви опашка като ББ му каза, че имал правило да се обръща към участниците с целите им имена. Защо не попита за Цунко, Тото, Мегз и т.н. към тях как се обръщаше ББ?

Да не мислиш, че е гледал ВБ? Той тогава е пазил границата.

Олееееееееее, какъв сладкиш!

# 1 856
  • София
Моята PR агенция от днес поема и защитата на Захажаева.

Ну, молодець, Захажайка!!! Как готино каза на Джинко - оуу, в САЩ ти е скъпичко за рехабилитации, че си дошъл тук!

Сега Киро да признава бързо как лети до БГ да си прави зъбИте.

Това беше попадение, наистина. Макар Джино да беше дал заявка, че иска да се жени за нашенка (от село). Май му се услади да се прави на известен.

# 1 857
  • София
Гледахте ли промото за тази вечер? Очертава се да бъде интересно.
Много ми се иска в един сезон да съберат Луна, Мегз, Захажаева и Дебора.

# 1 858
  • София

Само Мегз липсва, но това да не е санаториум за психясали.

# 1 859

Само Мегз липсва, но това да не е санаториум за психясали.
То май май на психодиспансер са го превърнали ББ.

Общи условия

Активация на акаунт