Черен петък 2017

• 102 896
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
Емаг и ФД са едно цяло от лятото насам. От тогава е и проблемът с доставките им и тромавата кореспонденция.

# 706
Аз се оплаквах преди време че поръчах електрическа кана от sapirshop и понеже не изключва поисках да ми върнат парите а те днес ми я замениха и аз веднага отказах жалбата си до КЗП и като включих новата кана тя отново не изключва отказвам се няма да се боря повече много некоректна фирма силно не препоръчвам къде да го напиша за да не пострадат и други хора?

Не се отказвай!
Тези трябва да си понесат отговорността!
Просто пусни нова жалба с днешна дата, описвайки и двете пратки; искай си парите и толкова. КЗП по всяка вероятност ще им наложи глоба, която отвсякъде си заслужават!

# 707
Доставките от Емаг са такава неразбория! Поръчка от черния петък, разделена на четири доставки, едната получих още в понеделник,  другата четвъртък, а останалите две ги няма още! Поръчка направена на 29.11 и получен смс за доставка 30.11-02.12 а тя изпратена едва днес 04.12 и нов срок на доставка 05-07.12, който едва ли пак ще бъде спазен! Не знам по принцип ли е така или заради периода...

# 708
  • Козлодуй
MTV, благодаря наистина не ми се занимава вече с тях новата кана която ми донесоха е и с дупка на филтъра по-късно забелязах. Аз я купих не защото искам да купя нещо евтино, а защото беше най-голяма на пазара ( все не достига чая за всички ). Просто много некоректни и ми се ще да предупредя поне и други хора да не купуват от тях но не зная как.

# 709
Не се отказвай!

# 710
От Манго нямам още мейл, че е изпратена, само че я подготвят. От 22 е поръчката. Вече се примирих, че няма да я получа...Има ли и други като мен?
От Емаг бях поръчала козметика за коса, и оттам нямам вести...

И моята е от 22-ри. Пише да я очаквам скоро, но колко е това скоро...минаха 12 дни. Не може да се проследи пратката. Ще чакам!

# 711
Аз си получих най накрая пратката от Емаг от 22, стола от Озон също, приключих със тази куриерска сага.

# 712
MTV, благодаря наистина не ми се занимава вече с тях новата кана която ми донесоха е и с дупка на филтъра по-късно забелязах. Аз я купих не защото искам да купя нещо евтино, а защото беше най-голяма на пазара ( все не достига чая за всички ). Просто много некоректни и ми се ще да предупредя поне и други хора да не купуват от тях но не зная как.

Разбирам те...въпросът е принципен. Ама от друга страна и 2лв. да е-има си правила.
Мноу мразим да ме правят на балък!
newsm66 afwitch

# 713
  • Козлодуй
Нямам време и нерви да се занимавам с хора които хитруват на дребно. И всеки път като им се обадех по телефона все трябваше да обяснявам отначало всичко все ги хванала някаква амнезия въпреки че вдигнах много шум няма начин да не ме помнят.

# 714
Аз имам мейл от HM,относно забавянето на поръчката. В знак на извинение имам код за 15 % отстъпка и БД,но никаква яснота кога ще получа нещата. 🙄

# 715
Здравейте.
Аз лично поръчах три продукта от Емаг, като единият беше на голямо намаление около 200 лева, като специално на този продукт му следях цената няколко месеца и намалението си беше съвсем реално. За момента получих другите два продукта, за които намалението не беше толкова голямо, но пак бяха на изгодна цена. Този продукт с голямото намаление до момента не съм го получил вече две седмици чакам. Обаждах се два пъти на Емаг и ми казаха да чакам, последният път попитах кол центъра, какво правим ако не ми се достави продукта, въпреки че ми
 е потвърдено, че има бройка по моята заявка. Е отговора беше "Мениджърите още не са ни иинструктирали какво да отговоряме на подобни въпроси": smiles:

# 716
  • София
Здравейте,

Искам да попитам поръчалите от H&M в понеделник 28.11 - получих имейл в събота, че поръчката е изпратена, но номера не дава информация в сайта на еконт.

Дали да чакам поръчката днес или трябват повече дни?

# 717
И аз видях ,че моята поръчка вече е изпратена и я очаквам днес,но знае ли човек.

# 718
Здравейте,

Искам да попитам поръчалите от H&M в понеделник 28.11 - получих имейл в събота, че поръчката е изпратена, но номера не дава информация в сайта на еконт.

Дали да чакам поръчката днес или трябват повече дни?
По принцип аз съм получавала пратките си от тях три дни след получаването на имейла. Ако в сайта на еконт не можеш да проследиш номера на пратката вероятно още не е на територията на България.
Според мен няма да дойде днес.

# 719
И аз да потвърдя- от събота за понеделник няма да дойдат. Последните пратки при мен се появяват в сайта на еконт много късно вечерта преди да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт