Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 8

• 142 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не са такива Simple Smile тези за любими на майка ми и нейните дружки и често купувам. по-дребните са по-желирани и не им харесват много, а по-големите им идват голяма доза... няма угодия Simple Smile

това в гръцката сладкарница беше като разтопен ванилов сладолед, не се усещаше желатин (ако изобщо е имало е бил малко).

# 541
  • София
marchеva14, аз правя майонеза по най-лесния начин и никога досега не се е проваляла, ама никога!
Във високата мерителна чаша на пасатора слагам 1 яйце, 1/2 чаена лъжичка горчица, малко лимонов сок, с.........................

Ето за какво успях да направя:

[........................................
Весели празници на всички! Christmas Tree
И теб ще те поканя у дома и всички ще работите майонеза дооткат, а аз ще ви черпя с каквото ви приготвя. Smiley
Сега се сети за пуснеш тези разкошни бисквити, много си една такава.... разкошни са, нямам време повече, абсурд, но задължително довечера ще си ги запиша!!  В момента работя АКК.

# 542
  • Down Under
Днес украсявах Коледни сладки 🎄 Голяма мъка без шприц, но горе долу се получиха

# 543
Цитат
marchеva14
И теб ще те поканя у дома и всички ще работите майонеза дооткат, а аз ще ви черпя с каквото ви приготвя. Smiley
Сега се сети за пуснеш тези разкошни бисквити, много си една такава.... разкошни са, нямам време повече, абсурд, но задължително довечера ще си ги запиша!!  В момента работя АКК.

Хахаха, нямаш проблеми, но съм убедена, че ще ти се получи ако пробваш, просто няма какво да се обърка - ето как изглежда тук, само че е с малко повече горчица и разни подправки, но това няма никакво значение.
Иначе нямаше кога по-рано да ги постна тия сладки, правих ги онзи ден, а вчера ги снимах и то си отлетя времето!
 Grin Christmas Tree
Успех с АКК, аз не съм правила все още, но за някоя друга Коледа ще го тествам! Simple Smile

# 544
  • София
Днес украсявах Коледни сладки 🎄 Голяма мъка без шприц, но горе долу се получиха
.......................
Раз-кош-ни!!!!! chef

# 545
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
marchеva14, аз правя майонеза по най-лесния начин и никога досега не се е проваляла, ама никога!
Във високата мерителна чаша на пасатора слагам 1 яйце, 1/2 чаена лъжичка горчица, малко лимонов сок, с.........................

Скрит текст:

подстрекателки такива! какво да я правя сега тая майонеза?

ама изобщо не си спазих инструкциите Simple Smile
буркан от компот.
3 яйца, че бяха малки.
само "олио до ръбчето" изпълних и пасатора си е стария - куче марка "силвър крест"

# 546
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

ама изобщо не си спазих инструкциите Simple Smile
буркан от компот.
3 яйца, че бяха малки.
само "олио до ръбчето" изпълних и пасатора си е стария - куче марка "силвър крест"

Имаш копче, шиеш си балтон! Забъркваш една руска салата! Simple Smile bouquet

# 547
  • София-Младост
Коледно панетоне и весели празници на всички ви!

# 548
  • София
Цитат

Слагаш и чесън и към нея пържиш хрупкави пилешки филенца.Ако ти е тежка, разреждаш с лъжица кисело мляко. Peace Peace Peace
Аз повече за филенца бъркам майонеза, отколкото за руска салата.

# 549
  • София
......................

[..................само "олио до ръбчето" изпълних и пасатора си е стария - куче марка "силвър крест"

Продължавате да ме дразните... Crossing Arms Ще взема да прежаля още 3 жълтъка и олио и... ще я хвърля  Crossing Arms Сега вече ти е готова, прати ми я по ЕКОНТ!!!!!!!! Simple Smile
Фантастично панетоне!!!  chef

# 550
  • София
Марчева , слагай цялото яйце.

Днес дадох на внука да прави коледни соленки, а аз направих ушипци и бобена салата.

# 551
  • София
Марчева , слагай цялото яйце.
.....................
Не, не, не мога повече. Уморих се повече от колкото трябва. Пече се и капамата. Цяла нощ на 90-100 градуса, почти съм готова. Тя трябва да преседи за да е хубава. Другите чудеса са готови за утре.

# 552
Забравени сладки, които съм докарала като за Хелоуин. Приличат ми на призраци.

И линцери.

# 553
  • София
Чушките с боб за утре са готови. И пак опит за торта Павлова, този път крема се сгъсти даже повече отколкото трябва.Луда работа.Отгоре настъргах шоколад с лешници.

# 554
  • София
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, добри, обичани, щастливи и късметлии!

Общи условия

Активация на акаунт