Тренировки в домашни условия - 90

• 71 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Кейт, не трупам на корем и лесно правя мускули в тази област. затова правя коремни, ако са разхвърляни из програмата/напр. в БР/, но ако са групирани в края, ги съкращавам. иначе има опасност да заприличам на модел на мъжко бельо.

# 211
  • 1st floor
Най-после да се отчета и аз - Ript Circuit. Започвам с нея, че ми е най-лесна, а още не съм се оправила съвсем. Носът горе-долу мина, но адското денонощно главоболие не. Пих сутринта аналгетик, че не се издържа просто. Sad

И освен това имам жестоки крампи на прасците. Реших да пробвам с кои обувки ще ходя на коледното парти на фирмата в петък и се оказа, че изобщо не мога да ги обуя. ooooh! Зверски мусуклни крампи ме спохождат само при опит да си пъхна крака в обувка на висок ток. Crazy Ако това се задържи така, не знам  Thinking , някакви по-официални маратонки ще се купуват!  Mr. Green hahaha

Кейт, не трупам на корем ...
Ах, как завидях благородно! Аз първо там и на паласки трупам  #Cussing out, после на бедра и дупе!

Девойки, аз съм силно ЗА! планинска разходка, но почивам само 23, 24, 25 и 29, 30, 31 и 1 (за сега). Категорично заети са ми 24 и 25. За другите съм ОК, нищо че са преди и след НГ. Миналата година се пързаляхме цял ден с децата на Офелиите на 31 декември, вечерта празнувахме с цялата рода, а сутринта ММ ме измъкна от леглото и отпрашихме за Камен Дел. Беше невероятно красиво и спокойно! Heart Eyes

# 212
Непо, магнезий пиеш ли?

Аз днес се позабавлявах със щангата, ТРХ-а, кутиите, една гума от трактор, лост за набиране и по половин минута скачане на въже между всеки 2 упражнения.

На корем и аз не трупам, обаче на дупе и крака е ужас положението Weary

# 213
И аз завидях на Звездичка -  съвсем НЕ благородно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Напоследък най-много на корем трупам .А и по принцип ,след второто раждане завинаги се простих с плоския корем Disappointed

# 214
Аз трупам и на корем и на дупе и на бедра едновременно, както и едновременно отслабвам на тези места.

# 215
ох, ако ми видите бричовете и хълбоците въобще няма да завиждате. и корем все пак се тренира, а хълбоци как? един прецел мога да правя и това е.

# 216
  • 1st floor
Непо, магнезий пиеш ли?

Пия и уж нямах крампи. Спрях го за 4-5 дена, че почнах заради хремата да пия и ям квото се сетя...и сега се почнаха. Ама пък не вярвам за толкова бързо да са ми се изчерпали депата... newsm78

# 217
Непо, ако имаш Magnesium Oil препоръчвам също (не са се изчерпали депата, но като влезем в серия с крампи на мен ми помагат ударни дози (но се стига до разхлабване) и локално приложение - киснене на краката с кофа с гореща вода и epsom salts () + мазане с Magnesium  Oil
И аз обикновено не правя отделни тренировки за корем, както и класически коремни преси. Май съвпадам със Звезди - плосък корем, минимум подкожна мазнина там, но за сметка на това задник и бедра като на черна от гето (но офенс!)
Много хубави коремни са и:
* Travis Eliot Ultimate Yogi - Hardcore routine (мога да го шерна, че на пръв поглед не го откривам онлайн)
* Adam Ford - Swiss Ball Abs (абсолютно любим, господ бог на топката, няма нещо, което да изглежда толкова лесно и да е толкова трудно като неговите серии! горещо препоръчвам на всеки, който е имал болки в кръста)
https://www.youtube.com/watch?v=xFSfTh9q0VA
https://www.youtube.com/watch?v=o-5LpqEzNJo
Има и 3-та тренировка - тук!
* От сериите на Бийчбоди много харесвам Dynamic Core на Шон от Бетата на Т25, защото е ефективна, но човешка; неговите къси абс (3 различни май бяха) от Макс 30 са също чудесни... от Лес Милс - Les Mills Combat_11 Core Attack

# 218
Агент ти не беше ли 170см. / 50 кг. (впечатлиха ме, затова ги запомних Simple Smile ).С такива мерки незнам за какъв задник и бедра говориш. Отделно за много жени такива черни дупета са си мечта Simple Smile

# 219
Агент ти не беше ли 170см. / 50 кг. (впечатлиха ме, затова ги запомних Simple Smile ).С такива мерки незнам за какъв задник и бедра говориш. Отделно за много жени такива черни дупета са си мечта Simple Smile

Ако това са мерките на Агент - тя си е модел направо. Simple Smile
Браво, Агент!

Вчера отчитам вечерта и Дупемания 6 + мини 6 - общо за деня около 65 минути.

Днес отчитам ФИТ 30 - около 25 мин.

На първо четене Дупеманията повече ми хареса.
Имам си и мускулна треска.

# 220
  • 1st floor
Агентката изобщо да не я слушате, виждала съм я на живо! Stop За какъв гъз и дебели бедра говори, нямам идея. Laughing

За днес - Dynamic Core.

# 221
  • Бургас
Агентката изобщо да не я слушате, виждала съм я на живо! Stop За какъв гъз и дебели бедра говори, нямам идея. Laughing

в дънки 26 размер  Mr. Green

Аз имам огромният късмет да съм хибрид между модел 1 и 3 от картинката на Агентката (“щот прасците са ми все още хубави и стават за показване), иначе съм се сдобила с вид на костенурка, цялата съм  масивна  Rolling Eyes

# 222
Ох, Яна, така да съм се смяла с твоето описание, как успя да ги съединиш 1 и 3 мислено.  Laughing

Аз май съм между 2 и 3, или по-точно според ММ съм 3, когато пълнея, защото той там си гледа като мъж. Според мен пък съм 2, защото там го виждам и ме дразни.

Карам си по Live to fail иначе.
Обърнах нещата и си пожелах аз гири от дядо Коледа. Къде ще ги подарявам първо, пък после да ги присвоявам.

# 223
  • 1st floor
Аз пък съм 2+3. Mr. Green

# 224
D_ana , разсмя ме с гирите! На кои се спря в крайна сметка?

И аз това се чудя. Екстра си е, но е факт, че е машина- старае се много, чете много и работи върху себе си постоянно, с типичния за рогатите инат. Еваларка!!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз пък няма да казвам комбинация от кои типове съм...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт