Тренировки в домашни условия - 90

• 71 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
БР7 за вчера, БР8 за днес.
Реших да изкарам програмата до края, след това седмица почивка и седмица А Little Obsessed. На 5-ти март ще започна 80 Day Obsession. Ако всичко върви по план и нямам много пропуски, до лятото ще съм я свършила. Живот и здраве Wink

Уж щях да вмъквам повече йога, но засега не ми се получава ...

Като обсъдихме мъжете и колко са ни не/спортни, да си кажа мъката за децата. Голямото ми чаве има добри заложби, но никак не го влече спорт, в който няма социален аспект. Вчера ми заяви, че на него много ще му допадне да играе голф ... Омммм (това го броя за дневната ми доза йога Wink ) ...

Успешен ден и бързо оздравяване Wink

Ето го дневния хранителен режим на Autumn:

Full info on Autumn’s Day of Food below:

PLAN C (1,800-2,099 calories):

Pre-Workout: Oats, 1 tsp. nut butter, Fixate Breakfast Sausage, scrambled with kale (Green, red, yellow, tsp.)

Energize: 20-30 minutes before workout

Hydrate: Sip during workout

Post Workout Supplement: Banana + Recover (purple)

Post Workout Meal: Grilled Chicken, Asparagus, brown rice, tsp of olive oil to cook with
(Green, red, yellow, tsp.)

Meal 1: Shakeology, 1 tsp. nut butter, strawberries, & spinach (Green, purple, red, tsp.)

Meal 2: Salad mix, blueberries, steak, quinoa, avocado, 1 tsp olive oil, balsamic vinegar and salt and pepper or other seasoning to taste for a big salad (Green, purple, red, yellow, blue, tsp.)

Meal 3: Grilled Salmon, sesame seeds, potatoes, cauliflower mash made with 1 tsp olive oil (Green, red, yellow, orange, tsp.)

Pre-Bedtime: Vanilla Recharge

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 21:05 от Анонимен

# 496
За днес - ФБ ден 13 подпали ми дупето  Crazy  Heart Eyes И с храната съм ок, пу-пу.

# 497
Аз пък с храната още не мога съвсем да вляза в ритъм, опитвам се да компенсирам с тренировките. За днес - Кети с Burn Sets: Bi's and Tri's от Xtrain + едночасова разходка.
п.п. Спринкълс, менюто малко ме изплаши. Наистина ли се препоръчват ягоди през зима? тук има само испански/от канарите, които също се водят испания/ и само като ги погледна, ми избиват пъпки от пестицидите, с които са ги пръскали.

# 498
Звездичка, плодовете и тук са със съмнително качество през зимата.  Аз предпочитам да ям плодове, които са в сезон, макар че миналата седмица си купих едни прекрасни малини. Аз бих могла да ям по този план ако има кой да ми готви. Риба обичам ако е току-що приготвена, на следващия ден не мога да я ям. Не бих могла да пия и толкова много добавки, но аз и нямам професията на Autumn и не мисля, че е нужно да ги пия в такава степен.

# 499
Хайде и аз да се отчета ,че отдавна на съм го правила .В петък реших да пробвам тренировка 1 от фит 30 на Румяна .Не ми се видя особено трудна ,но на следващия ден бях със сериозна мускулна треска на бедрта и задните части .Явно покрай празниците съм успяла да изляза от форма ,бях поразредила тренировките ,а и си избирах по- лекички Blush
Вчера си пуснах втората тренировка  ,но след няколко минути я спрях . Май засега се отказвам от фит 30 ,нещо не ми допада .  Продължих с Upper Focus - T25 и след това Total Body Cardio- 21DF .  Днес пак Upper Fix от 21 DF + Cardio 2 от БР . Абе голяма каша се получи Joy

# 500
7/99  BB Bridge Series + 30 min Yin Yoga + 55 min elliptical
8/99  ALO 1 Total Body Core + 44 min elliptical
9/99  ALO 2 Booty + 30 min elliptical

От седмица държа калориите в рейнджа 1200-1500 и веднага си пролича и то без да се вторачвам в макротата - т.е. и паста ядох и вино пих, но в границите на разумното и определения енергоприем (леле, колко надуто прозвуча) Simple Smile))

Зимата при нас сега почва Simple Smile последните виелици и бури се случват през април, когато вие вече ще се включили климатиците да се охлаждате.

За спортните наклонности на моите диванета обещавам да ви досаждам скоро и надълго. Би, и моите в 50% от времето се недолюбват, онзи ден питам Крис в какво е добър и той ми отговаря: "Аз съм най-добър в дразненето на сестра ми" Wink

# 501
  • 1st floor
Ще мине и този период с караниците, нооооо някъде след около десетина година. Тогава вече им омръзва да се дразнят ... Mr. Green При моите от година-две дойде този момент и вече почти има мир у нас. Сега обаче наблюдавам, че се съюзяват дружно да ми лазят по нерви. Mr. Green А и да не се хваля много, че каката вече мина пубертетските изпълнения, но малкият най-вероятно ще го удари догодина... Crazy
Относно спорта - ММ е мързел, но с бърз метаболизъм и хич не му се лепи нищо. Та даже гледам по снимките, че има по-големи гърди от мен. Twisted Evil Останали са му мускулите от ерата на динозаврите, когато е вдигал щанги. Дъщеря ми тренираше плуване и овършаваше медалите по състезанията, но прекрати в осми клас, защото не смогваше в подгответо на езиковата гимназия, а и според думите й - станало й скучно. В момента има грешна стратегия с нулево движение и ограничаване на храната. Приказвам, но полза няма. Дребният е обратното - не се спира за секунда, стига всички електронни джади да са изключени. Кожа и кости е милият, лятото на морето му се личаха плочките по корема. Laughing

Допивам си кафето и се мятам да тренирам, че вече минаха към десетина дена без тренировки. Още си кашлям, изпих купища химия, всички бабини рецепти приложих и няма изгледи да спира.  Crossing Arms Иначе и аз като Агентката броя калории, като си позволявам хляб, чат-пат винце и пр. Има ефект и при мен.  Peace Може би вчера не съм мерила правилно сантиметрите, днес по-човешки ми се видяха.  Mr. Green

# 502
kate-aqua, Фит 30 Румфит ли  е или е платена програма на Руми? Аз си продължавам с Румфит, много ме зарежда. Вчера и оня ден - комплекси Лейди Ди и Дима, днес ще правя някакъв възстановителен Влад, дано да е по-лек, както обещава Руми.
Агент, голям сладур е дребчо. От лятото знам, че много му се отдава и катеренето Smile  Моите засега и двамата ходят на плуване. При големия всичко е съпроводено с мрънкане защо му се отнема свободното време. Иначе си плува прекрасно, ама да не го задължават. Той пък хич не  е социален тип, изключителен индивидуалист е и само иска да има време за себе си. Вероятно фитнес като поотрасне. Дребното ходи на всичко с удоволствие - на футбол и танци в детската, както и на народни танци в читалището. Там работата е изключително сериозна, връща се много уморен от репетиции и правят наистина страхотни неща. Големият ходеше на стрелба миналата година, но истината е, че прекрати заради мен и баща му, защото нямаше как да го водим през работната седмица. Искам да ходят на спорт за удоволствие. И двамата искат на боен спорт, но нещо съм против, заради евентуални травми. За мен най-хубаво е плуването...
Непо, на мен подбел много ми помага при кашлица. Правя запарка, кисна по два часа, прецеждам и пия без захар.
С яденето и аз вече горе долу съм добре - вчера за закуска половин кофичка кисело мляко с три лъжици овесени ядки, междинно - 50 грама кашу, обяд зелена салата с яйце и две парчета пилешки гърди, за вечеря миш -маш, парче пържена бяла риба и две-три лъжици салата от боб /не мога без бобови, установих. Направо съм като пристрастена/.
Сантиметри не съм мерила от много време, защото няма с какво.
Джери, правилно ли разбрах, че си станала инструктор? Браво!

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 19:55 от Аmanda

# 503
Аз деца нямам, но племенниците...
ММ като се запознахме беше 80 кила на ръст 183, мускулест и широкоплещест. За година аз свалих 10 кила и влязох във форма (заради него, зор да катерим баири и паланки, планини и чукари, а аз зор да се докажа спортна и издържлива мома).
Все ми обясняваше, че само хабя храната и не ям достатъчно, почнаха семейни гостуванията, на Свеки да не откажа да обидя, айде у дома, айде на ресторант, почнах да губя усещане колко ям и качих 10 кила. Той същевременно се запали по бягане в планината. Свали 10 кила да му е леко, стана мускули и кожа, ама слаб. Станахме ... Висок и слаб и ниска и кръгла. На състезанията му се чувствам нелепо. Седи там една топчица, да си чака финалиста. Той пък гадината и медали почна да печели... Мъка Sad
Та, за днес ще е ден 13 от ФБ.

# 504
Размазах се днес! Най-накрая се почувствах удоволетворена! Един час редуване на силови със кардио, като повечето силови бяха с лоста. После останах и за втория час, който беше аеробика във вид на танцова хореография, разкош. Сега душ и една дрямка, че заради тенис турнирите този месец съм на австралийското време Grinning Следобяд имам и урок по тенис.

Децата от 4годишни ходят на карате, сега са на 8 и на 9. Едновременно с това за някакви периоди по тяхно желание са били на зумба, пинг понг или лека атлетика. Вече чисто времево нямат време и са само с каратето. Ходим и за риба тримата почти всяка вечер. Рядко се карат, по-скоро са мафия заедно, все измислят някакви бели.

Агент, да са ти живи и здрави! Мен на минус 20 никога няма да успееш да ме изкараш навън Laughing

Дези, не съм сама, вкъщи оставих само бягането на пътека и гладиатора. Оказа се, че ако някой не ми стъпва на врата, след време започвам да си търся (и намирам) извинения да пропускам тренировки. Ходя в зала, където правим от всичко по много.

# 505
Лаптопа  нещо  ми си прецака.
Аманда , ти ми донесе къкмет. Когото си писала, аз почван изпитите.
Та 4 часа физически изпити и един час теория  хранителни режими, малко психология

# 506
Ох, така ви завиждам благородно като чета коя каква програма почнала.
Аз влезнах в 6-ти месец и още си тренирам между 3 и 5 пъти седмично с разни програми за бременни и определено се чуствам добре и няма нито крайна умора, нито ми отичат крака. Но като знам как съм тренирала преди това и се чуствам като бабичка Grin Иначе съм качила 5 кг през този период, но ММ каза, че грам не ми личат (аз си ги виждам) освен в корема и циците, което ме ласкае Smirk

Но съм се амбицирала за новия фитнес, който отварят в малкия ни град, ще е някаква модерна, изпипана откъм уреди зала и ми е само на 5 минути пеш от вкъщи. Купих си и спортен сак за допълнително надъхване и само чакам Февруари да отворят и почвам, макар и бабешката Bowtie

Сег ви чета, за да ви се радвам на вас и да не пропускам да се движа и сега, за да ми остане и навика.

И да се изкажа и по темата - моят мъж е висок и слаб, има зверски добър метаболизъм. Преди е спортувал много, но сега с две дискови хернии ( защото е бил много "кротък" като млад) му е доста по-трудно. Но все пак между 3 и 5 пъти седмично тренира - само навън и то на лостове и с ластици. Като знам как си живее ежедневно с болките и пак намира сили да тренира, ме е срам да се отказвам сега пък било то и с корема. Flushed

Джери, на теб успех в новото начинание Hug

# 507
Ден 14 е в миналото  bowuu правих лицевите от колене, разбира се  Grinning

Джери браво за започнатото начинание  Hug Пожелавам ти успех. От тази тема ти си 3-тата, за която знам, че е започнала да се занимава професионално с това. Много се радвам! Иначе твоята професия е доста различна, нали?

Духче и ние сме същите. Забелязвам, че не може да си паснем по насроения за спорт. Оплаках се нееднократно за миналата ми година, докато МП се записваше на хиляда състезания по тичане, дори и маратон направи. Аз седях на финала и го чаках да му направя видео и снимка  Laughing Сега сме обратното - аз се мотивирах и спортувам всеки ден, а той сякаш след маратона изгуби мотвация и от тогава почти не ходи да тича.

Много ми е интересно да чета за децата ви  Hug Според мен личния пример е най- важен. Надявам се един ден, когато имам деца да не изгубя мотивация а да продължа да тренирам за да събудя спортния дух. Спомням си когато бях 5-6 клас колко много исках майка да ме запише на някакъв спорт, но тя ми отказваше. Живеехме в малък град и нямаше спортни клубове и извънкласни занимания както сега. Бях лоена топчица и имах огромни комплекси заради това още преди да вляза в пубертета. Пак стана искрено и лично, извинете. Но схванахте какво искам да кажа, нали?  Laughing

Приятен ден  bouquet

# 508

Духче и ние сме същите. Забелязвам, че не може да си паснем по насроения за спорт. Оплаках се нееднократно за миналата ми година, докато МП се записваше на хиляда състезания по тичане, дори и маратон направи. Аз седях на финала и го чаках да му направя видео и снимка  Laughing Сега сме обратното - аз се мотивирах и спортувам всеки ден, а той сякаш след маратона изгуби мотвация и от тогава почти не ходи да тича.

Много ми е интересно да чета за децата ви  Hug Според мен личния пример е най- важен. Надявам се един ден, когато имам деца да не изгубя мотивация а да продължа да тренирам за да събудя спортния дух. Спомням си когато бях 5-6 клас колко много исках майка да ме запише на някакъв спорт, но тя ми отказваше. Живеехме в малък град и нямаше спортни клубове и извънкласни занимания както сега. Бях лоена топчица и имах огромни комплекси заради това още преди да вляза в пубертета. Пак стана искрено и лично, извинете. Но схванахте какво искам да кажа, нали?  Laughing

Приятен ден  bouquet
Охх все едно за себе си чета. Но няма шанс да се мотивирам за тичане. Иначе на всеки финал и аз вися, снимам и чакам. На твоя му е минал мерака, моя почна да се готви за ултра маратоните...

И аз съм съгласна за личния пример, за това племенниците като са в нас и искат да "тррренират" с леля, разрешавам. Ама казвам, че е сериозно занимание и да не ми говорят. Хаха.

Ох и аз направих ден 13 -Ауч.
Трябва да видя веган режима, който е към фб, дето спринкълс пусна, че пак идват постите.
Джери, успех Simple Smile))

# 509
  • 1st floor
Джери, докладвай бързо тук, че аз нищо не разбрах!!!  Mr. Green Hug

Личният пример в нашето семейство не помага. Децата са коренно различни по характер от нас двамата  Mr. Green, направо не мога да повярвам, че ние сме им родители и сме ги отгледали и възпитали! Joy

Аз, освен с вас, хич не обичам да говоря и да парадирам с моите си тренировки. И всички остават много учудени, като дойдат у нас и видях разхвърляни фитнес елементи из целия апартамент!  Mr. Green Всичките ми познати, като ме видят как плюскам като прасенце, ми заявяват, че това е ген! Нищо подобно - мама и тате са нискички и кръглички хорица. И принципно аз съм същата, ако му отпусна края както аз си знам и спра всякакво движение като тях! Mr. Green

А относно моите младини - даже не питах нашите и се записвах на всичко, на което можеше да се ходи безплатно, тогава имаше и такива неща! Mr. Green Често шашкам мои познати като им кажа, че съм тренирала няколко години волейбол и баскетбол в Локомотив! hahaha Предвид ръста ми от цели 162см, по-достоверно звучи, ако ги излъжа, че съм била художествена гимнастичка. Иначе и за това ме искаха в първи клас, защото съм имала много гъвкави стави. Аз исках, но понеже избраха само мен от целия клас, се изплаших и го ударих на рев.  Mr. Green Та, до там с гимнастическата ми кариера. След като влезнах в гимназията  зарязах спорта и първата ми тренировка беше някъде преди около 6 или 7 години  newsm78, когато нещата с килограмите започнаха да излизат извън контрол.

Общи условия

Активация на акаунт