За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 49 170
  • 800
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм давала чай с мед, не помня кога го въведох, естествено след годинката е било. Сега е подходящо време за въвеждане, ако имаш желание.

Аз давам чат-пат чери домати на детето, защото си умира за тях (примерно един път седмично). Купувам доматено пюре от български домати и с него готвя.

# 196
А каква марка доматено пюре купуваш? Това е добра идея, поне да опитаме нещо изпробвано.

# 197
Аз парникови домати не бих слагала. Имам домашни консерви пюре и сок от селски домати. Ти ако нямаш можеш да даваш както си писала някакви консервирани.

# 198
Това са продуктите, които купувам, втория сос ми допада най-много.

# 199
Супер, благодаря, ще пробвам. Само да питам - доматеното пюре леко го размивате с вода и добавяте към яденето, нали? Досега не съм убивала киселинността на доматите със захар, когато съм готвила за нас, големите. Мисля и за малчо да си го спестя. Просто ще добавям малко размито пюре при пилешкото с картофи и зеленчуци например.

# 200
Това са по-скоро смлени домати, а не пюре и няма нужда да размиват. На мен повече ми харесват, защото са ми по-необработени като консистенция. Първия буркан е пюре, второто е като сос направо (има семки даже). Може да вземеш по един буркан от двата вида, за да прецениш кое повече ти допада.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 13:37 от Анонимен

# 201
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е термометър AGU BABY, да сподели мнение или за други термометри, от които сте доволни ?

# 202
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е термометър AGU BABY, да сподели мнение или за други термометри, от които сте доволни ?
Тези за първи път ги чувам. Ценовият диапазон е нормален.
Аз имах инфрачервен на Microlife. Доволна бях.

# 203
Здравейте да попитам имали неща които не ядете докато кърмите за да не се отрази на бебето. Вчера хапнах една леща и цяла нощ бебо доста го цоля корема предполагам чее от това също има нещо като облив на едната бузка чудя се да нее от шоколад защото зоста си хапвам. Май трябва сериозно да се огпанича 😣

# 204
Здравейте да попитам имали неща които не ядете докато кърмите за да не се отрази на бебето. Вчера хапнах една леща и цяла нощ бебо доста го цоля корема предполагам чее от това също има нещо като облив на едната бузка чудя се да нее от шоколад защото зоста си хапвам. Май трябва сериозно да се огпанича 😣

На мен ми забраниха боб и леща , заради газове и болки в корема .

# 205
Аз освен тях и зеле избягвам..а така ми се яде Sad

# 206
Фъстъци, гъби и морски дарове също не е хубаво

# 207
Само портокали съм избягвала и то само в началото (изключвам сурови риби, меса и др., които крият потенциална опасност). Моят пътеводител в кърменето беше (и все още е) блогът на Хедра, по въпроса с диетата на кърмещата майка, това: https://xedra.wordpress.com/2012/11/26/momdiet/

# 208

Аз го използвам и съм доволна

# 209
момичета, а какви играчки са подходящи за едномесечно бебе. Синът ми прави месец утре и искам да купя вече играчки, досега нямахме по различи причини.

Също така днес за излизане ли е според вас за едномесечно бебченце? поне за малко ми се иска да го поизведа, но се притеснявам. Вчера мъжът ми го изведе за 15 минути, днес е слънчево но много студено иска ми се към 2-3 да го изведа за 15-20 минути.

Общи условия

Активация на акаунт