За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 48 507
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
Жанче, кажи дали има разлика от този на Маример. Ако трябва и аз да го търся

# 721
Разбира се. Simple Smile Като го пробвам ще пиша как е.

# 722
  • Пловдив
На нас за сополи са ни изписвали Назо дрил спрей и капки Тобрекс. Торекса беше изненада за мен, защото са за очи, но факт използват ги често при бебета за нос.

# 723
  • София
И на нас ни изписаха капки за очи, които да слагаме в носа.

# 724
Капките за очи са за бактериални сополи.

За постоянно течащ нос помпата за прахосмукачка е без аналог.

# 725
  • Пловдив

Ами изследваха му секрета на детето и нямаше бактерия и все пак изписаха Тобрекс.

# 726
  • София
И аз знам, че е за сополи с цвят т.е. бактериални, но не съм доктор. Спомням си, че и на баткото бяха изписвали като бебе капки за очи, които слагахме в носа.

Скрит текст:
Вярно е, но вече като види прахосмукачката и си затиска носа, дори когато чистя с нея стаите, а не я ползвам за сополи.

# 727
  • Стара Загора
С издърпване е моя аспиратор. Не мога да го приема това с прахосмукачката и това е... Grinning

# 728
Ами странно е че са предписали антибиотични капки без да има бактерии в носа детето, но не съм медицинско лице, че да знам повече от лекарите. Може пък да се прилагат и в други случаи.

Аз съм го пробвала аспиратора с прахосмукачката, само изглежда страшен.

# 729
С прахосмукачката сополите са навън с натискането на копчето и стресът е много кратък. Вакуумът е изключително нежен, а накрайникът даже не е нужно да влиза в ноздрата.

# 730
Решила съм когато пак ни застигнат да взема аспиратор за прахосукачка. Като дърпах с уста имах чувството, че еак мозъка ме боли. 2 седмици голямо дърпане на сополи беше..

# 731
Големият ми син беше голям сополанко и много го тормозехме с въпросната помпа. Даже и посред нощ сме ставали и съседите ни бяха обвинявали, че сме чистили посред нощите. Но, облекчението за детето настъпваше мигновено и спеше много по-леко. Мен ревовете не ме впечатляват, важното е работата да се свърши.

Малкото пък благодарение на помпата, се научи да си издухва носа на една годинка.

# 732
  • София
Спешен въпрос !!!!!Детето ми е на 11 месеца почти и има вероятност да е глътнало 4 копчета от телефон .... та искам да попитам стомашните киселини в състояние ли са  да разградят тази част от телефона ?!прилагам снимка Много моля за помощ!

# 733
Бих отишла в спешното аз, но принципно ми се струва абсурдно, толкова малко бебе да глътне толкова големи копчета.

# 734
Ох, много е стряскащо това с поглъщането на разни неща. На мен не ми се вярва пластмасата да се разгради. Можеш да заведеш фъстъчето на лекар, за да каже дали да изчакаш да ги изкара по естествен път, ако ги е глътнало наистина.

Общи условия

Активация на акаунт