Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-21

• 70 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Стресна ме тази сграда! И тия подобия на шевици по стъклата, ужас

# 46
И аз тук. С надежда новата тема да ми е на късмет като старата и да си продам апартамента в Бургас:)

И аз като теб! Blush

# 47
И аз тук. С надежда новата тема да ми е на късмет като старата и да си продам апартамента в Бургас:)

В кой комплекс,се намира апартамента ?                                                                         

# 48
Ако ина заинтересовани в тих, комуникативен и зелен район, в момента тръгват копките на 2 сгради на входче пред Северен парк и във Връбница, хубавото е, че е до панелка и има въздух:
Цена около 750 е: http://nadejdaprojectone.com/
850-900 е : Нямам линк, но възложителя е същия като горния.

# 49
Ухааа, това почти в нивите, бре Joy

# 50
  • Бургас
Ако ина заинтересовани в тих, комуникативен и зелен район, в момента тръгват копките на 2 сгради на входче пред Северен парк и във Връбница, хубавото е, че е до панелка и има въздух:
Цена около 750 е: http://nadejdaprojectone.com/
850-900 е : Нямам линк, но възложителя е същия като горния.

Като видях 750е, реших, че съм се прекарала с моите близо 970е. Ама като видях де е, разбрах, че не съм:)

# 51
Е, кво да се засягаме. Около 100% от населението иска да живее в тих, спокоен квартал със зеленина и удобства на близо.
Защо около 100%, Иван каза, че търси заведения и купон наблизо, не му трябва зеленина и спокойствие.

# 52
То едното не изключва другото. Ако живееш в Иван Вазов например, хем е хубав квартала, хем си на пешеходно разстояние от купона.

# 53
  • София /Абсурдистан
И аз тук. С надеждата да си намеря своята градска къщичка.

# 54

И аз като теб! Blush
вие ап-та, а аз офиса Simple Smile
Желая ви успех, но виждам, че в Бургас е много трудно. Хем офиса съм го пуснала с 15% по-евтино, отколкото го купихме, пак не се продава...туй Бургас не е като София!!!

# 55
Ухааа, това почти в нивите, бре Joy

За съжаление точно нивата ще строят. Който има късмет пак ще гледа зелено.
Другият имот е на страничен вход на парка, на булеварда, но все пак около парка. Там и цената е около 900 май, но все още има хубави 3 и 4 стайни чисто по 90-100 кв. Но за нас е късно това.

# 56

И аз като теб! Blush
вие ап-та, а аз офиса Simple Smile
Желая ви успех, но виждам, че в Бургас е много трудно. Хем офиса съм го пуснала с 15% по-евтино, отколкото го купихме, пак не се продава...туй Бургас не е като София!!!

Така си е, замислям се дали да не изчакам, в момента и блокът се санира и си е кофти при огледите.

# 57
И аз продавам в Бургас вече 2г, но уви... При мен единия наследник се е запънал за безумна цена и скоро няма да го бъде. Обмислям съдебна делба и да отидем на търг.

# 58
  • Бургас
Оф, Румке... Да не споменавам, че имаме и 4 търговски помещения, дето ги мъчим не знам от колко години да ги продаваме.
Офелия, а разходите по делата кой ще ги плати? Много неприятна работа те чака...

# 59
  • Варна
Офелия, майка ми това я чака. Иска да изкупи малък дял обаче нъц. Мълчат като пукали и само искат услуги. Почна да трепери вече само като види номера им.

Общи условия

Активация на акаунт