Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 717
  • 766
  •   2
Отговори
# 105
Каро гледам колко човека го харесват и във форума и се чудя какво не ми е в час, че не мога да го понасям. Joy
Многократно се насилвах да го харесам, даже имах 12 тестера на парфюма, които в крайна сметка раздадох. Такова отвращение към този парфюм, изпитвам само към Ангел  и Алиен.

Явно има някаква нота или комбинация от такива, които не ти понасят Laughing Или е някакъв вид антагонизм, свързан с масираната му реклама. Аз наистина не се сещам такъв бум да е имало по някой друг парфюм Thinking
Никога не съм се подавала на такива бумове, ама този път и аз се подведох, чак си взех 12 тестера Wink.
Има някаква нотка, която ужасно ме дразни. Същата нотка я усетих и в oud-a на Ланком.

# 106
  • София
Аз пък заради толкова бясна реклама хич и не исках да го тествам, много дразнещо ми беше всичко това: билбордове на всяка крачка, рекламни пана в моловете, то направо насаждащо. Е, тествах го де Laughing Не мога да кажа, че е лош, бива, може би дори бих го носила, но не предизвика в мен азартът да го придобия на всяка цена Flutter

# 107
  • Велико Търново
La Vie est Belle го усещах от всякъде по едно време. С Мон Герлен изобщо не е така.
И аз не усещам често Мон Герлен/да не кажа, единични случаи/, но пък и неговата цена е сравнително по-висока от Ланком Wink
Аз харесвам Герлен-а, но за съжаление, при два опита не се оказа много траен върху мен - за два часа и го няма Confused При студено време как се развива при вас? Може би е по-подходящ за пролет и ранна есен.. Thinking

# 108
  • Бургас
ЛВЕБ и Мон са си бестселъри,макар първият да не го купих никога.И двата парфюма предизвикаха яко бум,Мон за мен е класи над ЛВЕБ,но все пак въпрос на вкус. Party Не съм засичала жени с Мон досега,държи цена дори в намаление така,че си е един доста скъп парфюм.При мен е траен по всяко време и пролет,лято и сега.Преди малко си напръсках палтото с Алюр в мола да си го припомня,в това време на годината го усещам различен,не толкова душащ,но пак не ми е по вкуса.За мен един от шедьоврите в парфюмерията въобще си остава Guerlain L'instant,а сега добавям и Мон.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 19:59 от Bright Crystal

# 109
Чак пък жест селър едва ли, освен ако не говориш за София, или Перник Wink
До сега не съм надушила нито една жена парфюмирана с Мон и чак се радвам. Няма такова мъчение за сетивата ми.
Вчера душих онези парфюми с пчеличките и някои от тях ми харесаха, но като цяло не харесвам парфюмите на Герлен. Пробвах и insolence, но пак не ми понесе.
Харесах един на xerjoff, обаче убий че не запомних името Simple Smile. Парфюмите нямаха картончета с имената на парфюмите и на края съвсем се обърках кой кой е Simple Smile

# 110
  • София
Онези, с пчеличките, не беше ли серията Natura Fabularis на L'Artisan?  Wink

# 111
  • Бургас
Инсоленс и аз не го харесвам,даже не го пробвам вече.Иначе от Герлен в момента имам 4-5 представителя,някак повече ми лягат от Шанел.

# 112
Онези, с пчеличките, не беше ли серията Natura Fabularis на L'Artisan?  Wink
Нямам представа. Няма ли картончета с имената на парфюмите, хич не ме търси Simple Smile
Няколко от тях ми харесаха и бих ги носила с удоволствие.

Инсоленс и аз не го харесвам,даже не го пробвам вече.Иначе от Герлен в момента имам 4-5 представителя,някак повече ми лягат от Шанел.
Аз пък съм върла фенка на Алюр и ми седи добре Joy

# 113
  • София
Понякога ви завиждам благородно... Еххх извратих ли се вече с тази парфюмания, какво ли? Нито един Герлен или Шанел не мога да харесам  Cry

# 114
  • Germany
Аз пък заради толкова бясна реклама хич и не исках да го тествам, много дразнещо ми беше всичко това: билбордове на всяка крачка, рекламни пана в моловете, то направо насаждащо. Е, тествах го де Laughing Не мога да кажа, че е лош, бива, може би дори бих го носила, но не предизвика в мен азартът да го придобия на всяка цена Flutter
Може би в България е била такава рекламата. В Германия със сигурност не беше такава, даже мина някак незабележимо и със сигурност не беше по масирана кампанията му от тази за всеки друг парфюм. Да не говорим, че никой не е раздавал и виали. Прави ми впечатление, че Дъглас Германия лансира например много повече черната рокля, отколкото Мон Герлен. Винаги ми е било чудно как реклама ще откаже парфюман да тества парфюм Rolling Eyes Не говорим за харесване/нехаресване. Навремето открих Ейнджъл на ТМ именно след като видях една от най-красивите парфюмни витрини в живота си. Но пък всеки си има негови похвати за запознанство и избор на парфюми.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 22:45 от Tatti

# 115
  • София
Аз пък нося и Алюр ЕДП и Инсоленс ЕДП, и Мон Гарлен с еднакъв кеф.
Онзи ден купих на половинката Валентино Умо Интерес, от който мисля да си крада от време на време, защото кожата ми така го опитомява, че след 30-40 Мин.  носене никой не ми вярва, че това е мъжки парфюм.
С покупката ми дадоха и няколко тестерчета, едното на Клое Лов Стори и така да ме грабне. Ако не ми го бяха дали щях да пропусна тази свежа пудрена роза, защото съм решила, че Клоетата не да мой и не ги тествам.

# 116
  • София
Ами ей така при мен се случват нещата, явно такъв ми е характера - набиват ли нещо на вниманието прекалено, предварително съм настроена против Laughing И все пак, като парфюманска натура щом става дума за аромат, естествено, че ще го тествам  Laughing Специално в Мон Герлен много пъти се опитвах да надуша лавандулата, примерно. Намерих накрая, в началото и за малко  GrinningИ като цяло, май повече се поддавам на описания и мнения, отколкото на рекламата  bowuu

# 117
  • София
Чуден е Мон Герлен. С удоволствие изпръсках една 50-ица. Но аз съм си Герлен-истка.
Друг нов любимец ми е Girl of Now. Опияняващ ми е.
Благодаря на Денси за ревютата. През тази година открих много нови парфюми благдарение на тази тема и нейния блог bouquet

# 118
И аз не можах да харесам Мон Гарлен. Имаше някаква нотка, която много ме дразнеше. А както и други споменаха, при мен също беше доста нетраен.
Той може и да се купува, но ако си е нетраен, просто да не се усеща...

# 119
  • София
При мен си беше траен, но моята кожа задържа аромати.

Общи условия

Активация на акаунт