Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 881
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Траен е Мон Герлен , върху сестра ми го усещам много часове.

# 121
  • София
Сега, на по-студеното, го усещам цял ден. При по-високи температури не беше толкова траен.

# 122
И при мен е траен и шлейфов Mon Guerlain, но аз винаги пръскам и в косата.

Искам да помоля,ако някоя от вас познава Cartier la panthere eau celeste да го сравни с първообраза La Panthere Cartier от 2014г.  Simple Smile

# 123
Включвам се в темата за да изкажа благодарността си към X-Ray Lily за препоръката на Меharees L'Erbolario. Едва тази събота намерих време да го тествам . Наистина много прилича на  L Lolita Lempicka и много ми хареса.  Покрай него си купих и https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/All-Olio-di-Argan-18222.html , който също  много хубав, прекрасни лешници  Heart Eyes

Мисля, че определено ставам фен на бранда и в тази връзка искам да попитам, кой още от парфюмите на L'Erbolario заслужава внимание според вас? Lily   Simple Smile  ?

# 124
  • Пловдив
Аз много харесвам Dolcelisir. На моята кожа е ликьор от вишни,има много добра трайност.
Също харесвам Ириса. Той е по-пудрен.

# 125
Живанк@,много се радвам, че си харесала Meharees! Винаги съм щастлива, когато някой открие любов в парфюм, който съм споменала.
Не мога да предложа друг L'Erbolario, защото нямам друг, а ги пробвах отдавна и нямам ясни спомени, макар все по-често да ми се иска да ги прегледам отново и да си припомня.

# 126
Тази година ми беше изключително скромна парфюмно, но с интерес изчетох написаното дотук. Ще го имам предвид следващата година, когато смятам да обърна повече внимание на ароматите. Искам да се похваля, че съм останала със съвсем скромен парфюмен запас, което ми позволява да се развихря, без да изпитвам угризения, че купувам при положение, че имам достатъчно и разнообразни аромати. Е, удържах и вече нямам, изпръсках повечето Grinning

# 127
  • Бургас
Онези, с пчеличките, не беше ли серията Natura Fabularis на L'Artisan?  Wink
ай на бас, че е GUERLAIN AQUA ALLEGORIA

# 128
Може да са и новите Bee Bottle.

# 129
Аз много харесвам Dolcelisir. На моята кожа е ликьор от вишни,има много добра трайност.
Също харесвам Ириса. Той е по-пудрен.

Много ти благодаря, ще ги тествам при първа възможност bouquet

# 130
Широко обсъждания Мон Герлен днес е уникален! Студ му трябва, студ, и на по-топло го нося, но сега е разкош.

# 131
  • София
Широко обсъждания Мон Герлен днес е уникален! Студ му трябва, студ, и на по-топло го нося, но сега е разкош.
И при мен точно така.

# 132
  • Там, където ме обичат
Някой ме попита дали Герлен са пуснали мини варианти на Ексклузивната им колекция.
Не знам кои точно минита се предлагат, но видях, че има различни парфюми по 15 мл., с пулверизатори.

Извинявам се за предния си пост, явно нещо съм нарушила, щом е изтрит.  Peace

# 133
Някой ме попита дали Герлен са пуснали мини варианти на Ексклузивната им колекция.
Не знам кои точно минита се предлагат, но видях, че има различни парфюми по 15 мл., с пулверизатори.

Извинявам се за предния си пост, явно нещо съм нарушила, щом е изтрит.  Peace

Къде ги има?

# 134
  • Там, където ме обичат
В бутиците на Герлен, в Париж със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт