Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 955
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Благодаря на включилите се по моето питане!  Heart Eyes

бубанка, не знам дали ще се хареса, но е топъл и мъжки:

https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Midnight-in-Paris-9685.html

Тук е с нормална цена, по чужди сайтове се намира и доста изгодно.
Къде се намира Midnight in Paris на добра цена  Embarassed?

Бубс, моето предложение е парфюм на Зара. Бюджетни са и има много прилични аромати. Ако Leather Essence Ferrari  не е харесван по причина различна от наличието на кожа, може да пробва Gourmand Leather Zara for men. Кожата е съвсем поносима, а в базата лично на мен ми прилича на Диор Ом  Rolling Eyes просто прекрасен. С повече късмет може да намерите и 150 мл. бутилка, която се продава на цената на 50мл /т.е. 35,90 - поне аз за толкова я купих преди десетина дена./

А какво би казала девойката за Dolcelisir L`Erbolario?

# 181
  • Перник
Влизам да питам дали може някой да ми каже как са като трайност и прекалено ли са сладки тези четири парфюма-
1 Jil Sanders- Simply
2 Fendi- Furiosa
3 Dsquared -Potion
4 Agent Provocateur- Petale Noir
Ще ви бъда благодарна,ако кажете по 2-3 думи за тях.
И да не пропусна да кажа-влюбена съм в Zadig&Voltaire Just Rock !

# 182
  • София
Влизам да питам дали може някой да ми каже как са като трайност и прекалено ли са сладки тези четири парфюма-
1 Jil Sanders- Simply
2 Fendi- Furiosa
3 Dsquared -Potion

Fendi- Furiosa и Agent Provocateur- Petale Noir изобщо не са в групата на  прекалено сладки.
Като трайност, са добре.
Другите два, не познавам. Dsquared -Potion тествах единствен път и не ме впечатли с нищо.

# 183
 Здравейте,от скоро съм в този сайт Simple Smile
И не знам как точно стават нещата,но мисля че ще ми помогнете
Издирвам от много време един парфюм Базар на Еманоел Унгаро.
Аромата не е нов даже бих казала че е старичък.
Някой ако го е чувал и знае от къде да го намеря ще се радвам много да пише:gift_heart:

# 184
# 185
  • Перник
Благодаря,aniela5 !
Ще се радвам,ако още някой се включи,защото събирам отзиви за тези парфюми.

# 186
Здравейте,
Ще се радвам да чуя какъв би бил вашият избор на парфюм за подарък , ако трябва да избирате между Thierry Mugler A*Men и Pure Havane

# 187
На A*men бих заложила аз.За да не е спам,днес съм с Olympea intense.Харесва ми много повече от класическата.

# 188
  • До сърцето...
Абе аз ли нещо бъркам, ама Pure Havane не е ли от серията А*Men?

P.S. Ходих да се проверя (едно време за малко не го купих на ММ) - https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/A-Men-Pure-Havane-11444.html

Кой А*Men имаш предвид, vioza?
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 20:25 от Радика

# 189
Абе аз ли нещо бъркам, ама Pure Havane не е ли от серията А*Men?

P.S. Ходих да се проверя (едно време за малко не го купих на ММ) - https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/A-Men-Pure-Havane-11444.html

Кой А*Men имаш предвид, vioza?
Скрит текст:

Извинявам се, май трябваше наистина да уточня,че става въпрос за оригиналната версия на парфюма:

https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/A-Men-705.html

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 20:59 от vioza

# 190
# 191
  • Чукарландия
Днес тествах Girl of Now Elie Saab, Versace Pour Femme Dylan Blue и AURA MUGLER. От трите най-много ми допадна Girl of Now, но не е нещо, което ме грабна и трябва да имам на всяка цена. Пренаситила ли съм се?!?
Бях убедена, че ще съм очарована от Аура  Rolling Eyes, но по-скоро бях разочарована. Не ми хареса. Има нещо гнило в тая Аура и направо ме блъска в носа.

Тръгнах да проучвам съвсем други парфюми, но се натъкнах на тези и определено няма да си ги взема. Не са мои.
И да се оплача: обиколих няколко Зари и никъде не срещнах Роуз Еликсир, за който говореше Денс. Sad

Ако някой го засече някъде, моля да свирка! Whistling

# 192

Най-добри лятни аромати Нишови 2017:
1. Gallagher - Amongst Waves
2. Tom Ford - Mandarino di Amalfi Acqua

Най-добри лятни аромати Дизайнерски 2017:
1. Dior - Sauvage Very Cool Spray
2. Thierry Mugler - A*Men Kryptomint

За зимните все още нямам впечатления

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 11:41 от HotSince88

# 193
1 Jil Sanders- Simply
2 Fendi- Furiosa
3 Dsquared -Potion

Мога да дам скромното си мнение само за последния - Agent Provocateur- Petale Noir. Придобих го от размени, съблазнена от ноар версията. За съжаление голям оксиморон се е получил, понеже парфюмчето е розова водица, цветна, не сладка, нетрайна /при мен/, неразпознаваема, евтина и безлична. Веднага го подарих. За други може да е приятен и лек, неангажиращ и офисен, обаче. Вкусове всякакви. Peace

# 194
  • Перник
elian,благодаря ти!Изключвам го значи.
Иска ми се нещо топло,ванилово,уютно,сгряващо в студените дни Simple Smile
Четох за Want на Dsquared,има я ванилията,но в момента нямам възможност да ходя да мириша и затова ще поръчвам на сляпо и само описания чета и ,ако вие ми препоръчате нещо.Търся по-бюджетни варианти,тъй като от чуденето ми между splendida Jasmine noir,just rock и quatre absolue de nuit си излезнах и с трите съвсем скоро и сега по-кротко го давам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт