Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 976
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Хелиотроп и лавандула нямат абсолютно нищо общо. Хелиотроп е с мек, кремест аромат на прясни бадеми.  Почти винаги се подсилва от ванилия и много често е подложка точно на бадеми, за да усили усещането за тях. Има млечност, кремообразност и лека сладост в уханието му.
 Лавандулата е нещо остро, прекрасно, мъжко в най-често срещания си вид. Обаче има и мека дамска лавандула, сладка от типа лавнадула Карла на Герлен.
Има парфюм Хелиотроп на Етро, който дава прекрасна накока на какво мирише хелиотроп. Лавандули бол мъжествени примерно в L'Occitain, в Мон Герлен - Карла.

https://perfumewiki.net/parfuymni-systavki/heliotrop/

# 256
  • Тополовград
При нас изненадата е задължителна при коледен подарък. Дъщеря ми ползва BURBERRY The Beat, 212 VIP rose,
VERSACE Crystal Noir a сина ми
ARMANI Code,DOLCE & GABBANA The One . Като чета има толкова аромати и така искам да ги изненадам приятно затова реших да попитам.

# 257
Хелиотроп и лавандула нямат абсолютно нищо общо. Хелиотроп е с мек, кремест аромат на прясни бадеми.  Почти винаги се подсилва от ванилия и много често е подложка точно на бадеми, за да усили усещането за тях. Има млечност, кремообразност и лека сладост в уханието му.
 Лавандулата е нещо остро, прекрасно, мъжко в най-често срещания си вид. Обаче има и мека дамска лавандула, сладка от типа лавнадула Карла на Герлен.
Има парфюм Хелиотроп на Етро, който дава прекрасна накока на какво мирише хелиотроп. Лавандули бол мъжествени примерно в L'Occitain, в Мон Герлен - Карла.

https://perfumewiki.net/parfuymni-systavki/heliotrop/

Боже мили.
Благодаря за информацията. Аз продължавам да съм изумена и да не вдявам откъде ми е тази лавандула в Joop Homme.
Мога да си представя базата върху мъж обаче, мдам. Отлежало едно впръскване, не повече.

# 258
При една от поръчките ми от Парфимо ми изпратиха мостра на този Joop, за мен ужасен парфюм. Никаква лавандула, нищо запомнящо се, само аромат на евтин бръснарски одеколон от 80-те. Дори и мострата ми е почти пълна, защото ми се гади и няма как да й дам втори шанс, не!  Naughty

# 259
И аз не го харесвам.

# 260
На мен ми е блудкав този парфюм. Даже не прилича точно на парфюм. Не си представям никой, омазан с това нещо, да му хареса резултата.

# 261
  • Габрово
аз пък го харесвам...но все пак това си е парфюм от 89 година...от тогава до сега  са излезнали толкова много  парфюми  ...парфюмните предпочитания и вкусове много са се променили...факт  Peace..една приятелка наскоро ме попита за  подарък -парфюм  дъщерята ,която е абитюрентка тази година,и аз я насочих към неща излезли тази и миналата   година-по  тази съща причина....

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 22:33 от sesksta

# 262
Обичам,когато хората реагират на парфюма ми 😚Не помня с друг парфюм да съм отнасяла  толкова комплименти за един ден 😘 -L'instant Magic ❤

# 263
При нас изненадата е задължителна при коледен подарък. Дъщеря ми ползва BURBERRY The Beat, 212 VIP rose,
ARMANI Code,DOLCE & GABBANA The One . Като чета има толкова аромати и така искам да ги изненадам приятно затова реших да попитам.

Вземи им по един Задиг. Гарантирам ти, че ще са във възторг.

# 264
Чудех се това дали да го постна тук,но все пак е "парфюмни размисли и страсти" и реших да споделя ДОСТА неприятната случка,на която бях свидетел днес.
В заведение в центъра на София на съседната маса седнаха 3 момичета на видима възраст 20-25 , като едната от тях в един момент каза "Искам да ви покажа батко какво ми купи за РД" .Чакайки човек,който закъсняваше неволно се заслушах...и извади хубава бяла кутия,която явно беше ниш парфюм...веднага ми стана интересно и се загледах ... Jul et Mad  и вече нищо не можеше да ме спре открито да си гледам към тях с неприкрито любопитство smile3508 ...оказа се на всичкото отгоре -уникален за мен парфюм , който ми е СУПЕР любим и ми е в wish list във Фрагрантика от мнооого време...
И докато другите 2 момичета му се радваха въпросната мацка сподели "Ох така се зарадвах-мечтая си за него от толкова време , но не мога да си го позволя сама" ... стана ми едно такова...хубаво.  Blush
Малко по-късно вече след като ми беше дошла моята среща , едно момче на около 5 години пак от съседна маса отиде на масата на момичетата и без нищо да каже взе парфюма.И на "Моля те върни ми го" отговори с "Няма" и със всичка сила го удари в пода , като от удара се отчупи гърлото на бутилката и се разля част от парфюма ... ВСИЧКИ .... #Shocked  , мацката директно се разрева , а малкото
Скрит текст:
гадно лайно
със супер злобен поглед почна да се сме...
Дойде майка му с бруталната "Искам да съм чалга звезда от 90-те" визия + редовните надути устни и силикон до пръсване "Еее той е малък сега-не мога да му нося отговорност" .... стана брутален скандал с мое участие и тази с цялата си наглост "Е ще си го залепиш"  smile3513
В крайна сметка плати €140 на момичето,но след голяма драма и разправия , което пак не е зле - парфюма струва €165 стандартната презентация , а и около 30-40% от течността останаха в счупената бутилка.
Качи ми кръвното не толкова малкото .... а майка му.И друг път съм бил свидетел на подобни изпълнения , и честно казано СУПЕР МНОГО ме дразнят родители,които се опитват да се измъкнат в една такава ситуация,все едно нищо не се е случило.За мен в такъв момент е задължително родителя да поеме отговорност , а чалга майката дори едвам и се откъсна "Е за какво беше това?" ...
По-горе като казах "стандартната презентация" исках да кажа,че има и луксозни такова и по-къпа кутия,допълнителен май беше 10 мл атомайзър

Парфюм за деня

# 265

Евентуално може да се харесат Gucci Guilty, YSL Black opium, Euphoria Calvin Klein. За момчето примерно  Boss Bottled или Farenheit на Dior.

# 266
  • София
WaltherP99 - абе човек, какви са тия ситуации??  Толкова нелепо и невероятно ми звучи, като сцена от безвкусен скеч направо  Mr. Green Цар си да попадаш на хитови моменти  Laughing Явно около теб винаги е парфюмно, така да се каже  #Silly

Иначе въпросния парфюм NEA е лудница наистина... но за моя вкус е 100% дамски.

Колкото до JOOP! HOMМE - имам го и винаги го ползвам с кеф, като лек за лошо настроение или мрачно време, а освен всичко, има и брутален шлейф Grinning При мен излизат и много вишни...

# 267

Малко по-късно вече след като ми беше дошла моята среща , едно момче на около 5 години пак от съседна маса отиде на масата на момичетата и без нищо да каже взе парфюма.И на "Моля те върни ми го" отговори с "Няма" и със всичка сила го удари в пода , като от удара се отчупи гърлото на бутилката и се разля част от парфюма ... ВСИЧКИ .... #Shocked  , мацката директно се разрева , а малкото
Скрит текст:
гадно лайно
със супер злобен поглед почна да се сме...
Дойде майка му с бруталната "Искам да съм чалга звезда от 90-те" визия + редовните надути устни и силикон до пръсване "Еее той е малък сега-не мога да му нося отговорност" .... стана брутален скандал с мое участие и тази с цялата си наглост "Е ще си го залепиш"  smile3513
В крайна сметка плати €140 на момичето,но след голяма драма и разправия , което пак не е зле - парфюма струва €165 стандартната презентация , а и около 30-40% от течността останаха в счупената бутилка.
Качи ми кръвното не толкова малкото .... а майка му

Walther99, огромно браво от мен, че си се намесил!
Аман от некадърни родители и нагли хора. Дано родителите на момичето да хвърлят едно рамо и да допълнят разликата, та момичето да си има нов парфюм, пък току-виж някой се сетил да й каже, че може да продаде останалата течност под формата на отливки.

И аз така се радвам, затова и предимно си купувам неща след дълго гледане и обмисляне - искам да си запазя тази радост в сърцето Relieved
Парфюма ще го погледна, стана ми интересно.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 11:25 от bambinnah

# 268
  • Франция
Иначе въпросния парфюм NEA е лудница наистина... но за моя вкус е 100% дамски.
Действително вкусът е нещо много субективно, но и за моя всичко на Jul et Mad е повече дамско, нищо че голямата част се презентира като унисекс. Включително и Aqua Sextius Simple Smile А пък Néa който е обявен за дамски, си е невероятен сладкиш. Luca Maffei за мен е безспорен гений и откакто ги открих заедно с Cecile Zarokian, ги следя много изкъсо Simple Smile

Скрит текст:
Господа Heart да ви закача малко с една глупост, върху която разсъждавам от известно време и не мога да намеря обяснение:
Абе как го съчетавате този външен вид брутален, който е толкова актуален напоследък - бради, мустаци, изобщо външен вид, който крещи "мога да уловя дивеч, да го одера и да запаля огън в гората" Simple Smile с уханията на рози, малини и крем карамел? Едно такова противоречие ми се струва и ще се пръсна, ако не попитам.
SmileyStuck Out Tongue Closed Eyes

WaltherP99, а ти пробва ли вече новите им - Bella Donna, Fugit Amor и Mon Seul Desir? Много съм любопитна за Bella Donna заради парфюмера най-вече, сподели, ако си го тествал. Simple Smile

# 269
Luca Maffei за мен е безспорен гений и откакто ги открих заедно с Cecile Zarokian, ги следя много изкъсо Simple Smile
Гений,  а на всичкото отгоре и приятен за окото  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт