Парфюмни размисли и страсти - 214

• 178 965
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На намаленията на Black Friday си взех La vie e Belle L'Eclat, но след няколко дни употреба смея да заявя, че най-първият вариант на La vie e Belle ми остава фаворит. Пробвала съм и другите, сега взех Екле, защото е последният излязнал и ми се видя много свежо в магазина, но май първият си остава най-добър.
Много се колебая за La Nuit Tresor Caresse или само La Nuit Tresor пак на Lancome, но като че ли ми се вижда доста силен. Някой, ако ги е ползвал, да сподели Simple Smile)

На мъжът ми взех Emporio Armani Stronger with You. Останах много приятно изненадана от този нов изключително свеж и приятен аромат.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 08:35 от JazzMe

# 286
  • Пловдив
И аз така и не успях да харесам версиите на La vie e Belle. Първият си остана най-любим,всички други ми се сториха размити версии на оригинала Simple Smile

# 287
Харесвам най-много и съответно притежавам голяма бутилка от La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Intense. Разводнените версии не ми допадат, първата ми е прекалено натегната и сладка.

# 288
Добро утро, ароматни!

Без да искам станах рано и реших да ви напиша моите класации.
Bambinnah,  Hug

Top 20 Пролет
Скрит текст:
1. Angel Muse
2. Jour Absolu
3. Jour Gardenia
4. Un Jardin Mediterranee
5. Trussardi My Name
6. Valentino Assoluto
7. La Panthere
8. Houbigant Quelques Fleurs Royale
9. JhG Lady Vengeance
10. Annick Goutal Rose Splendide
11. Traversee du Bosphore
12. Dolce Gabbana Pour Femme
13. Salavatore Ferragamo Signorina
14. Chloe EdT
15. Seville a L'aube
16. Drole de Rose
17. AP Maitresse
18. Shalimar Souffle
19. Narciso EdT
20. JpG Classique EdT, Classique Intense

Предполагам, че Mugler Aura ще влезе в пролетната ми класация. Вчера го купих. Напролет ще си взема Dahlia Divin Le Nectar  и My Burberry Blush.

Top 3 дъждовно време (Април и лятото тук вали много)
Скрит текст:
1. Covet
2. Burberry London
3. Angel Eau Sucree

Top 20 Лято, (20-25C):
Скрит текст:
1. Shalimar EdP
2. Premier Figuier
3. Womanity
4. Shalimar Mexique
5. Angel Muse
6. Sicily
7. AA Mandarine Basilic
8. Ninfeo Mio
9. Truth or Dare Naked
10. Sensuous Nude
11. Mahora
12. Safari
13. Songes
14. Terracotta
15. Innocent
16. Mandragore, Mandragore Pourpre
17. Black XS L'excess
18. Allure
19.  Just Cavalli
20. Lolita Lempicka L'eau en Blanc

Top 10 Жега
Скрит текст:
1. Shalimar Initial  L'eau- емблематичен  Heart Eyes
2. Shalimar EdT, Cologne
3. Ninfeo Mio
4. Safari
5. Vol de Nuit
6. AA Pamplelune
7. Songes
8. Mandragore
9. AA Herba Fresca
10.  AA Mandarine Basilic
11.Jicky EdP
12. Brit Rhythm

В класацията, предполагам, ще ми влезе Oyedo, който ми е нов.  Heart Eyes

Top 20 Есен- любим сезон
Скрит текст:
1. Alien Essence Absolue
2. Angel Muse
3. Coromandel

4. Jour Absolu
5. Angel Eau Sucree
6. Shalimar Parfum Initial
7. Calamity J
8. WIth Love
9. Galliano
10. Traversee du Bosphore
11. Sensuous
12. Safran Troublant
13. Samsara
14. Just Cavalli Gold
15. Viva la Juicy Gold Couture
16. Armani Cuir Amethyste
17. La Petite Robe Noir
18. Womanity Taste of Fragrance
19. Womanity Liguieurs de Parfum
20. Midnight in Paris

Някога умирах за Hypnotic Poison, Manifesto, Manifesto Elixir, след няколко бутилки от всеки ми мина желанието да нося ванилии сякаш. Минах на вълна пачули.

Top 10 целогодишни любови:

1. Alien Essence Absolue
2. Coromandel
3. Angel Muse
4. Un Jardin Mediterranee
5. Shalimar
6. Angel Eau Sucree
7. Insolence
8. Sensuous Nude
9. AA Mandarine Basilic
10. Angel
10. The Beat EdP  Laughing

Съвсем спокойно мога да живея само с тях. Останалото е от глезотия.  Laughing

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 10:40 от Deziderata

# 289
  • Monaco
Здравейте. Днес се разхождах с моя мъж в Сан Ремо и реших да вляза в магазин за парфюми да потърся коледен подарък за майка ми. Видях L'instant на Guarlen, но в друга ботюлка. Сетих се, че беше коментиран тук в темата като много хубав аромат и веднага го пробвах. Влюбих се мигновено. Много свеж и приятен. Ако не бях прочела името нямаше да се сетя и да го пробвам. Сменени бяха и ботюлките на още няколко аромата на Guarlen. Определено не е спрян! Така че почитателките на аромата могат да си го имат отново. Аз също мисля да си купя за мен Simple Smile

# 290
Никой не е твърдял, че е спрян. Не знам коя версия е в новата бутилка, но Едт и Едп на този парфюм са доста различни.
Аз си купих Едп преди половин месец и го нося много, мисля да си взема след нова година и Едт.
За Линстант Меджик се говореше, че е спрян.

# 291
  • Monaco
Да, аз за Magic говоря. Не се уточних, точно за него.

# 292
# 293
  • при морето
Някой да каже две хубави думи за Guerlain L"Homme ideal eau de parfum, моля!Универсален ли е в см. може ли да се използва от " малки и големи",образно казано,рускините пишат,че е много луксозен/каквото и да разбират под това/,и съответно предполага ли се използването му само при много специални случаи...Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 03:53 от Winter fairy

# 294
  • в голямото село
Къде в София може да се пробва Л'инстант? Минах през Сефора и Дъглас, но не се сетих да търся специално, а и не го видях. Имам много бегли спомени за този аромат и бих си го припомнила. След дискусиите тук трябва ли или не тийновете да носят скъпи парфюми се бях замислила относно подаръка на моята 14 год. дъщеря. В крайна сметка взех комплект на Задиг и Волтер-това е нейното желание, а те по Коледа трябва да се сбъдват.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 295
Къде в София може да се пробва Л'инстант? Минах през Сефора и Дъглас, но не се сетих да търся специално, а и не го видях. Имам много бегли спомени за този аромат и бих си го припомнила. След дискусиите тук трябва ли или не тийновете да носят скъпи парфюми се бях замислила относно подаръка на моята 14 год. дъщеря. В крайна сметка взех комплект на Задиг и Волтер-това е нейното желание, а те по Коледа трябва да се сбъдват.Stuck Out Tongue Winking Eye
Има го да, навсякъде където се предлага Герлен.

# 296
Laboratorio Olfattivo дали ги има някъде из нишовите парфюмерии в София? Благодаря Flowers Hibiscus

# 297
Видях L'instant на Guarlen, но в друга ботюлка. Сетих се, че беше коментиран тук в темата като много хубав аромат и веднага го пробвах. Влюбих се мигновено. Много свеж и приятен. Ако не бях прочела името нямаше да се сетя и да го пробвам.
Аз също открих за себе си L'instant ЕДТ благодарение на този форум, по -точно на Брайт Кристъл, която ми го препоръча по повод на мое запитване.

Някой да каже две хубави думи за Guerlain L"Homme ideal eau de parfum, моля!Универсален ли е в см. може ли да се използва от " малки и големи",образно казано,рускините пишат,че е много луксозен/каквото и да разбират под това/,и съответно предполага ли се използването му само при много специални случаи...Благодаря предварително!
Не познавам парфюма, но чета Фрагрантика на руски и останах с убеждението, че рускините харесват парфюми с по-тежки аромати, така че имай едно на ум. Доколкото си спомням подобно мнение беше написал и Уолтър 99.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 15:53 от Ваня Ставрева

# 298
  • в голямото село
Мерси Денси. Просто ми е убягнал от полезрението Л'инстант. А Л'инстант Меджик е трудно откриваем ? Определено ще си припомня ароматите. В последната парфюмна обиколка в полезрението ми попаднаха ароматите на  Айсенберг. Заслужават определено задълбочено разучаване.

# 299
  • София
Айзенберг са жестоки и си трябва подробно внимание там.

Л'Инстан Мажик, както някой беше писал (Денси, мисля), го има като тестер поне в Дъглас Сердика Мол, но аз изрично питах за него и помолих да ми го покажат, а консултантката със свито сърце го
извади от някакво чекмедже, пестеливо ми пръсна един блотер и
ми каза, че "ми той ни свърши, бяха само няколко бройки". Това преди две седмици, може да са им "докарали още" Simple Smile.

Идеалният мъж на Герлен, за който питате, е фантастичен, плътен, богат, сериозен и шлейфов аромат.
Аз съм го подарявала на достолепен 60+ господин, който го носи чудесно и, както сам се изразява,
"колежките летят след мен по коридорите на Университета и ми викат "Ауууу, ама много хубаво миришете!" Grinning.
Мисля, че това е специален парфюм и се носи от мъже със зрялост и присъствие. Много, много е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт