Сполучливи имитации на маркови парфюми - 21

• 166 979
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
В моя град все още няма нови аромати от рефан. Sad

# 76
Днес ще ходя да душа новите аромати на Заг. Ще кажа после отзиви. Надявам се да ми харесат и да си взема нов аромат, че моите 5-6, които имам оборотни май ми омръзнаха. hahaha

# 77
Вчера минах през Заг да тествам новите аромати. Обичайно, Габриел не ми хареса. Другите два обаче са убийствени като аромати. Скандалът има някаква бегла прилика с оригинала. Аура не знам дали има, но със сигурност ще си го купя, много ми хареса.

# 78
Вчера минах през Заг да тествам новите аромати. Обичайно, Габриел не ми хареса. Другите два обаче са убийствени като аромати. Скандалът има някаква бегла прилика с оригинала. Аура не знам дали има, но със сигурност ще си го купя, много ми хареса.
Можеш ли да опишеш ароматите bouquet

# 79
И аз си взех от скандала - сладък и траен, доста се доближава май.
На мен пък и Габриел ми хареса - първоначално не, но все пак пръснах на ръката и след половин - един час стана много приятен. Не познавам оригинала и нямам идея дали е близък, но ще взема едни 15мл да го тествам по-обстойно.

# 80
Можеш ли да опишеш ароматите bouquet

Хич ме няма в описанията, да ти кажа. И двата са сладникави - Аурата като че ли повече, там усещам осезателно ванилия. Скандалът в началото много бегло прилича на оригиналния, той е по-обран като аромат, не толкова нахален като Аура, сега подуших блотерчето от вчера и още мирише - и сега прилича повече на оригинала, отколкото в началото. На кожа обаче не съм ги тествала как се държат.

# 81
И аз да коментирам новите аромати - не ми харесаха. Единият ми миришеше на препарат за чистене, другия на роза, а третия не помня на какво. Никаква ванилия не усетих, затова си напълних Tobacco Vanille, а продавачката каза, че предимно мъже си го наливат. Joy Joy

# 82
  • вкъщи
И аз днес минах през Заг. Напълних си пак She wood, Elexir и от Аура взех. Доста ми е странен. Хем ми харесва, хем...нещо има което ме дразни. Но ще го понося да видим.

# 83
  • Бургас
Новите аромати на Рефан ги има вече в сайта им.130-Gabrielle Chanel for women,105-Emporio Armani Because It’s You Giorgio Armani for women и 149-Scandal Jean Paul Gaultier for women.

# 84
  • Габрово
затова си напълних Tobacco Vanille, а продавачката каза, че предимно мъже си го наливат. Joy Joy
да...така е .мъже си го наливат .но той е аромат и за мъже ,и за жени..

Bright Crystal ,гледам в сайта на Рефан ..но не видях новите парфюми...мислех,че новите ще бъдат 2-та Кода..

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 20:23 от sesksta

# 85
  • София
sesksta, ето информацията за новите на Рефан. Къде видя два Кода, не разбрах. Rolling Eyes

Новите аромати на Рефан ще са 3 дамски и 1 мъжки. Скандал, Габриел Шанел и два на Армани.

# 86
  • Бургас
Е,разгледай в сайта по-внимателно има ги,а парфюма на Армани Because It’s You го разгадах по пирамидата.

# 87
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че не съм чела предишните теми, но наистина ми е важно да ви питам сега.
Колебая се между оригиналите Armani Acqua Di Gioia Eau De Parfum и Dior Dolce Vita Eau de Toilette и репликите им. Само че, за да си купя репликите искам да знам, че са наистина близо до оригиналите, а не да ''бягат'' от тях.
Та, знаете ли дали някой ги произвежда почти 1 към 1? Thinking

# 88
Аз от because its you съм много доволна,оригинала имам обаче.Мнооого малинки и сладко,поне според мен и ми е перфектен за работа или ежедневно излизане.

# 89
Момичета търся дамския аромат но Шанел шанс на Зак зодиак, не го намирам в сайта им. Някой ползвал ли го е, дали се доближава до оригинала. Любим ми е и много искам да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт