Професионални серии за коса - тема 117

• 129 357
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Виолетова, нещо се включваш като голям защитник на Рибоците вече два пъти...
Един път случайно, два пъти случайно, ако станат три пъти вече си е тенденция. Thinking

А иначе по темата. Хич не ми се иска, но май скоро време ще трябва да се боядисвам вече. По едно време си мислех за радикална промяна, но май се отказах. Та исках да ви питам като за първо боядисване в много тъмно кафявата гама коя марка боя бихте препоръчали с цел покриване на не много първи бели косми?

# 196
Гледам имате пак вълнения около черния петко.. Mr. Green Аз този черен петък бях доста по-скромна от миналата година... Но намаленията не бяха големи, а някои сайтове въобще не отразиха черен петък... Та взех си само 2 шампоана и 3 маски на Лореал, едни ампули за коса на Индола и още едни ампули Alfaparf Hydratexture Miracle Serum. И двата вида ампули са нови и непознати за мен, но бяха с голямо намаление и реших да ги пробвам...  Wink Напоследък съм минала на по-леки серии, избягвам агресивни шампоани (особено Керастаз и Алтерна, които незнайно защо също взеха да ми дразнят скалпа)... Лореал, които винаги съм отбягвала заради една несполучлива за мен серия absolut repair, сега взеха да ми харесват... От салона където ходя ги пробвах и интересно шампоаните им не ми дразнят скалпа, поне за сега...  Heart Eyes
Имам чувството, че след определено ползване всеки шампоан при мен започва да ми създава дискомфорт на скалпа, нещо като привикване става... Така и не мога да си го обясня, но е факт... newsm78
За израстването на коса, според мен най-добре ми действат маслените маски и ампулите за скалп... Като ампулките на Денсифик са ми фаворит от всичко ползвано за тази цел...  Wink Peace

# 197
Извинявам се за дублирането, нещо мишката ми прави номера.
Аз да се оплача от много време се канех на спрея за блясък на Кюн и накрая го поръчах от Арлен на ЧП. Да, обаче ми звъннаха вчера да ми кажат, че продукта е спрян от производство - умрях от яд.
Поне си взех това онова на Shu Uemura преди черния и всичко ми допада освен хидрат. олио шампоан, дали някое масло ми прави номера, но косата си я чувствам доста суха за разлика от др олио шампоан (зеления, който пробвах благодарение на Линда :*).

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 15:22 от Valkirja

# 198
Епона, защо не пробваш с къна
Скрит текст:
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … ers=HennaFox-m113 с тази съм покривала изрусена коса.

# 199
  • Варна

prinzesata благодаря за линка! Flowers Hibiscus

# 200
Виолетова, нещо се включваш като голям защитник на Рибоците вече два пъти...
Един път случайно, два пъти случайно, ако станат три пъти вече си е тенденция. Thinking

А иначе по темата. Хич не ми се иска, но май скоро време ще трябва да се боядисвам вече. По едно време си мислех за радикална промяна, но май се отказах. Та исках да ви питам като за първо боядисване в много тъмно кафявата гама коя марка боя бихте препоръчали с цел покриване на не много първи бели косми?

Вела колестон

# 201
Вела колестон е доста силна боя. За тънък косъм не бих я препоръчала.

# 202
  • София
Да, подкрепям мнението за боята, моята коса доста пострада от нея, макар, че я ползвах не повече от 6 месеца, но доколкото си спомням Епона има гъста и плътна коса.
Моята поръчка от Златна рибка от четвъртък пристигна в събота.

# 203
Да, подкрепям мнението за боята, моята коса доста пострада от нея, макар, че я ползвах не повече от 6 месеца, но доколкото си спомням Епона има гъста и плътна коса.

Доколкото разбирам ще се боядисва за първи път и няма да променя драстично цвят. Според мен не и е нужна толкова силна боя. Simple Smile

# 204
Най добре, да вземе номер като нейния цвят и да маже само корен, само да се прикрият белите косми.

# 205

Доколкото разбирам ще се боядисва за първи път и няма да променя драстично цвят. Според мен не и е нужна толкова силна боя. Simple Smile

Подкрепям Simple Smile Аз бих препоръчала безамонячната Diarichesse на Лореал. Ако наистина белите коси са малко, би трябвало спокойно да ги покрие. А и имат много хубави цветове в кестенявата гама.

# 206
  • София
Епона, аз ти препоръчвам Мажирел на Лореал, перфектно покрива бяла коса, без да е агресивна. Правилата, предполагам си ги знаеш, 3- 6% оксидант (в зависимост от цвета, който искаш) и неутрален тон с 0 на края, напр. 5.0, 6.0, 7.0 , за да покрие бялата коса. Можеш да смесваш и с други, но задължително да го има неутралния- Two Hearts

# 207
  • Бургас
Здравейте момичета! От доста време ви чета, но никога не съм се включвала досега. Въпросът ми е следния. Имам средно дълга коса, с бързо омазняващи се корени и много склонна към фриз. Изправям се редовно с преса. Проблемът ми е, че живея до морето и зимата в комбинация с валежи и мъгли, но дори и без тях косата ми не стои мирна, бухва и се начупва. Има дни, в които косата ми успява да седи мирна, но в повечето моменти не желае. Използвам шампоан на syoss за мазна коса, балсама на маракеш за изглаждане, маската-чудо на маракеш, гел за изглаждане и изправяне на лакме и маслото за изглаждане на матрикс, но въпреки това косата ми не застава гладка и кротка на едно място. Как да се преборя с фриз ефекта? Sweat

# 208
  • Vildbjerg,DK
Благодаря за отговора Виолетова- ще чакам с нетърпение. Щерката ходи в един нов фризьорски салон и беше очарована ( ама тя така след всеки нов продукт, препоръчан от професионалист ).  Сподели, че са използвали овлажняващ шампоан и балсам, термо спрей и последният спрей не разбрах за какво беше😅
Е имаше разлика наистина, ама не знам дали ще постигнем всичко това в къщи. А не са никак евтини нещата🙁

# 209
Здравейте,може ли да ми кажете от къде мога да си купя маска на КЮН във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт