Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 487
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Испания
БББ за Заблуждаева след малко.

# 1 201
  • Някъде в Матрицата
Еее, Дебито се поизложи, ама и други изложили се в предишни сезони знаем, но не ги изгониха. А някои дори ги върнаха и им дадоха централна роля в мисия (Тачо). Някакси в този случай Биг Братушката се поизложи барабар с Дебора.
Сега ще върна малко назад предаването, че баш на Захажаева не чух номинацията.

# 1 202
Пазете си дърти парцуци такива, че ако знаете как мога да ритам. 😆😆 Посмях се бая тая вечер.
Норделката в МШ направо ми беше много анти. Сега реших да и дам шанс и да не изказвам мнение още в началото, обаче мнението ми рязко се затвърди. 😒 Да си ходи, че е рядко противна. Трябваше с Шефа да я съберат, щяха да се изпотрепят. 😆

# 1 203
Моите хора тази вечер:
Диню - философа: Не всичко е силикон, алкохол и наркотици. 🐻
Захажайка държи фронта, но ми е още немощна, дудне като черна станция. Без Бени е слабинка.
Обаче Норделлл... Схема ли е? Сама ли се оплете? Да се е уговорила с Генчо да я изкара победител? Да се пъне да хване вота на античалгарите, като плю на Коцю? Да се мъчи да остане още около Фъню (който я пази, щото двамата са по рока)? Или просто да изкара едни пари? Добре беше като номнира Дий и Джино, ама нещо... Как да се изразя... С личния й хаос в душата не ми се вярва да е толкова железен играч. И да, не се сближава - тя е античалга и антисиликон...

# 1 204
Така,да се изкажа и аз.
Първо-не знам кой облича Кънчев,но и тази вечер беше отвратителен.
Второ: страшно грозно е ББ да се гаври с Динко. Какъвто и да е,не е заслужил с нищо подобно пренебрежително отношение и ни показва,че всъщност не е този злодей,за който ни го представиха. И с това Господин,ако бях аз на негово място щях да направя проблем. На Дий,Фънки и т.н. може ,за него-не. Не е честно!
Трето: потвърди ми се мнението за Нордел-въздух под налягане,без грам покритие на претенциите. Злобна,дребна душица. Лицемерка,интригантка и глупава. В понеделник е пътник! Даже Луна ми е по-приятна от нея.
Друго не помня какво имах да пиша. 😂
Ааа сетих се! Коментаторите при Гала определено следят тази тема,днес единия (забравих му името) показа снимката на Светлана с Азис и Гущера,която някой пусна тук. 😃

# 1 205
Много ми се иска в понеделник да си тръгне Нордел, но ми се струва, че ще е Дий

# 1 206
И на мен днес тая мисъл ми мина през главата, когато коментаторите показаха оная снимка. Та щом ни четат да кажа. Като дойде тая ми ти Гущеровица, ми вземете да я питате с кои очи коментира Нордел, че била нечистоплътна като видяхме, че самата тя не си изми пиргите една седмица. И да не ми минава с номера, че е вредно косата да се мие често. Коса натъкмена за влизането в таз важна къща със сигурност е била обилно гарнирана с лак, а тоя лак като не се измие една седмица не ща и знам сърби ли, щипИ ли.

# 1 207
Тя тази снимка е в профила й, хич не е тайна. Не съм сигурна, че имат толкова време да четат тук коментаторите. Ако четяха, щяха да са по-добри. По 3 лафа от тук да вземат - готово. А те са ужасно скучни. Но иланг-иланг забива чудни коментари тук, ето - комплимент му правя.

# 1 208
Пазете си дърти парцуци такива, че ако знаете как мога да ритам. 😆😆 Посмях се бая тая вечер.

А можеш ли да се боксираш?😉

https://m.youtube.com/watch?v=8ZJHD7GECuM

# 1 209
Аз съм убедена,че четат! На всеки от предишния сезон му задаваха въпроси,които тук сме обсъждали. На Енджи например за годините. Спомням си,че това им бяха и думите- много се коментира и силно се интересуваме на колко години си всъщност и защо в ТР ЕГН-то ти е 82.... ? Уточнявам,че нямам фб и не знам дали и там има същите дискусии като нашите тук.

# 1 210
Дано Норделката си ходи в понеделник. Изключително неприятна и лицемерна.

П.С
Младоженците и кумата с мъжа ѝ Grinning
Скрит текст:

# 1 211
  • Испания
Отворко Стефанов използва цели фрази от темата. Халал да са му! Видяхме треперещия му резил в къщата и всичко друго /поне за мен/ няма никакво значение.

# 1 212
  • София
Луна с какви очи изобщо недоволства срещу Фънки? Или да псуваш на майка е непростимо, докато да кълнеш на някого майка му да умре, си е ок.  Crazy
има ли го откъса, че съм го изтървал?

# 1 213
  • на брега на морето

# 1 214
  • Испания
Луна с какви очи изобщо недоволства срещу Фънки? Или да псуваш на майка е непростимо, докато да кълнеш на някого майка му да умре, си е ок.  Crazy
има ли го откъса, че съм го изтървал?

В днешния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт