Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 133
  • 843
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Дано сте прави.

# 181
  • Бургас
При друг фермер на седмицата, най-логично щеше ратаи да са Валерия и Станислав и естествено Станислав на дуел. Обаче Алек не е разумен човек, а отмъстителен и с много грешна преценка. Та очаквам ратаи Вили и Калоян. И мъжки дуел, разбира се (все пак вижте на благоверната нежните ръчички).
Смятам, че Калоян ще избере Гечо за съперник, това ни се натяква от доста време, току споменават за дуел на най-младият срещу най-стария. А и Гечо май си мисли, че само Калоян може да победи.
В Марина има нещо, което ме дразни. Поза някаква и съм съгласна с мнението на Станислав за нея. Но от друга страна ме кефи как си играе играта. Смятам и че е работлива, но понеже избягва конфликтите, не я дават толкова много и не виждаме какво върши. Според мен някой вътре насажда мнението, че нищо не прави, всички казват, че някой им отворил очите. Кой някой, ще разберем сигурно скоро. Все пак финала наближава, време е всеки да реши каква линия ще следва и как ще се държи в последния месец. Марина се опитва да си спечели амулета от ветераните, не виждам нищо лошо в това. Защо другите кифли не се напънат малко и да направят добро впечатление, а само спят и плетат клюки?

# 182
  • Вестерос
Мери ,аз като една фенка на мистър Дарси да се изкажа... Алек досажда с вкопчването си, многословието и т.н. Ти представяш ли си Дарси да тича след Елизабет Бенет , да й се натиска за целувка, да й виси на врата и да й казва да не общува с този и онзи и "не мога много та обичам, ти си съвършенна" .

# 183
В крайна сметка това е игра.И всички са там за да спечелят.
И хич не го разбирам това оправдание с възраста независимо дали става въпрос за по млади или по стари.
Значи дайте да оправдаем младите че не работят, че спят до обед  , че са безотговорни с младоста и да щадим от дуели по възрастните.Айде нЕма нужда.

Иван и Андрей вчера казаха, че ще има неочкакван обрат в отношенията на Алек и Валерия. Нищо неочаквано не виждам в това тя да му каже най-накрая, че не го иска понеже ни подготвят за това от две седмици поне. Нещо друго е сигурно. Тя да не му признае преди да е решил кои са ратаи и той да я прати нея за ратай и дуелист Smiley
Може пък нея да я осени поредния прилив на лИбоФ и да му предложи брак.Ето ти неочакван обрат.

По повод намесата на мама Галя.Тя хубаво казва, че не иска нещо такова да се случи със синът и.Добре.Но дали синът и е толкова обсебващ и такъв манипулатор като Алек..
Не оправдавам Валерия, адски ме дразнят и двамата, но си мисля че Валерия я е страх.Страх я е че този ще и стъжни живота във фермата, а и като нищо и навън само защото си е позволила да го отсвири и то публично.Напидали сте че егото му е прекалено и че е отмъстителен.Като нищо ще я тормози и навън само заради факта че си е позволила да го отхвърли.

# 184
  • Другата България
Мери ,аз като една фенка на мистър Дарси да се изкажа... Алек досажда с вкопчването си, многословието и т.н. Ти представяш ли си Дарси да тича след Елизабет Бенет , да й се натиска за целувка, да й виси на врата и да й казва да не общува с този и онзи и "не мога много та обичам, ти си съвършенна" .
Grinning Някак не мога да направя такава асоциация, а и мисля, че все пак Валерия накрая /когато и да е този край/ няма да приеме предложението на Дарси, пардон, на Алек. Laughing
Точно щото ни се натяква, че Калоян ще избере Гечо си мисля, че няма да стане. newsm78
Не оправдавам Валерия, адски ме дразнят и двамата, но си мисля че Валерия я е страх.Страх я е че този ще и стъжни живота във фермата, а и като нищо и навън само защото си е позволила да го отсвири и то публично.Напидали сте че егото му е прекалено и че е отмъстителен.Като нищо ще я тормози и навън само заради факта че си е позволила да го отхвърли.
Значи аз не мога да кажа как биха се развили нещата навън, ако Валерия го отхвърли. По-скоро смятам, че не е точно така, навън, гледайки се отстрани Алек може и да се осъзнае и да промени поведението си. Сега и средата е такава - тя, Валерия, е постоянно пред очите му, не вижда други жени, вкопчил се е в нея от самото начало, а навън ще е друго, жени бол. Grinning Във фермата дори и отношенията му с другите са подчинени на това какви са техните с Валерия, и изборът на Калоян тази вечер би го доказал.
Ако изключим драмата с Валерия Алек всъщност има и положителни страни, които за съжаление просто остават на заден план, тъй като драгия зрител вижда само основното, което му се показва.

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 17:57 от Merri_An

# 185
Защо другите кифли не се напънат малко и да направят добро впечатление, а само спят и плетат клюки?
Защото не са лицемерни натегачки и нагаждачки, затова, по-естествени са.  Mr. Green Старите вече са видели какви са, преди да влязат още на госке у фермата, що трябва сега да им правят мили очички като мазната Маринка?  Twisted Evil

# 186
  • София
сигурна съм, че Алек няма да посмее да прати Станислав ратай и дуелист, убедена съм. Така Калоян няма да може да реди игрите и шанса му е само срещу Гечо. Което пък предвид възпитанието му и характера не знам дали ще направи - да предизвика Гечо на дуел. И...за жалост може и да отпадне това момче, много мрачни прогнози, дано не се сбъднат, но шанса е голям. Дано не съм лош пророк...
Разбира се, че няма да прати Станислав. Предлогът ще бъде, че са си дружки, а истинската причина е, че го е страх Станко да не му вдигне мерника.  Laughing
За Калоян и аз много се притеснявам. Не го виждам като победител в дуел с някой различен от Гечо. То и с Гечо победата е под въпрос.  Confused

# 187
  • Буркина Фасо

Значи аз не мога да кажа как биха се развили нещата навън, ако Валерия го отхвърли. По-скоро смятам, че не е точно така, навън, гледайки се отстрани Алек може и да се осъзнае и да промени поведението си.
извън фермата тая ако му фрасне едно обвинение в сексуален тормоз  тоя ще запее друга песен. ако иска да се отърве от него де. мерака ще му секне на момента.  но тя няма да го направи. а няма да го направи защото просто не знае  какво и се иска. типично по женски  Joy

# 188
  • Другата България
сигурна съм, че Алек няма да посмее да прати Станислав ратай и дуелист, убедена съм. Така Калоян няма да може да реди игрите и шанса му е само срещу Гечо. Което пък предвид възпитанието му и характера не знам дали ще направи - да предизвика Гечо на дуел. И...за жалост може и да отпадне това момче, много мрачни прогнози, дано не се сбъднат, но шанса е голям. Дано не съм лош пророк...
Разбира се, че няма да прати Станислав. Предлогът ще бъде, че са си дружки, а истинската причина е, че го е страх Станко да не му вдигне мерника.  Laughing
За Калоян и аз много се притеснявам. Не го виждам като победител в дуел с някой различен от Гечо. То и с Гечо победата е под въпрос.  Confused
Предлогът поне според мен той вече го каза - уж, да били съперници на самия финал, нали така каза, обосновавайки се защо не го избира за съперник на отминалия дуел. Не знам колко е искрен, Гинчев просто му беше лесен съперник, според мен може и малко да го е страх от Станко.
Да, именно тези опасения изразих и аз за Калоян. С Гечо би имал най-голям шанс за победа, но много зависи какви ще са игрите разбира се, и то как ще реши продукцията Mr. Green. Гечо естествено ще сложи най-малко точки на Алманаха, другото е чиста доза късмет. Ако са двамата. Срещу Станко или Яни Калоянчик не би имал шанс - това е моето мнение.

# 189
Въобще не може да се каже Калоян кой може да бие и кой не при положение, че още не е ходил на дуел. Така и Дарина я бяхте отписали пък то какво се оказа. И това колко бил непобедим Станислав са си само едни легенди. Сигурно и той ги подхранва за да не смее никой да го избере.

# 190
  • Другата България
 Grinning Значи аз казвам какво е моето мнение, не задължавам никой с него, нито го натрапвам. И много се надявам да не съм права, защото симпатизирам на Калоян, както вече казах. Ако греша, ще се извиня публично.  Laughing
Така че нека видим как ще се развият нещата. То се видя всъщност, че си зависи и от други неща, не само от физическа сила - какви ще са игрите, как ще са подредени, здрава психика също, и късмет естествено.
За Дарина  си права, да, но и там имаше субективни фактори.
Рано е още, да видим първо какво ще се случи довечера, може пък Калоян да не е ратай..../а дано, ама надали/.

# 191
Ако мисли с другата глава ще прати Станко на дуел - хем с мотив, че няма как да падне защото е силен играч и ще остане, хем ще махне 1 мъж, хем ще му види как се справя на дуел, къде са му силните и слабите страни

# 192
  • София
Според мен няма много смисъл да праща Станко, но това не знам дали вътре може да го осъзнае. Станко не му е конкуренция на финала (мое мнение), разбира се, важно е да успее и да стигне до финал, но на финала Яни и Калоян биха обрали вота на зрителите, а и жените повече ги харесват.

# 193
Само пе Алек който не вижда по далече от носа си не може даже да си представи , че жените харесват Яни и Калоян.
Той е убеден че 90% от жените припадат по няколко пъти на вечер гледайки го възхитени и мечтаейки за него.
А другите 10% не гледат предаването и не знаят какво изпускат.

# 194
  • Бургас
Ох, Джолева JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт