Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 755
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Lang, да ви е честито зъбчето! Да е жив и здрав бебока!
Да почива в мир малката невинна душичка!
В неделя Кирил гони на кръстовището до нас един шофьор, който ще ше да отнесе количката с Калина вътре - беше спрял тролей, и ние си пресичахме на зелено, докато на червено един тарикат се изряска, за ляв завой, Кирил се афектира, по разбираеми причини, и се пресегна да го вади през стъклото (между другото мъж ми е 65 кила hahaha), ама гнева му даде сили.Единственото, дза което мислех в този момент е, че за щастие всичк сме живи и здрави....
Честито на Стени за наградата! Много късмет да носи в семейството!  bouquet
Поздрави от нас!

# 226
Добро утро и от нас!
Почивай в мир малко ангелче!

Lang,честито зъбче и дано и другите порастнат без да ги усетиш!
els,честита количка и на вас,,със здраве да си я ползвате.
bgbubu,ще гласуваме за Нефи.Декемврийчетата са си най-хубавите бебета,всеки път гледам букета на първа страница и много им се радвам.
Инето твърдо мина на 4 хранения,буди се към 7.00,но аз си лежа и тя пак заспива и се събужда към 9.00 и тогава папкаме и така режима ни се смени,няма как да хапва 5 пъти от 9.00 до 21.00.
Но явно издържа през 4 часа,апетита и обаче с жегите не намалява,а вода все още не иска,пробвах и сок да и дам.Купих готов на Хип,на Гербер.Не ще и не ще да пие с биберон,пийва по-малко,но ако и давам с лъжичка или пък от капачката на шишето на глътки.А ми се иска да поема  течности в тая жега.
Да питам някоя от вас слага ли детето вече да седи,Педито ми каза на пет и половина месеца ,като стане да почваме да се учим.Ина определено има желание,като я сложа в количката се набира напред сама да става и аз все я връщам.Но явно му се седи вече на детето.
Колкото до морето,тази година може и да го пропуснем,нашия тати почна нова работа наскоро и сигурно няма да го пуснат отпуска.А ако знаете как ми се ходи.Но то лятото тепърва започва,ако изскочи възможност заминаваме.
Това е засега.пожелавам приятен ден на всички.
Ние май разходката ще я пропуснем днес,че много духа и е една мрачно времето,дано по-късно се оправи.

# 227
  • Добрич
Почивай в мир, малка душице и нека Бог се грижи за теб!  Flowers Rose Flowers Rose

Ланя, честито ви първо зъбче! Дано и др. да излязат неусетно!  Peace

Днес ходихме на ДК и да се похваля с мерките на Борко - качили сме 950 гр. и вече сме 9,100 и 70 см./+ 2см/. Биха ни ДТК-то - първото и последното полио. Сега спахме малко, но вече сме будни. Ще давам Панадол и се надявам да мине леко за Борко, че ми е много притеснено. Като го боцнаха сам помрънка и толкоз - голям мъж, нали е!  Wink
Бг- Бубу и аз ще гласувам за вас!  Peace
За морето - днес педито ми каза - само разходки - никакво под чадър на плажа преди 17,00 и да слагам висок фактор. Можело и в морето да го цопкам. Ние ще си вземем детско басейнче и там ще си седи. Предупреди ме, че ако бебе в кърмаческа възраст изгори - му остава за цял живот. Кожата им е много тънка и нежна и не може да се пребори - понеже трудно образува меленин. Та, ще трябва много да внимавам.  Peace Иначе ми е пределно ясно, че няма да е кой знае каква почивка за мен, ама пък поне ще се поразведря откъм обстановка.
Ще спирам вече, че Борко ще яде.  Laughing

# 228
  • В центъра на Вселената...
Благодаря момичета за вашите гласове  Heart Eyes
Гледам, че Ани-Бани днес е рожденичка.Дали това е нашата Ани-Бани  newsm78

Браво на Борко.Голям е пораснал Peace и леко да понесе ваксината.
Честито зъбче на Николушка  Flutter
За морето-много ми се иска и ние да отидм, ама направо се чудя  newsm78
Приятни разходки  Wink

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:01 от bgbubu

# 229
Сега разбрах,че това е друга Ани-Бани...

# 230
     Здравейте!
   Ама какви са тия гадни вести Cry Стана ми много мъчно за бебко, а за мамата да не ви казвам Cry Cry Cry.
   Почивай в мир бебечо Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
 Елси много се радвам за вас Peace ЧЕСТИТО! Ама то си се знае, че декември е дарил нас само с бебоци ФАВОРИТИ  Simple Smile Peace
  Още сега давам гласа си за вас Нефи и Стени Peace .Пък нали сме си стари хакери 5-6 имейла си имаме Mr. Green
 Ланг ЧЕСТИТО за зъбчето на бебока! Все така безпроблемно да излизат Peace
  Къдрокоске малко почвам да ти завиждам newsm78 ама ква е тая фирма и аз да пратя мъжа си там Wink Да покажеш снимки та да си помечтаем малко Simple Smile Wink
  За водата пием по мнооооого близо половин литър на ден, ама знам че в жегите е добре да им се дава колкото им се пие за да не се обезводняват, ама за кърените не знам newsm78
   Отивам, че ще папкаме. ЦЕЛУВКИ!!!!!!

# 231
КОКИТА- гледам снимката ти на аватара и си мисля "Защо и вие не пратите снимка за конкурса за корица в някой от следващите броеве? "
А, за да са валидни гласовете искат ЕГН, за да са сигурни,че се гласува по веднъж.
  bouquet
ЕЛСИ вие със Стени също имате хубава снимка.Хайде, вие сте наред!!!

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 11:31 от bgbubu

# 232
  • София
Здравейте!

Специално заради декемврийчетата - късметлийчетата си купих списанието "Мама" (за първи път!).  yes Ми върхът са!!!  newsm10

Къдрокоса, къде ви биха ДТК-то? Как е юнакът днес? Доколкото знам, реакцията е 'активна' до 24 часа.  fingerscrossed

Къде ли изчезна Нуша - след карнавала в Габрово нещо никаква я няма?..  newsm78

# 233
  • Добрич
Мимиска, биха му я в ръчичката - лявата. За сега е добре - не е вдигнал Т., е кисел сс е, ама поносимо - като всеки ден, всъщност.  Peace Мерси за палците!  Hug
Аз нито веднъж също не съм си купувала това списание "Мама" - интересно ли е? Вземам си "Моето бебе и аз", но от две месеца нещо не съм го купувала.  Embarassed
Днес сме си в  къщи, заради ДТК-то.
Да питам нещо - вие колко време след ваксина чакахте, за да дадета да яде бебе? На мен досега - с полиото и сега + ДТк-то ми казаха да чакам час, ама май се чакало 2часа.  newsm78

# 234
ели аз знам че половин час след ваксината не трябва да пие нищо но след това може

# 235
  • Пловдив
Здравейте!
Гласувах за Нефи и мама.Ако някоя друга мама участва в конкурс да казва ще гласуваме нали всички сме си хубавици ,а бебоците ни най-сладки на света Laughing
Подписах се и в подписката за откритото писмо ,подписах и мъжо и комшийте Mr. Green
Честита количка на Стени ,все така да му върви.
Честито зъбче на Николушка!Все така да излизат безпроблемно.
Браво на Борката за мерките и ваксината!
и ние бяхме на конс. после ще пища,че се наспа,взех го при мен пред компа,а той барна химикала и си надраска челото,отивам да го мия.
чао!

# 236
 CryНаистина голяма трагедия е случилото се в Стара Загора! newsm17 Да не дава Господ никому! А мъжа ми днес чел из вестниците, че детенцето било и дълго чакано и изстрадано!  newsm17 Господи, пази дечицата ни!
Ели, на нас след полиото ни казваха да не се яде и пие 1 час, но аз ги нагласях да са 2ч., защото така бях чела. След ДТК няма изискване да не се яде. Браво  smile3501на Борко за мерките и за мъжкото държане. Списанието "Мама" е интересно, ако искаш купи си веднъж да видиш дали ще ти хареса.
Ланг, честито ви озъбване!  newsm47
БГбубу, и мен мъжа ми снощи ме попита защо не участвам и в конкурса за корица, ама аз нещо не съм навита. Иначе тук има куп хубавици, които могат да го направят - ето и Къдрокоса например, която вече има опит в печеленето на конкурси. smile3503
А снимката с хляба, да ви кажа честно, не съм я пращала никъде, защото нямам и идея къде да я пратя newsm78

# 237
  • Добрич
Ей, с тези конкурси....май ще ме навиете да участваме с Борко. Само да видя Наско дали ще може да ми купи списанието, че днес нали не излизаме. Пък и в квартала няма реп за вестници, та трябва да се ходи до центрото.  Mr. Green
10х на Мая и на Елс за бързите отговори.
10х и за мерките на всички!
Елс, прати я на производителя на хляба. Могат да я включат в някоя предстояща реклама на хляба. Мен например ме имаше снимана на рекламни плакати за аптеките Санита с разни ми ти там рекламни продукти.  Предлагам ти това, защото пича при когото работя се занимава с дизаина на опаковките на "Добружански хляб" и ако му попадне такава снимка с техен хляб, би я включил в следваща рекламна кампания. Peace Прати я и в различни списания - във весели конкурси. Нещо такова.  Peace

Голяма трагедия наистина с детенцето и в Клюкарника има тема за това.  Cry Cry Cry

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 14:49 от kadrokosa

# 238
  • Добрич
Инето, защо, мила не каза, че ще участваш в "Часът на Милен Цветков"? Съвсем случайно го гледах. Браво на вас!!!!  Peace Peace Peace

Темата беше за протеста утре!

# 239
ма това нашто Ине ли беше  ooooh! и аз се чудя що ми е позната тази мацка браво Ине много беше готина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт