Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 751
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
Ам, нащо беше, яяяя.  Joy Нали, нали и аз много й се кефех!  Peace Peace Peace
Майче, като каза, че се чудиш от къде ти е позната тази мацка, се сетих нещо и аз. Гледаме с една приятелка някакъв репортаж и аз викам: "Абе, този ми е познат от някъде  newsm78 Май е някакъв актьор  newsm78", а приятелката ми се залива от смях и вика: "Ами тоя прилича на едно твое гадже."  hahaha hahaha hahaha

# 241
  • В центъра на Вселената...
И аз се чудих, от къде ми е познато това момиче.Предположих,че са майки от форума и че наи-вероятно съм гледала снимка някъде.
Браво ИНЕ!!! А другите кои бяка?Бу ли?
Ине и ти защо си мълчиш? Crazy

# 242
Ето сега прочетох в Клюкарника - Инето утре щяла да бъде и в сутрешния блок, преди протеста! Ама в кой сутрешен... newsm78 Сигурно пак на Нова!

# 243
ооооо Ине я на отчет къде се губиш така и не споделяш с нас твойте телевизионни изяви, я кажи утре да те гледаме от колко часа не се спотайвай

# 244
  • София
Ето какво намерих за нашите медийни звезди:

На 1-ви - 8/30 - сутрешен блок на бТВ - Клео и Инето vs Ширин Местан
8/45 ч  - на живо от мястото на протеста - НТВ сутрешен блок, Мишленце, Адара, Червената Шаркчица, Писна ми, Йедна, Анибал vs зам министърката на МТСП
Пак рано-рано Салай - радио Хоризонт, на път за протеста
На място - който дойде!

newsm10   smile3521   smile3501

Утре отрано   tv

ideauu

# 245
Здравейте майчета!
Утре за протеста ще има ли мами декемврийки от София?Ние понеже взехме късно да ставаме някъде към 10.00 ще се класираме.Ако има и други мами,които ще ходят ще се радвам да се запознаем и на живо.
Лека вечер!

# 246
aliss, аз ще ходя (, т.е. с Маги ще ходим  Wink ), но ще гледаме да сме там към 8:45 и вероятно към 10 ще си тръгнем...
Ще ти пусна мобилния си на ЛС...
Иначе Инето ще бъде, но кой друг  - не знам. Надявам се да сме повече...

# 247
Мами от София хайде да сме колкото се може по-малко утре пред телевизорите, нека се включим на живо, за да има някакъв ефект!
Аз ще дойда, стига кашлицата и хремата на Калина да не се увеличат! А на лични ли ще се разбираме къде и как ще се видим? Но на лични май ще стане доста сложно, затова хайде в темата, някакво предложение за среща!
само да не ми се разболее детенцето Praynig

# 248
Привет отново!
Аз както казах ще успея чак към 10.00-10.30 да дойда,Мъни жалко,че ще се разминем с теб,но си оставям телефона,която друга мама дойде на протеста,да се чуем и видим.
0898527078-Мариела се казвам.
Инето и Салай ще бъдат там със сигурност,аз също надявам се.Не се сещам там нещо по забележително,освен зад сширката на тролеите имаше една будка,в която се продаваха/за сега не знам дали още/ много хубави курабии.Ако искате примерно аз мога в 10.30 там на будките зад спирката на тролея,ще поседя 15 минути,ако някоя друга мама е там по това време да свирка.Ето да ни видите да ни познаете:
http://www.bgphoto.net/photos/15056/o632847127301718750.JPG
Дано съм се справила със снимката само.

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 23:15 от aliss

# 249
  • Пловдив
Здрасти пак!
ЕЕе,Ине,ще ти се караме,що не свиркаш да ви гледаме?
Правде,ще стискам палци Калина да не се разболява. Praynig
За днешната ни консултация да ви кажа,че Стилиян е качил 200 гр.за 3 седмици и е пораснал  с 2 см.Сега е 7800 и 67 см.На мене ми се вижда много малко ,но док. ме успокои ,че е добре .Вие как мислите 200гр. за 3 седмици!?
 За моренце,май ще ходим без детенце,канени сме на сватба в Бургас,та смятаме да останем за 2-3 дни,но на мен още от сега ми е кофти ,че ще трябва да го оставя,даже вчера като говорехме с мъжа ми колко време ще останем и ми стана мъчно ,та се разплаках.Хора,да знаете всички полудяха да се женят,ние това лято сме на 4 сватби Laughing
 Стилиян категорично отказва да яде зеленчукови пюрета ,док ме посъветва да му направя домашни днес му правих картофено ,яде повече в сравнение с тези на Ганчев,но може още .Каза да дам месни,чак след като се преборим със зеленчуковите ,а май няма да е скоро.Иначе плодовите и кашите ги лапа като луд.
 Вода пропи от скоро ,като почнаха жегите ,ама пак нещо и се мръщи ,та за денонощие сигурно пие около стотина грама.
 Да ви кажа и нащо откритие против запек - във вечерното мляко слагам по малко зехтин и вече и на честота и на консистенция е добре ,иначе преди беше голям зор,пък твърдооо с рев излизаше.
 Имаме и много нови снимки ,ама утре ще ви ги покажа ако имам време.
 Лека нощ!Сладки сънища и спящи спокойно човечета,аа сетих се преди Стилиян изобщо не мърдаше като заспи ,а сега му е много топло и по цяла нощ се мятка като рибка и все се отвива,а спи само по боди с къс ръкав.

# 250
  • София
На мене ми се вижда много малко ,но док. ме успокои ,че е добре .Вие как мислите 200гр. за 3 седмици!?

Аз мисля, че в твоя случай не трябва да се гледа на тези 200 грама като на една обикновена разлика в теглото за 3 седмици. Мисля, че на тази възраст, когато по принцип качват по по-малко, може да се гледа на наддаването и малко по-усреднено. Боже, май много по научному подходих...  Embarassed Простата ми мисъл е, че щом детенцето ти яде с апетит и теглото му е в или над нормалното за възрастта му, тези 200 г не бива да всяват смут. 7800 смятам, че е едно много даже прилично тегло за кавалер на неговата крехка възраст!   yes

# 251
  • Пловдив
Мимиска,благодаря за успокоението!
Ето го нащо човече да го видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40702
Честит Ден на детето на всички малки слънчица!Да са ни живи и здрави и много щастливи!  ura
 Стилиян става на 5 месеца!Ура ! Черпим Misc Baby Bottle  party023 cheers

# 252
Честит празник на всички дечица!

Да са здрави, мноооого щастливи, винаги да имат поводи за усмивки, да са игриви и закачливи!

И, надявам се, да им помогнем за един по-добър живот!
Пожелавам си го.

Ако имате желание и възможност, ще ви чакам на протеста!

# 253

Честит празник на нашите слънчица!
Нека само радост блика от техните очи,
усмивка ведра личицето детско да краси
иииииии безброй безгрижни детски дни,
пълни с веселие и игри!

# 254
  • Габрово
Привет, мамчета!  wavey

Тук съм си, ама само надничах досега, `щот то много има за четене и от любопитство не остава време за писане.

Честит празник на нашите мъници!   baloni
Нека да са здрави, обичани и щастливи!

Честит ден ден на Инес, Стилян и Никола! Да растат все засмени!

Инето, поздравления за организацията на такова голямо и значимо събитие   bouquet Успех при изявите и дано гласа ви не е глас в пустиня!
Тане, споко, момчето си изглежда много добре даже. Красавец, че и засмян красавец, пу-пу. И блазе ви за сватбите (ако са ви много да ви сменим поне за една  Laughing ), при нас не се очертават такива събития, всички само се събират да живеят заедно.
Ланг, честито ви зъбче!  tooth Все така неусетно да никнат и другите.
Правде, тук са забранени болестите. Naughty  Бързо да се оправяте  newsm10 И дано нямате такива стресови преживявания вече.  Praynig
Мая, и при вас да няма повече "катастрофи". Да не отварям уста за неопитните и нехайни шофьори, че е дълго и широко.
taisia, ние сме на втория етаж, без асансьор. Количката без проблем я търкалям по стълбите заедно с Алекс, но нашата е с големи колела и не много тежка, та се справям.
Елси, честита ви награда! Все да е късметлийче Стени, че и вие покрай него. Да повлече крак и за други наградки.
Бгбубу, дано да успеете и в този конкурс.  newsm10
Ние сме добре. Тази седмица започнах захранването с картофено пюре, а след това и морков. Първо дадох по 1 лъжичка, после 2, на третия ден 4-5 и след това вече дадох около 60-70 гр Утре ще давам пак картофи, а вдругиден - картофи с тиква. Това си е моя измишльотина след всичко прочетено по въпроса. Дано да няма проблем, че вече съвсем се обърках кое е алерген и кое не.
Морето и ние ще пропуснем, защото мисля че му е рано на Алекс, а и не мога да го оставя на запаси.  Grinning Най-много да пратя каката с тати за 2-3 дена.
Досадих ви вече с тоя дълъг постинг, ама нали наваксвам за почти цяла тема.
Лека нощ! Всъщност Добро утро на ранобудните  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт