Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 753
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Честит празник на детето на нашите бебоци и на всички, които се чувстват деца! Много веселия и усмивки и много забавни игри!!!!   Hug Hug Hug

Честито и на всички пораснали с един месец днес!

Ей, Нуше, ти се появи най-сетне.... Hug
Ине, браво мацо, невероятна си!  Peace Peace Peace
Тане, не се притеснявай мила, като го гледам юнака.....си е много добре!  Wink Ама, той явно изляло на теб прилича, защото нищо не открих от баща му.  newsm78
Да се похваля - никаква странична реакция нямахме от вчерашното ДТК, което ме радва много. Забравих вчера да кажа, че на 21,06 ще даваме кръв и урина за изследване и ще чакаме да видим дали всичко е в норми.

Хайде весел ден на всички!  Joy

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 07:56 от kadrokosa

# 256
  • София
Tada Two Hearts Честит празник на нашите съкровища!!!  Two Hearts Tada
bigdance2

Да растат здрави, щастливи, обичани и обичливи!!!

Party Time Честито Ден-денче на Инес, Стилян и Никола!    Party Time

# 257
  • в града на младостта
        [mчЕСТИТ  ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ДЕЦА!  ДА СА ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ!  И НЕКА ИМ  ПОМОГНЕМ ДА ЖИВЕЯТ В ЕДИН  ПО-ДОБЪР СВЯТ!ove][/move]     Two Hearts smile3534

# 258
 smile3501 БРАВО! БРАВО! БРАВО! smile3501
На всички поред -
На Борко - че се е справил без реакции с ваксината! Здрав мъж е той, знам си аз,  hahahaя каква щанга вдигаше още преди месец! Къдрокоса, и идея си нямам чие производството е "онзи хляб" Laughing, само знам, че е тип "заводски". Така че мога и на твоя приятел да я дам снимката, ако техния хляб е такъв!
На Инето - за всичко около протеста! Жалко, че вчера не съм я гледала (бяхме да купуваме подарък на малечко-палечко за първия му 1 юни), но сега съм пуснала БТВ и чакам! Жалко и че съм толкова далеч от вас, момичета, та няма как да се включвам и аз в такива неща. Но в он-лайн подписката сме разписани!
И на Стилиян също - за прираста! Тане, не се притеснявай, те сега се движат повече и повече и тепърва ще има месеци, в които дори нищо няма да качват. А сега хванаха и жеги. Абе, искам да кажа, че всичко си е нормално.
Правде, дани ви се размине разболяването! Като слушам колко болни има в това време, бррррр!
И сега Стени да ви се похвали - newsm44 за 1 юни подаръка му е такъв басейн! newsm44 На първо време ще се търкаля вътре вкъщи, като активна гимнастика ще го ползва!
И най-важното -

baloniЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ! baloni

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 09:12 от els

# 259
Честит празник на нашите най красиви деемврийски деца, нека бъдат здрави, весели, щастливи и имат най безгрижното детство  baloni  baloni  baloni

Естествено честит празник и на всички останали дечица по целия свят
честито мини ден денче на ставащите 5 месеца, а някои и половин годинка
Тане да ти кажа че и аз не открих прилика на малчо с татко му явно ти е одрал кожата
Ние днес сме на консултация, но само мерки и теглилки, а на 19.06. ще даваме кръв и урина
Кадрокоса браво на борката че така геройски се е справил с дтк-то

# 260
  • Добрич
Ей, Елсииии, супер як басейн - Честито на Стени!
Като го гледам и ние ще търсим нещо такова за морето - много ми хареса. Дано да го има във Варна. Пък аз въобще не знаех, че има с такива висулки и разни забавления.  Sick

# 261
Елсииии и на мен този басейн много ми допадна ма и много евтин бее, я сподели от този интенет магазин ли го купихте или от нормален си магазин

# 262
Купихме го тук от един магазин за играчки, че даже и не за 17, а за 16лв. Иначе аз първо в някъде из форумите бях го видяла и се очудих, че има басейни като за бебета с надуваемо дъно и играчки.

# 263
  • в града на младостта
ELS   и на мен  много ми хареса басейна, който сте купили на Стени.   и аз  ще потърся  в д-град такъв, може би на нашия пазар ще се намери, нали сме прочути с този пазар в цяла  BG.                       Б раво на Борко за ваксината. той е истински юнак smile3534INE   НИЕ  сме с теб  мислено и  ви подкрепяме всички. аз също  дадох своя вот  он-лайн .   ДНЕС щЕ ВОДЯ мАРТИ   на консултация трябва да му  сложат последното ДТК.                                   По-късно щесе включа отново. Hug

# 264
Гледах Инето! newsm44
И понеже се заговорихме за басейни - ТУК като цяло има много добри идеи!

# 265
Благодаря за честитките за порастналия ми мъж. Вече е на 1/2 година. Това е то! Докато се обърнеш и дребосъкът станал голям човек:)

Почерпете се по нашия повод beer3  party023 Misc Baby Bottle
На всички желаем много усмивки, весели  dancing и слушкащи бебоци newsm07

# 266
  • Варна
 Здравейте wavey
 И ние да се включим в края на темичката. Тоз път нещо се изложих и не съм писала нито веднъж Rolling Eyes Ма така е с две деца дето се изпоразболяха -  за 1,6 мес цели два пъти  #Cussing out Преди две седмици и двамата бяха на антибиотици и сега Дари пак се разболя - този път бронхит и пак антибиотик  Sick Дано малката да пропусне, ама като я слушам от снощи как се опитва да кашля и тя май на там отива Sad
 Иначе при нас много нови работи. Първо баткото - изписаха ни от яслата и сме Приети в ДГ която искахме  smile3521 Мама даже вече ходи на родителска среща и много ми хареса - и градината и учителките. Надявам се много да му хареса и да ходи с удоволствие.
 Мони-бонбони расте и хубавее  newsm62 На мама мишлето вече хапва всичко - плодове, зеленчуци, месце, кашички  и попарки  Mr. Green Покрай останалото млякото остана само два пъти в деня и вече не му се назландисва. Явно  голямото разнообразие си каза думата  Mr. Green
 Сяда в проходилката от няколко дни и искрено се забавлява. За сега ходи само на заден ход, но прави усърдни опити да тръгне и напред Mr. Green Изпада в дива радост когато батко и танцува или си играе с нея и  е много нещастна когато протяга ръчички пък той не е в настроение и бяга от нея  smile3518 Научила се е да "гали" - като я взема започва да ми пипа лицето и се смее с глас. Щипи ме където свари и много се радва когато ми дърпа косата и пищя - и се залива от смях когато успее да го направи на батко си Whistling Забелязах, че когато не ме вижда известно време и после я гушна започва да раздава "целувки" - с отворена уста се натиска върху бузите ми и много силно се притиска и завира главичката си в гърдите ми - направо се разтапям от удоволствие  Laughing
ELS  - много хубава ви е придобивката. Със здраве да си я ползвате  и много да се забавлявате Grinning
Честито на порасналите с още един месец бобнбончета baloni
[color=black]ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ[/color]
Аз не писах, не писах и сега се улях  Blush Моля да бъда извинена за дългия пост а исках сичко да си кажа Embarassed

# 267
Честит празник на всички малчовци!!!! baloni

# 268
  • В центъра на Вселената...
                           ЧЕСТИТ 1 ЮНИ на всичките ни дечица!!!

Да са здрави и мноооого засмени!!!

baloniЧестито и на всички,които днес празнуват половин годинка baloni

# 269
  • Добрич
Току-що гледах Салай в обедните новини на БТV!
Още веднъж браво!
Аз само успях да се подпиша в он-лайн подписката. Както и Наско!

Общи условия

Активация на акаунт