Яни,честито за изпита.Аз в МЕИ-то такова чудо не съм учила,но знам,че е много труден изпит така,че
на теб за добре свършената работа.Относно водата ние даваме на Дани на Хумана или на Милупа и те са с много прятен вкус т.е. не се различават от обикновената вода.Предполагам,че ги има в България.Дани пие по около 70-80 мл. вода на ден,не му допада много,но и аз не го насилвам колкото му се пие толкова.
Дани вече си е в отделна стая от два дена и първата нощ си спа без да се буди,а снощи на няколко пъти се буди и промрънкваше дали,защото се осъзна,че е на друго място или за това,че му беше топло (бях му пуснала парното) идея си нямам,но тази нощ ще видим тая работа
Наш бебун откакто му давам плодови пюрета си ака вече всеки ден по един-два пъти,а има дни и по три,дано вече да му се нормализира акането,че преди по 5 дена не можеше да свърши работата.
Сега ще се храним,а по-късно ще надникна пак,защото днес отново ще си стоим на топло.Така ме е яд на това време стана юни,а навън 13-14 градуса
.Чао засега.

, хич не се виждам с него на море, ще си идем двамата с мъжа ми, а със Стени - догодина. Но принципно съм виждала и бебета на по два-три месеца, които ги водят на море. Но моето съображение е, че искам аз да си почина, не че е вредно.

тези дни заспиваше само в ръцете ми, като го люлеех и му пеех, ужас беше! 
и малко ме е страх така. Таткото е в командировка за повече от месец