Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 759
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте  Hug.
Най-накрая се появих.На 23.05 имахме годишнина от сватбата(2 год.)и ходихме на сватбено пътешествие из страната.Тук има страхотни места и пътуването беше невероятно.Дани се държа на положение и никакви проблеми не ни създава.
От една седмица Бебо яде и плодово пюре и много му се кефи(както и майка му и татко му Embarassed).Вече си "откри" кръченцата и може с часове да си ги разглежда.От вчера го преместихме в отделна стая и на мен ми е много мъчно,сякаш е в друг апартамент,а не в съседна стая.Дори вчера си и  smile3518.
За мазилата,от две седмици го мажа с мляко на Бюбхен и за късмет не се обрина.
И Дани започна да яде по 4 пъти на ден вместо по 5,но според мен това е заради пюретата,а не заради жегата,заштото при нас температурата е 13 градуса.
Назад не съм чела и нямам представа какво сте обсъждали,затова засега толкова от мен.
честит ден-ден на всички бебчовци станали тези дни на 5 месеца!

# 196
  • София
Ох,забравих.
Ето няколко снимки от нашата сватба.Не са с добро качество,но все пак се виждаме с Ники Laughing
http://nikimarti.hit.bg/

# 197
  • В центъра на Вселената...
Много ви благодаря мамчета, 4е се сетих те за нашия рожден месец.Да са ни живи и здрави дечицата и мноооого да си ги обичаме.
  bouquet

# 198
Едно голямо хелоу и от нас  Hug
Яни, браос за изпита, моя гордост  Heart Eyes
За нас: добре сме, малко без нет, но и да имаше все тая, ударили сме го на живот - Кайлъка, риба, бира и карти  Mr. Green
Захранването върви постарому _ тиква,картоф, ябълки и круши, утре мисля да дам сини сливи  Rolling Eyes
Ей Галче, ще идвате ли към Плевен ???  Simple Smile. Много си хубава, видях снимката
И така, нищо ново.
Честито на порастналите съкровища
Целувки много много   bouquet

# 199
здравейте на всичкиии
и аз малко се позагубих, но ми почна скапаната сесия и требва да се учии. Но ако ви кажа колко време ми остава за учене- никакво.Е в неделя ми беше първия изпит и стана такава каша имаше два часа за изпита едни отидоха за единия час другите за другия час аз бях от вторите т.е. от 3 ч. и стана така че трябваше две различни специалности да влезем на изпит, обаче една мацка от наште така ядоса господжата и тя така истряска та направо си ни изгони. Та така сега половината и повече сме без оценки. Най лошото е че никой не знае кога ще има следваща дата, но има и нещо хубаво- признава ми се оценката от геоикономика бакалавърската степен, та много се надявам че ще се размина въпреки всичко с изпита. Е това е наоплаках ви се много се бях ядосала в неделя и сега пак като се сетя. но такъв е живота кво да се порави.
Иначе мирелката си е добре вече се върти като пумпал в леглото и тя си играе много с краченцата й, даже миналия ден я излових как си събува чорапките и си ги метка над главата  hahaha
къдрокоса браво за почивчицата и благородно ви завиждам за моренцето ние ще го пропуснем тази година
айде мацки отивам да храня мири и ще се включвам по честичкооо

# 200
Ето ме и мен! wavey
Добре сме, просто не ми остава време за писане... Къде от разходки, къде от плаващия режим на Стени. Вече и идея си нямам на колко хранения е. Някои дни са 5, в други - 4, един ден се буди сутрин в 6:30-7ч., друг ден - след 8ч. Покрай това ми отиде и едниственото свободно време, когато след яденето в 7ч. Стени си поспиваше и още до 9ч. Сега се случи някакво чудо и успях да го приспя, работата ми е от главата нагоре, ама съм се затъжила и за вас та се лепнах на компа. А като прибавим и стоенето навън на двора и съвсем нямам време за нищо. Къщата ми е заприличала на ... нищо подобно, ама какво да се прави, гледам да поддържам що-годе прилично ниво на чистота, без да се вманиячавам. В тия жеги ме мързи и да обикалям с количката и си караме повече на двора. Хубавото обаче е, че като сме си  вътре вкъщи от 12ч. до 17ч. Стени взе да си прави един много хубав следобеден сън по час-два, та и майка му си поспива с него.
Къдрокоске, благородно ви завиждам за изминалия и предстоящите уикенди! smile3501 Браво на работодателите на мъжа ти! Дай Боже всекиму, както се казва! Това за наговарянето продължава да е вярно - вчера те засякох кога влезе, аз по същото време пишех, но Стени не ме остави да довърша, а няколко часа по-късно когато реших да си го довърша и публикувам нещо стана и не ми даде да го публикувам, изчезна ми целия текст.
Да не забравя да споделя и откритието си! Пачи, а и другите дето дечицата им се запичат, пробвайте да давате плодовото пюре непосредствено след кашата. Аз един ден миналата седмица по стечение на обстоятелствата не успях да го дам сутринта, както си го давам винаги, и го дадох следобед след кашата и резултата на другия ден сутринта беше едно хубаво мекичко ако (сори, Wink ако някой закусва), което излезе без зор и напъване. Че Стени си имаше проблем с това откакто въведохме кашата - акаше си всеки ден, обаче с много напъване и все едни такива твърди топчета ги вадеше. Та сега си давам плодовото пюре след кашата и вече седмица нямаме проблем.
И какво да ви кажа друго ... А, разбира се, другото важно откритие - моя син продължава да си бъде мързелив в яденето. Нали имахме проблем, че взе да отказва всичко подред, но после пък взе и да си възвръща нормалното ядене. Да, ама с млякото - не и не! Докато преди два дни не му го сложих в шише Камера - изяде го на един дъх, без да спре и до последната капчица. Та добрата стара тайванска евтиния отново ни спаси (нали и като се роди го мързеше да дърпа и от цицка и от биберон, та като не можех да си сменя гърдите, смених 3 вида марки шишета, докато накрая прояде с Камерата, че най-лесно пускат)! И така, сега си яде с Камера , та чак и за още се оглежда.
И вода пие много, чак ми се вижда прекалено. Въпрос към мамите, на които дечицата пият вода - по колко пият вашите и по колко е нормално за денонощие по принцип? Стени изпива някъде към 400мл май newsm78, събужда се задължително и вечер да пие вода.
И ако може сега да стана и малко нахална Blush. От близо месец търся чадърче за количката и няма и няма. И в и-нет магазините няма наличност на сини чадърчета Чиполино. Тук ми предлагаха едно тъмносиньо на Бертони, но то е много тъмно, чак чернее и не ми харесва. Ако някоя от вас е мяркала някъде светлосиньо чадърче Чиполино или пък дори и друга марка, но да не е тъмносиньо, а светлосиньо, би ли ми свършила една услага? Да го купи и да ми го изпрати по куриер?! Плащам си чадърчето, някой лев отгоре за услугата и цената на куриера за доставката! И ще бъда много, много благодарна! Разбира се, няма да се разсърдя и ако на никой не му се занимава - пределно ясно ми е колко сме ангажирани всички!
Хайде сега да публикувам, че май се събуждаме и каквато жега казват че ще е днес, да бързаме да излизаме навън сега, докато по се живее.

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 09:03 от els

# 201
  • Добрич
Пиша набързо, че Борис се събуди.  Peace
Елси, мила, аз имам такова чадърче - същото, което описваш. Предполагам, че още има от тях при нас - така, че ще проверя и ще ти купя направо. Струва 14 лв. Ще го снимам, ако искаш и тогава, ако го харесваш ще ти взема.  Hug
После пак ще се включа.

# 202
  • София
Добро слънчево утро на всички!

Ние от вчера ядем каша! Купих като за начало зърнено-млечна на Фризолак. И като една примерна грамотна майка започвам да следвам упътванията.  yes До момента, в който не намерих приложена мерителна лъжичка...  ooooh! Шаш и паника!  Embarassed  Накрая стана някакво подобие на бозичка, ама се самоуспокоявах, че тамън като за 1ви прием е добре.  hahaha Предполагам, че не съм купила единствената в България опаковка без мерителна лъжичка Wink Вие на око ли докарвате гъстотата?

Относно водата: доколкото знам, няма ограничения. Единственото последствие е броят на памперсите и тяхната тежест Wink Лично аз съм на мнение, че е водата си е много полезна.

Мисля да папаме и да бягаме навън, докато се диша, че с тези прогнози за 30 градуса май ще пазим къщата днес...

Приятен ден на всички!
 wavey

# 203
Елси тук в софия няма никъде такива чадърчета по магазините казват че са им спряли вноса точно светлосинио на чиполоино . С една приятелка обиколихме всички детски и бебешки магазини и няма и няма . Дано къдрокоса да намери че те са най хубави

# 204
Къдрокоса, ако наистина още има, направо взимай едно, няма какво да му снимаш! За всеки случай - ето тук се вижда добре какъв цвят ни е количката, а тук се виждат разцветките на Чиполино. Айде после на лични ще се разберем повече, че да не спамим темата. Ох,  Praynigдано да има още такива чадърчета в този магазин! Че ако е вярно това, което казва Мая Thinking
Мимиска, никоя каша май няма мерителна лъжичка. Аз лично си ги докарвам на гъстота така както на мен ми харесва (всъщност на Стени де).

# 205
Приветски!
При нас нищо ново под слънцето...- ама то къде го това слънце, къде  тез 30 градуса - при нас е стуууд и вятъррр. Още не сме се захранили, ама тия дни ще е  Laughing Водата не я тачим. Всяка минутка буден се обръща по корем и после започва да квичи...  Mr. Green Лигите ни край нямат, абе ужас!
Цвети, вий по живот сте го ударили, а аз тъгувам самотна по нощие Simple Smile Добре, че Карамел ми е чат-дружинка Simple Smile
Къдрокоса, и аз съм от благородно завиждащите за семейните уикенди ... Искам и аз така семейно, ама мъжът ми няма грам почивка Sad
Варненки нещо се позагубиха, но ако някоя чете - вижте ТОВА
От мен за сега

# 206
  • Добрич
Хайде, сега по-спокойно да си попиша.  Wink
Цвете, само така , мила, живота му е майката.  Hug
За водата, Боркато много вода лочи  Wink На денонощие може би окло 500 мл., че и понякога повече. Задължително става поне по два пъти за вода и веднъж за АМ през нощта.  Аз бях чула, че не трябва да превишават течностите до годинка 1л., ама дали е вярно?  newsm78 Не го ограничавам в тези жеги - да пие колкото иска. Той всъщност пие чай от лайка на Хип, не чиста вода.  Peace
За почивката на море, нали ви писах, че ще сме за 1 седмица на море, та сега се притеснявам за това - дали не е грешно да водим Борко толкова от малък на море?  newsm78 Вие какво мислите по въпроса?
Утре сме на консултация и евентуално - ако всичко е ОК ще ни слагат първото ДТК. Много се притеснявам как ще я понесе, ама то вече много стана нащо.... Wink
Хайде, стига, че пак се улях!  Peace  bouquet

# 207
Къдрокоса, ще стискаме палци! Знам колко е притеснително... Българска или Инфанрикс ще биете?
Иначе за морето - смятам да водя на плаж Жоро сутрин от 8 до към 10,30. 

# 208
  • Добрич
Яни, българската от ЗК ще бием. Аз исках да вземем Инфанрикса, ама Наско не ми дава.  Mr. Green

# 209
Привет! То само ще се отчета, 'ма няма и за к'во...Аааа, излъгах - джуджето се обръща всякакси - по корем, после гръб и пр., върти се около собсвена ос, която при него е явно най-тежката част - гъзягата и въобще е мнооого забавлителен  Laughing Заповядайте, бъдете свидетели на първото обръщане: http://community.webshots.com/slideshow?ID=550760143&key=WpKRfvСъс сигурност ще има зъб - напипва се вече едно малко остро ръбенце!
Елс, видях такива чадърчета в магазините TCM. В случай, че Къдрокоса не открие...аз ще съм он лайн('дет' се казва)  Hands Thumbsup
Хайде, до скоро и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт