Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 758
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте.
Яни,честито за изпита.Аз в МЕИ-то такова чудо не съм учила,но знам,че е много труден изпит така,че  smile3501 на теб за добре свършената работа.Относно водата ние даваме на Дани на Хумана или на Милупа и те са с много прятен вкус т.е. не се различават от обикновената вода.Предполагам,че ги има в България.
Дани пие по около 70-80 мл. вода на ден,не му допада много,но и аз не го насилвам колкото му се пие толкова.
Дани вече си е в отделна стая от два дена и първата нощ си спа без да се буди,а снощи на няколко пъти се буди и промрънкваше дали,защото се осъзна,че е на друго място или за това,че му беше топло (бях му пуснала парното) идея си нямам,но тази нощ ще видим тая работа Laughing.
Наш бебун откакто му давам плодови пюрета си ака вече всеки ден по един-два пъти,а има дни и по три,дано вече да му се нормализира акането,че преди по 5 дена не можеше да свърши работата.
Сега ще се храним,а по-късно ще надникна пак,защото днес отново ще си стоим на топло.Така ме е яд на това време стана юни,а навън 13-14 градуса #Cussing out.
Чао засега.

# 211
  • В центъра на Вселената...
ЕЛСИ-сега и аз да те издам- ха честита ви и на вас количка. Ееее, ама са ни големи късметлийчета децата,а  Crazy

# 212
 newsm44 Имаме награда! Имаме награда! newsm44
Стени е последвал примера на Нефи и този месец той е един от късметлиите. Печелим лятна количка Чиполино Вега от списание "Мама". Аз им бях пратила няколко снимки, те са публикували "най-старата" - от тримесечната му възраст. Но нищо - всички си знаем колко е голямо детето.
БГбубу, специални благодарности, че ме светна по въпроса. Аз направо си бях забравила. И чета постинга ти и мигам на парцали. Докато загрях. И вече като стоплих за какво иде реч веднага се обадих на мъжа ми да се изстрелва да търси списанието. И като ми го донесе, и пак чета и не мога да повярвам! Никой от нас не е такъв късметлия, така че -  smile3501Браво на детенцето ми! Явно нашите декемврийчета са големи късметлийчета (ех, чак и рима докарах)! Айде, все така да е!

# 213
  • София
  Никой от нас не е такъв късметлия, така че -  smile3501Браво на детенцето ми!

Винаги има първи път!!!  smile3503

Ха честито!!! И верно да е все така късметлия Стени!!! От  1stroller към  travel !!!

smile3521

# 214
  • Добрич
Елси, Честито и от мен на Стени! Дано повлече крак и цялото семейство да сте късметлии!  Peace Аз да те питам - прати ли онази снимка с хляба на Стени да участва в някой конкурс, или още се ошумоляваш?  Joy

# 215
Браво на Стени и да ви е честита наградката
а как мога и аз да прата снимки на мирелката

# 216
Йееее Елси, честита наградка, да си я бутате със здраве  Peace
Яни, тегля кюто и го инсталирам след малко и скоро ще си побъбрим едно убаво  Mr. Green
Целувки на всички   bouquet

# 217
  • София
Елс,честито возило да си го позвате със здраве  newsm08

# 218
  • София
Аз бях чула, че не трябва да превишават течностите до годинка 1л., ама дали е вярно?  newsm78

И аз четох някъде за това ограничение - 1 л на ден до навършване на 1 годинка, но съм абсолютно сигурна, че ставаше дума за храна, а не за течности изобщо.  Peace

...сега се притеснявам за това - дали не е грешно да водим Борко толкова от малък на море?  newsm78 Вие какво мислите по въпроса?

Според мен, за грешно не е грешно, ама че ти няма да изкараш морето като почивка, е абсолютно сигурно. Wink

# 219
Като никой път и аз по нощите...
Тенк ю Wink на всички за поздравленията и пожеланията! Татко му на Стени си пожела следващото спечелено от Стени возило да е някое по-класно - Ягуар, Порше ... Mr. Green
Ееех, ама съм завеяна и туй то! Те хората от списанието още на 22 май са ми пратили и-мейл, че Стени печели, за да им изпратя адреса си, ама кой да си провери пощата?! Нали съм пристрастена към форума, та все тук първо влизам, а после не остава време за друго. Затова добре, че беше БГбубу да ми каже, че като нищо си бях забравила да купя списанието.
И като казах БГбубу ... откривам кампанията Laughing "Да видим БГбубу и Нефи на корицата на "Мама" през октомври"! Laughing А сега сериозно - БГбубу и Нефи участват в конкурса за лице на корицата през октомври. Всеки може да ги подкрепи като изпрати и-мейл на mama@techno-link.com като в писмото си напише, че в конкурса за корица през октомври гласува за Силвия и Нефтян от Стара Загора и за да е валиден гласа му напише и трите си имена и ЕГН. Гласуването е до 12 юни. Аз вече гласувах от мое име и от името на мъжа ми (знам му паролата за и-мейла, Wink ха-ха). Сега сте вие!
Мая, в "Мама" има възможност да се публикуват снимки на бебета в няколко различни конкурса. Така че най-добре виж списанието и ще се ориентираш. А иначе и Нефи и Стени печелят колички от томболата в раздел "бебета ....(съответния месец-сега е юни) 2006". Пращат се на същия и-мейл, който по-горе написах.

Елс, видях такива чадърчета в магазините TCM. В случай, че Къдрокоса не открие...аз ще съм он лайн('дет' се казва)  Hands Thumbsup
Ян-bb-Ян, давай, ти си наред! Ето такъв цвят чадърче ми трябва (използвам снимката на Къдрокоса, надявам се нямаш нищо против, мила Ели?!).
Стискам палци за утрешната ваксина на Борко! Дано да мине без гадните странични ефекти, но Къдрокоске ако искаш дай му за всеки случай Панадол преди да тръгнете. Ние, слава богу, ги минахме тия гадните ваксини! А за морето Яни ти е казала - плаж от 8 до 10ч. и след 16ч. Аз тази година не се навивам за море със Стени Naughty, хич не се виждам с него на море, ще си идем двамата с мъжа ми, а със Стени - догодина. Но принципно съм виждала и бебета на по два-три месеца, които ги водят на море. Но моето съображение е, че искам аз да си почина, не че е вредно.
А за водата аз не се изразих много коректно - и Стени е на Хипски чайове, това пие вместо вода и аз все вода си му викам. В момента редувам чай за колики, детски чай и от време на време му давам и бронхиален чай, че го имам отворен откакто беше настинал и да не става зян.
Сега - Лека нощ!, че мъжо ме чака да си лягаме ... luvbed

# 220
Здравейте!
честито на малките късметлийчета и на порасналите бебоци  Grinning
Ники най-после оздравя, така и не разбрах от какво му беше разстройството, но започна след като ядох ягоди, след това мислех, че спря, но беше за малко и продължи цяла седмица! Сега вече е запечен и доста плаче, по принцип нямаше колики, но сега сякаш компенсира с рев  Rage  тези дни заспиваше само в ръцете ми, като го люлеех и му пеех, ужас беше! #Crazy
Иначе поне почна да пие вода, най-после.
За мазането - досега само с мас, защото имаше обрив от Nivea и Oriflame, не ми се рискуваше с други. Сега вече го мажа с Event, оказа се много хубаво, бързо попива, няма обрив.
Сигурно някои от вас живеят в кооперации без асансьор, как се справяте с количката? нашата е доста тежка, стои във входа до вратата, първо слизам да разгъна количката, качвам се да взема бебо и тичам долу  animal037и малко ме е страх така.  Таткото е в командировка за повече от месец  newsm45

# 221
  • В центъра на Вселената...
 ЕЛС много ти благодаря за организирането на" кампанията" и за това, че вече даже сте гласували за мен.Благодаря на всички,които ще дадат гласа си за нас.

Хайде мами, пращайте снимки на вашите прекрасни слънчица и изпробвайте късмета си !!!

Аз бях много ентусиазирана за този конкурс, но днес една лоша новина помрачи настроението ми.В Стара Загора днес са блъснали маика с количка и двумесечната душика е почиала на място.ДА ПОЧИВА В МИР.Всички майки в Стара Загора са потресени.Та си помислих- за какво се радвам на един конкурс, наи-важното е моето детенце да е живо и здраво.Извинявам се за гадния ми постинг, ама сърцето ме боли. На всички вас,вашите дечица и на семействата ви желая ЗДРАВЕ и Господ да ви пази.

# 222
  • Пловдив
Здравейте !
Исках да се отчета и аз ,защото не съм писала от много време ,но постинга на бгбубу ме разстрои много.Миличката душичка много ми е мъчно!Тъпи шофьори не виждат ли ,че минават майки с колички #2gunfire
 Да почива в мир малкото ангелче !

# 223
милата душичка, почивай в мир малко ангелче  Praynig
ох и аз всеки ден псувам по шофиорите и се разправям и един ден преди около две седмици един тъпак щеше и нас да ни блъсне с количката като се разхождахме, после цял ден треперих и не можах да се успокоя бях побесняла  #2gunfire  #Cussing out а той тъпака просто не ни видял дава назад и се удари малко в количката аз като изблъсках по капака и като се разкрещях истерично той доста се спече, почна да се извинява, а аз така го обиждах бе луда работа

# 224
Ех милото бебони:(
 Аз за разведряване на обстановката бързам да се похваля- Николушка си има зъбче!
Днес бяхме с една приателка на разходка в Южния парк и тя мме пита имали малкия зъбки. Аз отговарям съсем категорично, че не и докато го поях с вода нещо ми се белна отдолу. Хопааааааааааааа цял голяяяяяяяяяям зъб!
Пожелавам на всички дребосъци така лесно и неусетно да им порастнат зъбките, че мама дори да не разбере:)
Поздрави и лека нощ от нас.

Общи условия

Активация на акаунт