Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 742
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на всички, които празнуват в деня на Св.Св.Константин и Елена! Да ви се слави името!
 Честит рожден ден, Къдрокоса! Бъди жива и здрава!
Честито и на бебоците София, Рая и Тодор! Да порастнат мнооого щастливи!

Не мога изчета всичко, опитах отгоре-отгоре - видях прекрасните цветя на Кокита, успях и да попрехвърля снимките на прочутото Трио Българка - било е весело...
Тези дни, докато е хубаво времето, си стоим при свеки на къщата, в градинката и се пребираме късно-късно, направо за  newsm37 Но май съм попретоплила момчето, защото му се появиха ситни пъпчици на гърдичките  Confused
Да се похваля и аз, макар че не съм съвсем сигурна - на Калоянче му излиза зъбче (май), долу кучешко. Освен водопади от лиги други симптоми нямаше, поне засега... Praynig Пипах с пръст, после с лъжичка, ама можеш ли да се пребориш с него! Накрая от тези лиги и от пъхането на юмруци в устата му се изпъпчи и брадичката  Sad
От петък му давам малко сокче от ябълка сутрин - 20-30мл и като дръпна шишето той започва да плаче - иска още   Stuck Out Tongue Winking Eye Аз също като Мъни мисля, че ако не ми се наложи да се върна на работа и ако имам, разбира се, кърма, ще заместя хранене след 1-вата годинка. Ама знае ли човек - Божа работа!
Ето и малко снимки от него с пожелания за лека нощ: http://community.webshots.com/slideshow?ID=550447379&key=KyHOIX

# 106
С малко закъснение и от мен: Честит Рожден Ден, Къдрокоса! Честито и именничките! От любов, радост, усмивки и здраве да не се отървете  Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
Привет и от нас !
Нашия татко вчера беше именяк и нямаше време за нет,но мо липсвахте и сега сядам да изпия кафето и да ви изчета.
Със закъснение честитим на всички празнували вчера,на порасналите бебоци пожелаваме да са здрави весели и много да радват мамите си.
КЪДРКОСА,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!НЕКА ВСИЧКИ МЕЧТИ  ТИ СЕ СБЪДНАТ!
Иначе Ината вчера нещо беше кисела,от обяд до вечерта едно мрънкане,едно реване,нали рядко ни се случва,та ни беше терсене,дано днес не е така.А и ще се оставяме на баба да ни гледа,че аз имам работа по разни институции следобяд.
Да питам в тия жеги извеждате ли навън бебоците по обяд?
Това е засега,после като я заведа при баба и ще се включа пак.

# 108
Забравих да питам,къде се губите всички,тази сутрин никой не е писал.Елси,Къдрокоса къде се губите?Или в хубавото време тръгвате рано на разходки?

# 109
Честит Имен ден на всички именяци!
Къдрокоса, Честит Рожде ден!  bouquet
Честит празник и на месечковците!

извинявам се, че на патерица честитя празниците, но от сутрин до вечер сме по улиците, и съвсем се бях отплеснала...
Поздрави от нас, че пак излизаме!

# 110
Здравейте сладурки и сладурчета!

Аз да си призная без бой, Фаната си изкарва детството на балкона, че нещо или аз не мога да се аклиматизирам към започналите жеги или имам някаква проблемация със сърцето. Но, има време, ще си проличи.

Ян Бибиян, бързам да ви похваля и за снимките и за зъбчето
Да се похваля и аз, макар че не съм съвсем сигурна - на Калоянче му излиза зъбче (май), долу кучешко.
Действайте, аз водя отчет, ще ви присъдим 3-тото място в класацията "Имам си зъбче!".

А за Трио Бг, можеше да е квартет, сикстет, октет.... Надявам се следващият път да сме симфоничен оркестър  Grinning

Нищо не казвате за Габровския фест?! Никой ли не е ходил?

Къдрокоске, хващай се да пишеш, че много ми липсваш!

До по-късно...  Heart Eyes

# 111
Хайде и аз да се отчета.
Честит имен ден на всички пазнуващи и честити рожден ден на Къдрокоска на патерици.
Ние бяхме на село, че днес родителското ми тяло празнува цели 35 години брак. Бяхме на пикник вчера и Веси малко почерня в муцуната въпреки, че беше на сянка, но за сметка на това аз съм като прасенце розова. Не питайте как спах снощи някъкъв ад беше.
Да се похваля вече яде картоф диването, ама голямо плюене пада нали не знае какво да прави с тази лъжица в устата и половин картоф си бутаме и плюеме около 30 мин. Не знам дали и харесва но аз съм упорита и продължавам. Към средата на седмицата ще опитаме и тиквичка. За сега нито се е запекла, нито има реакция към новата храна. Дано е все така.
Чакам да кажете кога пак ще си организираме някоя срещичка да се разходим в парка, че нашия квартал е ад за еразходки лятото - една задуха, едно слънце - ужас направо.
Лек ден ви желая

# 112
Привеееееееееееет и от мен!
Няма какво да се оправдавам, от скитни не мога да седна да драсна 2 реда. Това е. Да щрихирам ан 2 на 3.
Първо за среща, аз сам готова и давам тон за песен. Има ли желаещи да ни акомпанират в Южния парк днес, че аз рядко сколасвам преди 13h да изляза. Ще рече 13.30-14 ще съм там баш в най-големите жеги, ама добре, че има сенки. Да видим ще издая ли късмет по този показател:)
По темата обриви: вчера мъжът ми намаза бузките на  дребното с Пенатен, леле освен червено и възпалено, чак започна да сълзи,  абе като разкъсана кожа. Ужанско гадно, но очевидно малкия не го болеше, макар че изглеждаше адски зле. Другият обрив в сгъвките и той не минава, но не се беше активизирал напоследък.
Тема зъби- ц, не се е озъбил още, а лиги с бидони точи от край време.
И една хвалба дето се канех да споделя- обърна се, разгеле! Нали е от мръзливките - дай му да лежи като бей и робинята да го забавлява:)
Поздрави, целувки и най-добри пожелания за всички порастнали с още 1 месец бебоци, големи рожденници и именници! Да сте живи и здрави и винаги да има позоди за усмивки!

# 113

По темата обриви: вчера мъжът ми намаза бузките на  дребното с Пенатен, леле освен червено и възпалено, чак започна да сълзи,  абе като разкъсана кожа. Ужанско гадно, но очевидно малкия не го болеше, макар че изглеждаше адски зле. Другият обрив в сгъвките и той не минава, но не се беше активизирал напоследък.

Ланг, Пенатен не е ли само за подсечено дупе?! А и има много спорове относно проуктите на Джонсън и Джонсън. Аз от вчера взех А-дерма, да видим дали ще подейства. За сгъвките - съвет от нашто педи - никакви мазила, пудра, за да не се подсича от жегите.

Целувки

# 114
  • Пловдив
Здравейте!
Да ви се похваля ,че успях да го приспя в къщи и ще си почина малко Grinning.Иначе само ние обикаляме по цял ден навън в най-голямата жега всички се прибират ,а ние висим пред входа на сянка ,защото наща скитня като се прибере вкъщи да спи и опищява всичко,направо се чудя днес как стана ,може би ,защото сме навън още от 9 и вече е каталясал от жегата.
 Обрив от жегата има и Стилиян на него му е на тила и на главичката около косата.Та в тази връзка да питам мамите на рошковци дали смятате да ги подстригвате.Аз мислех дане му режем косата поне още малко,защото ми харесва такъв рошльо,обаче му е много топло на главичката и сигурно утре ще я кръцнем.
Именичките,май е било як купон снощи щом още не сте се отчели,я бързо да казвате как празнувахте и кви подаръци имате.
Кокита,много ти е хубава градинката и градинарчето също.И ние имаме проблем като на Симонка с разкрачването на краченцата , утре ще ходим на контролен.Правите ли някакви упражнения?На нас док. ни показа ,ама това лудото не седи мирно и не мога да ги правя и въпреки ,че има подобрение не успяхме да се справим 100 %.
 За заместването  - съветвам кърмещите майки да го поотложат колкото могат повече,защото ние вече не се кърмим за съжаление,но аз смятам ,че една от причините да ми намалее толкова много кърмата беше заместването на кърмене и спирането на нощното .
 Честито зъбче на Калоянчо,да са здрави и бели и всички да излизат без проблемно.
 Ние зъби нямаме ,ама пък лиги ,колкото си искате ,все са му мокри бодитата отпред ,а лигавник не търпи.
 Още нещо да ви питам- Ваще бебчовци и на двете страни ли се въртят?Защото Стилиян може само на дясно.Вече успя и от корем на гръб.
 Чао !Ще се пробвам и аз да дремна преди да се е събудил.
 Лек ден на всички!Целувки на малчовците!

# 115
  • София
Здравейте и от нас!

Nature Sunny  Брех, ако това е началото на лятото, какво ли ни чака в разгара му?  newsm09

Явно голямо празнуване е паднало вчера & снощи!   bigdance2  Как сте, момичета, липсвате ни!!!

Ине, дано да не е нищо сериозно!  Praynig  Two Hearts не е шега работа!

Тане, и Надето предпочита да се върти надясно. Не мисля, че това е нещо тревожно - първо по-лесното, после по-трудното. Аз лично правя аналогия с ученето да се карат ски - винаги единият завой се усвоява по-бързо и по-лесно от другия.  Wink

# 116
  • Добрич
Ехеее, що така няма активни от празнуващите.... Май аз ще съм първата.  Mr. Green
Доно да сте си изкарали супер и да сте изморени от купони, не от нещо друго.  Peace
Аз, ли...ами кво дави кажа - то с Борко, който не иска друг освен мама и евентуално тати как да празнувам, но се почерпихме за мое здраве в едно заведение за обяд, де. А, само как ми се излиза да танця....не е истена ви казвам. Имам чувството, че някой ме държи вързана и не ме пуска да ходя никъде. То, май си е баш тъй, ама нейсе... Mr. Green
Пак да благодаря и на останалите момичета за поздравите. Много ме зарадвахте всички. Пък и колко ме трогнахте..... Hug Hug Hug
Ейййй, остарявам, мацета.......а пък все съм си същата лудетина и шматка небесна като както бях като тийн, ама нали казват, че е на колкото се чувстваш, а не колкото брои ЕГН-то.  Laughing Joy Абе, здрави само...то всички натам сме се запътили, та връщане назад няма.
Инето, миличка, кви са тези приказки за сърцето....Я, недей така....Стягай се и се дръж, че инак....ще те шляпам.  Naughty
За обръщането - и Борис за сега се обръща само на дясно, ама вече правим и упражнения и в др. посока и имам успех.  Party Не е притеснително мисля това.  Naughty
Ех, искам още, ама ще бягам, че умирам от глад.  Crazy Embarassed
Утре сутринта пак ще се включа с традиционното отчетче.

Лека нощ и приятни и розови сънища!  Wink Wink Wink

# 117
  • София
Добро утро!

Надявам се всички мами & бебоци да са добре.  Hug

И днес го дават жега...   Аз лично не извеждам Надето в ранния следобяд. Не че в къщи е хладнинка, ама пак е друго...  Ill Милото, гледам да я държа максимално гола и най-вече крачетата да са боси. И тя по вратлето имаше такива ситни пъпчици - от изпотяване предполагам. Явно рязката и драстична промяна в температурите си казва думата...    Confused

Днес нашият бати става на 18!!!  dance  и Надето черпи:   cook & Misc Baby Bottle

С пожелания за един хубав и спокоен ден!!!
  love001

# 118
  • Добрич
Добро утро и от мен!  Hug
Честит Рожден Ден на Хари на Мимиска! Добре дошъл в света на големите! Само здраве, усмивки и хубави моменти! Hug  bouquet

# 119
Добро и от мен! Ние с Къдрокоса сякаш се наговаряме кога да се появяваме hahaha
Благодаря на всички за милите пожелания! Hug
И аз като Къдрокоса да си кажа - голямо празнуване е нямало. Вечерта оставихме Стени на майка ми и ние хапнахме в едно наше любимо заведение и толкоз. Че предишната вечер пък бяхме на абитуриент и повече щеше да ни дойде в повече. И по тоя повод да питам некърмещите един страшен въпрос точно като за рано сутрин Joy- как сте с алкохола? Аз преди да забременея можех да си позволя чашка-две, при сериозни поводи и повече и нищо не ми ставаше. А сега е някаква трагедия! На два пъти вече ми се случва да пийна 50гр водка и ме хваща, а и на другия ден съм като ударен самолет (ама то и от недоспиването).
Кокита, още веднъж комплименти за градинката! Тази торения изглежда добре, само проблема е, че никой от познатите ми не е чувал за такова име на цвете, а на мен не ми остава време да ходя по цветарските магазини.
Жегата е ужасно нещо! Незнам как е при вас, но при нас дори вечер Т не пада под 20 градуса, а вътре почти денонощно е 27 градуса. То ние големите не можахме да се климатизираме, а горкото детенце какво му е ... Хем спи само по боди и една лека пеленка отгоре и пак се върти по цяла нощ, та чак и по корем се обръща и след това в просъница явно не може да се завърти обратно и приплаква и трябва да ставам да го обръщам. И режима на разходките още от миналата седмица обърнахме - излизаме на двора или на разходка от 10:30 до 12-12:30ч. и после чак след 17ч. пак. Хубавото е, че Стени много лесно се нагоди към този режим и сега си прави много хубав следобеден сън по час-два.
Честито пълнолетие на Хари на Мимиска!  bouquet
Честито и на порасналите с още един месец!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт