Честит рожден ден, Къдрокоса! Бъди жива и здрава!
Честито и на бебоците София, Рая и Тодор! Да порастнат мнооого щастливи!
Не мога изчета всичко, опитах отгоре-отгоре - видях прекрасните цветя на Кокита, успях и да попрехвърля снимките на прочутото Трио Българка - било е весело...
Тези дни, докато е хубаво времето, си стоим при свеки на къщата, в градинката и се пребираме късно-късно, направо за
Но май съм попретоплила момчето, защото му се появиха ситни пъпчици на гърдичките Да се похваля и аз, макар че не съм съвсем сигурна - на Калоянче му излиза зъбче (май), долу кучешко. Освен водопади от лиги други симптоми нямаше, поне засега...
Пипах с пръст, после с лъжичка, ама можеш ли да се пребориш с него! Накрая от тези лиги и от пъхането на юмруци в устата му се изпъпчи и брадичката 
От петък му давам малко сокче от ябълка сутрин - 20-30мл и като дръпна шишето той започва да плаче - иска още
Аз също като Мъни мисля, че ако не ми се наложи да се върна на работа и ако имам, разбира се, кърма, ще заместя хранене след 1-вата годинка. Ама знае ли човек - Божа работа!Ето и малко снимки от него с пожелания за лека нощ: http://community.webshots.com/slideshow?ID=550447379&key=KyHOIX

Брех, ако това е началото на лятото, какво ли ни чака в разгара му? 
Как сте, момичета, липсвате ни!!!
не е шега работа!

Абе, здрави само...то всички натам сме се запътили, та връщане назад няма.
Не е притеснително мисля това.
Милото, гледам да я държа максимално гола и най-вече крачетата да са боси. И тя по вратлето имаше такива ситни пъпчици - от изпотяване предполагам. Явно рязката и драстична промяна в температурите си казва думата...
и Надето черпи:
&