Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 7

• 84 813
  • 883
  •   1
Отговори
# 705
Поставянето на упойка не боли изобщо.Има около 10 човека екип,болката е нула,не са ме тествали дали ме е хванала,единствено ми падна кръвното,но било нормално това.С мен не говориха много и ми се случи кисела анестезиоложка,искаше да избутам с гръбнак оръста й,за да ми постави упойката,аз в паниката не успях и тя каза с груб тон "нещо не се разбираме с теб " ,но да кажем,че беше спешно секцио през ноща и беше кисела хаха. Музика нямаше при мен.Това беше най-щастливия момент в живота ми,разказвам го с огромно вълнение.Имаше една жена до главата ми,която ме хвана за пръстите и ми повтаряше "спокойно" беше страхотна,така и не я видях повече.Желая ви леко раждане Simple Smile

О, май и при мен се е паднала същата анестезиоложка, руса и висока? Казва се д-р Иванова, беше малко груба (само словестно) докато ми слага упойката, но после беше по-мила, каза ми че съм герой ( ама моля ти се...) Wink

А може ли и малко инфо по въпросите? За грубоватата анестезиоложка и аз съм чувала.. явно си е такава Simple Smile

# 706
Същата е,Лилия Иванова Grinning , казват,че с другите е голям купон.

# 707
Момичета, чух, че при раждане в болницата в почивни/празнични дни се заплащат допълнително 200лв.? Може ли някой да потвърди тази информация?

# 708
Здравейте, колко време ви държаха в реанимация след секциото? Раздвижването кога е? По принцип 4 нощувки ли се остава и посещенията в какви часове са? Благодаря предварително за отговорите Simple Smile

# 709
  • София
Здравейте, колко време ви държаха в реанимация след секциото? Раздвижването кога е? По принцип 4 нощувки ли се остава и посещенията в какви часове са? Благодаря предварително за отговорите Simple Smile
Няма реанимация. Кажи речи, като приключи операцията, те карат в стаята ти. Мен таткото ме чакаше там, поседя при мен, докараха и дребосъчката и ни я оставиха за около половин час.
Моето секцио започна към 16ч, раздвижиха ме чак на следващата сутрин.
По принцип са 4 нощувки. Имаше "опасност" да ни задържат още една заради високо CRP на бебка, но успяха да го смъкнат навреме.
Часовете за свиждане са между 17ч и 19ч.

# 710
Няма реанимация. Кажи речи, като приключи операцията, те карат в стаята ти. Мен таткото ме чакаше там, поседя при мен, докараха и дребосъчката и ни я оставиха за около половин час.
Моето секцио започна към 16ч, раздвижиха ме чак на следващата сутрин.
По принцип са 4 нощувки. Имаше "опасност" да ни задържат още една заради високо CRP на бебка, но успяха да го смъкнат навреме.
Часовете за свиждане са между 17ч и 19ч.

Благодаря за отговора! Simple Smile

# 711
Здравейте,

За самостоятелна стая по 200 лв на ден ли се плаща или общо за 3те дни ?
И ако си в такава, таткото може ли да остава повече време ?
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 712
Преди си имаха много хубав ценоразпис на сайта, който незнайно защо, свалиха и сега се вижда само за неосигурени пациенти. Иначе доколкото знам, моя приятелка лежа, стаята е 100лв на вечер, така че ВИП според мен ще е 200 на вечер. Със сигурност не е 200 за 3 дни. Най-добре все пак да им се обадите, за да кажат със сигурност.

# 713
Здравейте,

За самостоятелна стая по 200 лв на ден ли се плаща или общо за 3те дни ?
И ако си в такава, таткото може ли да остава повече време ?
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

Лежах на системи във Вита, +200лв е за ВИП стаята за целия период след секцио.. 2200 е в стая за 2ма, 2400 във ВИП.

# 714
+200 е за целия престой..
200 на вечер за 3,4 нощувки щеше да е уАу 😂🤪

# 715
Здравейте, аз пак с въпрос към раждалите във Вита. Виждам, че при постъпване в болницата се изисква документ за алергии ако има такива. В случай, че не носите, предполагам се тества на място, а не директно да се попълва декларация, че нямате? Или? Благодаря предварително отново

# 716
Здравейте, аз пак с въпрос към раждалите във Вита. Виждам, че при постъпване в болницата се изисква документ за алергии ако има такива. В случай, че не носите, предполагам се тества на място, а не директно да се попълва декларация, че нямате? Или? Благодаря предварително отново
Мисля, че не тестуват там. Следващата ме док ми каза да си направя /защото имам алегии по принцип/ и отидох до алергологията на Александровска направо. Трябва да де направи 1 месец преди раждането.

# 717
  • София
Не тестват. Само подписваш декларация, че нямаш алергии.

# 718
Може би е хубаво да се направи, даже задължително, ако някога сте имали алергия към някакво лекарство. На мен теста ми беше положителен за 2 упойки, едната не съм срещала никога, а другата е производна на лидокаина.

# 719
Може би е хубаво да се направи, даже задължително, ако някога сте имали алергия към някакво лекарство. На мен теста ми беше положителен за 2 упойки, едната не съм срещала никога, а другата е производна на лидокаина.

Може ли да споделите колко време Ви отне, колко струва и какъв точно тест им казахте, че искате ?

Общи условия

Активация на акаунт