Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 937
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Брей, една вечер не можах да гледам, влизам тук и що да видя - само положителни коментари за снощния епизод! Значи довечера първо Нова плей, после Нова!

# 136
  • София
Като цяло беше силна серията снощи, но не в посоката, която ми се искаше. Вместо Банков и Огнянова да се сближат, те се отдалечават. Е, така е като тя вместо да прояви търпение към объркаността му, да го изслуша като тръгна да й обяснява за снощи нещо, тя се фръцка и иска незабавно изясняване на отношенията, ми не се прави така. И вместо да си е взела поука от предните неуспешни връзки, че с пресиране на другия не става, тя пак тича близалки да му носи. Щяла да го опитомява, ох, ще падна просто, кой е този мъж дето иска да е опитомен? И то така като му го заяви в прав текст, резултатът нормално беше пълен игнор с цигара в уста, дори ми се стори, че той загуби интерес към нея.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 10:30 от AniCat

# 137
  • Разпиляна във въображението
Аз също не желая да споделям за преживяна загуба. Не искам да поставям хората в положение да се чувстват зле, да изказват съболезнования. При Банков е още по-зле - трябваше да каже на мъжа, чиято приятелка е задигнал /според чувствата на другия/, и който си мисли, че е била любовта на живота му в продължение на толкова години, че е загинала в катастрофа.

# 138
  • София
Добър епизод Simple Smile

# 139
  • Кърджали
Аз не мисля че се отдалечават. Тя знае какво иска, той малко отказва да си признае какво точно иска..Тояа с близалките за мен си беше един вид ново начало,още повече че Банков за първи път от доста време насам освен да се бурсучи (както казваме у наше село) се опита да се пошегува с дресировката (подобен разговор водиха и при първото им сближаване). Ще станат нещата, но до тогава ще ми изпилят нервите

# 140
Аз също не желая да споделям за преживяна загуба. Не искам да поставям хората в положение да се чувстват зле, да изказват съболезнования. При Банков е още по-зле - трябваше да каже на мъжа, чиято приятелка е задигнал /според чувствата на другия/, и който си мисли, че е била любовта на живота му в продължение на толкова години, че е загинала в катастрофа.
Съгласна съм, на всичкото отгоре си представям как се чувства - задигнах ти я и не можах да я опазя и я убих...

AniCat, според мен също го пресира малко повече, но от друга страна с такъв човек, който се съпротивлява срещу евентуалната възможност да бъде щастлив, отдръпването само ще го затвори още повече в черупката му.
Между другото, снощи си мислех, че отношенията им малко приличат на тези между Врабчев и Стаменова. Само че там тя се съпротивлява срещу това да го допусне до себе си и на него му трябва много търпение, за да я накара да не го възприема само като човек, с когото да има физическа връзка. Разликата е, че Огнянова не е склонна да има само физическа връзка и затова нещата се забатачват.

# 141
Аз толкова се чудих какво остави на мотора му, а то близалка било Grinning

# 142
  • Разпиляна във въображението
Сега е ред той да й остави някъде шоколад  Whistling

# 143
Във Фейса някъде прочетох интересен коментар , че е възможно жена му или дъщеря му да са станали донори на органи и от там името "чуждо тяло", съответно сега да се интересува от човека там, нещо такова....

# 144
Изобщо връзката Банков-Огнянова навежда на доста размисли...и страсти Thinking
Отношенията са им толкова сложни,те са сложни личности,тя понякога реагира като влюбена ученичка,понякога зряла жена с характер,а той понякога пълен темерут,и изведнъж направи нещо много мило.Многопластови персонажи и много са ми интересни.А пък понеже и двамата са ми симпатяги(и във всички вестници излезе,че имат връзка,в което не съм сигурна,все още Simple Smile)и са ми още по-любими Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 10:54 от *Амбър*

# 145
  • София
Във Фейса някъде прочетох интересен коментар , че е възможно жена му или дъщеря му да са станали донори на органи и от там името "чуждо тяло", съответно сега да се интересува от човека там, нещо такова....

Това е добро предположение.

# 146
Изобщо връзката Банков-Огнянова навежда на доста размисли...и страсти Thinking
Отношенията са им толкова сложни,те са сложни личности,тя понякога реагира като влюбена ученичка,понякога зряла жена с характер,а той понякога пълен темерут,и изведнъж направи нещо много мило.Многопластови персонажи и много са ми интересни.
И на мен така Simple Smile. Тя е много уравновесена и сигурна, много ми харесва как се държи с останалите и как реагира много хладнокръвно при различни ситуации, дори и когато я закачат както вчера, както преди Владов я гъбаркаше, че се гримира. Няма изблици, няма свиване, корава жена. Същевременно с Банков е много различна, много мека и нежна и не се страхува да му показва емоциите си.
А той пък си личи как му влиза под кожата, всъщност да не забравяме, че той се увлече по нея именно заради жарта, с която прави всичко, заради това, че е борбена, че не се отказва. Така че е нормално да не се откаже и да продължи борбата си.
А и, аз може би вече го писах, но в описанието на образа на Огнянова, сценаристите бяха  казали - "тя трябва да извърви своя път към сърцето на Банков", така че това ни чака, бавно и упорито да го...опитомява Smiley

# 147
  • София
Ако трябва да върви много дълго по този път, да не изгуби интерес накрая. Grinning

# 148
  • София

Да, може и така да е. Нали бяха казали, че ще застъпят и темата за донорството.

# 149
Отношенията между Банков и Огнянова са хем се гонят един друг,хем бягат един от друг.Зорница ми е като хората,които се спускат към човека на желанието си с главата напред,макар да знаят,че възможността да си разбият главата е много голяма.Поема риска знаейки, че  Банков си заслужава,а и кое е по-добре да съжаляваш,че не си опитал или от това, че все пак си опитал и си се провалил.
Очаквах през целия епизод да искам да го цапардосам,но пак отново той е хем студен когато искаше да му сподели за бебето,хем  изведнъж топъл и даже се и засегнал защо не му казала,че намерила бебока,а трябвало да го научава от медиите-много е противоречив с отношението си към нея.А това с близалката,ами то започна всичко с една близалка и така ще продължи докато единия не се предаде Stuck Out Tongue Winking Eye Банков ще се дърпа още,то е ясно но колко още ще има сили да се противопоставя на желанията и чувствата,които изпитва към Огнянова.
Моят любимец този епизод беше определено Пенев,ох само като се сетя за реакцията му и ми става смешно  Joy ,след това Калин с неговото "ама индивидуалната програма или по двойки" и "ма гала вечерта мина ли" със замисъла зад тези думи  Joy  и накрая Кръстева като захапа Романова,че не само тя се забавлява с подчинени  Joy

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 11:51 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт