Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Добър епизод. Много добро това подхвърляне на Калин в операционната за фигурното пързаляне, със сълзи се смях. Grinning Ето, че можело.

# 151
Банков добре отговори на Калин.  Те му нарушили правилата, той вече няма какво да спазва.
И аз не вярвам да възкресят жена му. Иначе как да се разбират думите му, че не е зарязал нито нея, нито дъщеря си.
Ще има още да се чудим за кого ли става въпрос.

# 152
хем  изведнъж топъл и даже се и засегнал защо не му казала,че намерила бебока,а трябвало да го научава от медиите-много е противоречив с отношението си към нея
Там в болничната стая, като тя се обърна и си излезе, и той се тръшна на леглото, изглеждаше направо съкрушен, мен чак ми стана мъчно за него.

Иначе диалогът между Калин и Банков беше безценен Smiley
Но наистина не разбрах защо Кръстева зачекна първо Огнянова и после Романова. Тая жена, горката, на кръст я разпънаха всички от болницата.

# 153
Но наистина не разбрах защо Кръстева зачекна първо Огнянова и после Романова. Тая жена, горката, на кръст я разпънаха всички от болницата.

Мисля си заради реакцията на Романова за това,че има нещо между Банков и Огнянова и реши да я затапи за това с Калин Joy както каза Пенев "ще ме убият тези хора"
За сценариста писал диалога най-вече този в операционната,ще му кажа едно голямо БРАВО,обикновен разговор за фигурно пързаляне с такъв силен сексуален подтекст Joy
Харесвам го такъв Калин,забавно хаплив
Там в болничната стая, като тя се обърна и си излезе, и той се тръшна на леглото, изглеждаше направо съкрушен, мен чак ми стана мъчно за него.
А заслужи си го(макар,че да стана ми жал за него), да опита от своето лекарство както той си тръгна вечерта, да разбере че не е приятно да искаш да говориш с някого и той да ти обърне гръб
и да си излезе/тръгне.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 12:17 от maichetoo0o

# 154
Много е странно цялото това "тичане" на Зорница след Банков. Той и казва, че не иска никакви обещания и т.н. Тя отговаря, че този филм вече го е играла и след няколко часа хоп - на мотора оставя близалка. Много непоследователно поведение. Не одобрявам такива отношения. Unamused
Ако беше последния мъж на земята да се унижава така ама при това положение... Hands Minus1

# 155
  • София
Направо е като кученце след него и го гледа в очите, само език дето не е изплезила. Унизително е, но явно на нея не й пречи.

# 156
Много е странно цялото това "тичане" на Зорница след Банков. Той и казва, че не иска никакви обещания и т.н. Тя отговаря, че този филм вече го е играла и след няколко часа хоп - на мотора оставя близалка. Много непоследователно поведение. Не одобрявам такива отношения. Unamused
Ако беше последния мъж на земята да се унижава така ама при това положение... Hands Minus1
Тя си го харесва и то много,вижда предизвикателство в него,знае че може да го пречупи и то в собствената му игра,без задаване на въпроси и всичко това. За това продължава да бъде около него,пък и защо да се отказва като вижда,че е възможно да стане нещо красиво,все едно да четеш "Пинокио" и да се откажеш на средата на книгата преди да е станало истинско момче.Не само края,а и пътуването към желаното нещо е важно,а  дългото пътуване до целта и последващата победата прави наградата още по-сладка и значима.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 12:39 от maichetoo0o

# 157
А защо да не се опита да го спечели, при положение, че той ясно ѝ показа, че има чувства към нея и тя вижда, че проблемът е в миналото му, а не в отношението му към нея. Аз разбирам да е като Вяра, той да не се сеща, че съществува, а тя да ходи като паленце по него, но той доста пъти и по доста недвусмислен начин ѝ показа, че тя е важна за него.
В последните епизоди проблемът беше, че в ежедневието му нахлуха нещата от миналото и той просто не беше в състояние изобщо да мисли за нея. Може би тя все пак ги вижда тези неща и се опитва да бъде търпелива. Аз не го приемам за унизително, напротив, за мен е достойно за уважение това, че не се отказва от него. Той и Калин тича по Наталия и тя се прави на ощипана госпожица, но ако иска някой да спаси любовта им, ще трябва да го направи.

# 158
Гледах серията отгоре- отгоре, но видях какъв некадърно написан смс прати Калин на Наталия..

# 159
  • София
Звездата на вечерта тази вечер явно ще е Жекова:
https://nova.bg/accents/view/2017/11/22/199272/%D1%81%D0%B5%D1%8 … 1%8F%D0%BB%D0%BE/

# 160
Монолога на Хинова беше много добър:"Всяко ново начало е трудно. И в повечето случаи - обречено на неуспех. Но ако ти стигнат силите да се събереш и да опиташ пак, ще осъзнаеш, че неуспехът не е провал. Той е малка стъпка наред, която те приближава до целта. Нужни са постоянство и смирение, за да стигнеш до
края. Ако не изневериш на нито едно от двете, можеш да се надяваш, че някой ден може би не непременно веднага, но някой ден, съвсем неочаквано, ще получиш това, за което мечтаеш.".
Макар да се отнасяше за Калин към Наталия,важи с пълна сила и за Огнянова към Банков.
Трябва да се борят за щастието си за двама,защото сякаш Наталия и Банков са пасивните и ако разчитат на тях да направят стъпка напред към тях,ще си почакат дълго.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 13:37 от maichetoo0o

# 161
Ще ми се да видя малко Банков да тича след нея, да го провокира той да се постарае малко Simple Smile
Но явно засега тя ще поема инициативата.

# 162
Хареса ми Нанева ли беше сестрата, че излезе от добричкия си и кротък образ...

# 163
  • Бургас
Жената на хокеиста ми се стори позната. Дали не участва в някой от предните сезони?

# 164
  • ту тук, ту там
Жената на хокеиста участваше в един сериал с Асен Блатечки и Койна Русева - Морска сол май се казваше. Играеше едно леко чалнато момиче, съквартирантка на Койна. На мен само от там ми е позната, но си играе и в театъра.

Общи условия

Активация на акаунт