Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 928
  • 741
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Банков разказа на Огнянова за дъщеричката си едната вечер, но не и каза нищо за жена си. Тя и за това Огнянова пита Жени къде е жена му...

# 121
Банков разказа на Огнянова за дъщеричката си едната вечер, но не и каза нищо за жена си. Тя и за това Огнянова пита Жени къде е жена му...

Тя пита Жени за жена му още преди това.
Тогава, когато той ѝ разказа за детето, тя вече знаеше, че той е вдовец и му беше казала, че знае, че е вдовец.
Може би, тогава, когато е разказал за детето, да ѝ е казал и за майката, ние не знаем какво са си говорили през целия разговор Simple Smile

# 122
  • София
Точно така беше. Не са коментирали нищо за жена му. Това е съществена за сериала тема и не биха оставили разговора зад кадър.

# 123
  • Варна
Аз си мисля че е в обратния ред.. Мисля че първо преди две седмици дадоха епизода с това тя когато беше в тях и той и разказа само за детето , а миналата седмица пита Жени за жена му... Disappointed Relieved

# 124
Не са дали с Банков да коментират за жена му, но вероятно той й е разказал, просто акцентът беше върху детето. Тя иначе няма откъде да знае за нея.

# 125
Аз си мисля че е в обратния ред.. Мисля че първо преди две седмици дадоха епизода с това тя когато беше в тях и той и разказа само за детето , а миналата седмица пита Жени за жена му... Disappointed Relieved
Нее, тя беше сърдита, че е женен, пита Генадиева къде е жена му, разбра, че е вдовец, нацелува го, после той нея и чак след това й разказа за детето:grinning:

# 126
  • Варна
Благодаря, губят ми се нещо факти и време напоследък. Sweat Smile

# 127
  • Кърджали
И аз си мисля, че тогава когато и разказа за дъщеричката си е казал и за жена си, но просто акцента беше поставен върху дъщеря му /като предполагам по-голямата рана, ако изобщо двете загуби могат да се сравняват/. Иначе Генадиева беше казала на Зорница че и двете са мъртви, но не е ставало дума за мотори. Продължавам да не вярвам че ще я възкресят, нелогично ще е и във връзка с това което се случваше досега, и спрямо образът който му изграждат. Едва ли би седял тук, ако тя там бере душа. А и едва би нарушавал толкова от собствените си вътрешни правила заради Огнянова.
За мен щеше да е нелогично Банков да се хвърли в тази нова връзка без да му мисли. Та разбирам  спирачките, които си поставя, особено чувствайки се виновен за смъртта на семейството му /помня думите му към Генадиева "Най-големият грях на един баща е че не може да откаже нищо на дъщеря си"/ Той се беше хвърлил, но разговорите с Германия /явно свързани с човек от миналото му и предполагам самата катастрофа/ бяха тази спирачка, която се задейства. Но че не е безразличен към Огнянова си личи, тъй де, и мисля че от тук нататък вече ще ги сближават. Дано.

# 128
  • София
А може би болният в Германия да е друг участник в катастрофата и вината за страданията, които му е причинил, да го стопират така.

# 129
  • София
А може би болният в Германия да е друг участник в катастрофата и вината за страданията, които му е причинил, да го стопират така.

И аз мисля същото, но ако е така може да разкаже на Огнянова и тя да го разбере.
Калин много ми хареса в снощната  сериа. За Наталия не ми е жал изобщо, дразни ме.

# 130
  • София
Наталия и на мен ми е неприятна. Калин - понякога много ми харесва, а друг път ми се струва дървен. Снощи ми беше много забавен.

# 131
Нее, тя беше сърдита, че е женен, пита Генадиева къде е жена му, разбра, че е вдовец, нацелува го, после той нея и чак след това й разказа за детето:grinning:
Точно така беше !

# 132
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно той да е страдащ вдовец, обичал жена си, и да не се сети, картинно, за нея. Дадоха как дъщеря му умря в линейката. НО не дадоха нищо за съпругата - да й е държал ръката, тя окървавена и т.н. и т.н. Дори само миг. Нали е умряла в ръцете му!

Не може човек да губи друг заради просто недоразумение - Банков не желае да каже за пациент в германия.

# 133
  • София
Ще е гаф на н-та степен да възкресят жена му, след като няколко пъти дадоха, че жена му и дъщеря ми са загинали.  Обаче в снощния епизод имаше една реплика, която запомних и която остана без отговор (то  Банков на какво ли е дал такъв...)“ Та в един момент Зорница каза "Да нямаш друга връзка в Германия?" Ама съвсем странно ще е този човек след преживяна такава трагедия да е започнал толкова скоро друга връзка. Или да е бил женен за Ева, пък да е имал друга връзка, жена, която е обичал и тя да бере душа в болницата. Ама пък да я изостави?
Хм!

# 134

И аз мисля същото, но ако е така може да разкаже на Огнянова и тя да го разбере.
Е както видяхме той има огромен проблем с това да каже каквото и да било на когото и да било. То какво му пречеше да каже на приятеля си, че жена му и детето му са загинали, ама е го, накрая Огнянова трябваше да свърши тази работа.

Светулчица, Огнянова го попита дали има друга връзка в Германия, защото е несигурна и не знае какво да очаква от него, а и не го познава достатъчно. Банков обаче категорично отказва да обяснява каквото и да било. Той не иска да говори с нея, не иска да общуват, не иска да се разкрива. Не забравяйте, че той каза - аз не искам да се чувствам добре. Иначе нищо не му пречи да седне и да й разкаже всичко. Ама тогава няма да е интересно Smile

Общи условия

Активация на акаунт