Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Като директор, аз поне така го разбрах. След целия ден на драми покрай Кръстева изпитваше съмнения, че се справя. Затова каза на Зорница, че тя е едниствения човек, с когото може да го сподели - защото само пред нея може да покаже слабостите си и страховете си.
И аз това се чудех,думите му бяха доста многозначни за мен.Вероятно е така,да говори за работата си като директор,то с толкова проблеми  е нормално човек да почне да се съмнява дали взима правилните решения и дали не неговите действия довеждат до тях.

Надявам се да запазят инерцията набрали тази седмица,че то не остана много  да разрешават проблемите,а те не са никак малко.Не искам да претупат нещата накрая.

# 661
Той почна да говори за страха си как се справя като директор и после нещата минаха към тях двамата. Когато попита може ли да си тръгне, вече говореше за нея. Затова тя му каза, че зависи колко му е важно. За мен лично целувката му беше неговия отговор на въпроса колко му е важна.

# 662
Той почна да говори за страха си как се справя като директор и после нещата минаха към тях двамата. Когато попита може ли да си тръгне, вече говореше за нея. Затова тя му каза, че зависи колко му е важно. За мен лично целувката му беше неговия отговор на въпроса колко му е важна.
Аз втората част от разговора я разбрах, но  първата ми беше мъглява Smiley
Да целувката беше неговия отговор,но по-добре  и вербално да го направи за да няма объркване накрая. Grinning

# 663
Ами няма как да е говорил за тях двамата отначалото, първо, защото каза, че сега има по-голям проблем от карането на мотор и второ, ако говореше за тях, то беше ясно, че няма на кого другиго да каже. Всъщност, това беше неговият странен начин да й покаже, че я чувства близка. Като цяло съм на мнение, че неговият бъдещ единствен полезен ход спрямо нея е да седне и да си излее душата Grinning

# 664
  • тук, на мястото си
Хубава беше серията. 
Сега трябва да очакваме най-малко три гадни.

# 665
Хубава беше серията. 
Сега трябва да очакваме най-малко три гадни.
Няма за кога, останаха им десетина серии и 20 истории за разплитане Grinning Оттук само хубави серии ще гледаме Bowtie

# 666
# 667
Дано последните  10 или по-малко епизода да са силни като таз седмичните,макар и емоционално тежък последният епизод е един от най-силните за сезона за мен. Simple Smile
Пък ако сме късметлии може да има повече щастие и любов.....да,да,да знам сценаристите Satisfied но все пак.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 23:36 от maichetoo0o

# 668
+ още един фен на сериала. Simple Smile Макар да не крия, че предишните сезони ми харесваха доста повече. Вяра много ме дразни, защото е ужасно объркано създание. Всяка нейна поява е някаква досадна и напълно измислена драма. Е, на обратния полюс е Кръстева, просто е страхотна тази жена. Шапки долу за Янина Кашева - голяма е! Simple Smile

# 669
И предишните сезони бяха хубави, но бяха някак предсказуеми. Показаха ни отначало какво се е случило и ни се изчака чакането да видим как всички ще го разберат и как ще реагират. После пък възмездието сякаш беше съвсем като за наши хора. Понеже оригиналния сюжет се изчерпа имах доста резерви за този сезон. Приятно ме изненадаха като цяло. Мислех, че ще ми липсва житейската мъдрост на Камбуров, но сега това е заменено с не по-малко стойностни сцени и монолози. Освен това сюжета вече е непредсказуем и може да бъде развит в произволни посоки. Любопитен съм например да разбера в каква посока ще продължат с Вяра. Новите попълнения в актьорския състав се оказаха дори с по-големи възможности от напусналите и успяха да ги натоварят с много по-голяма дълбочина на чувства, емоции, терзания, вътрешна борба... считам, че класата на сериала се издигна в някаква степен през този сезон. Разочарова ме обаче участието на Виолета например. Може много повече, а я вкараха в роля, която й свали много нивото спрямо предишните сезони. Може пък и да е с цел за да не засенчи новата звезда доц. Банков.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 11:01 от Анонимен

# 670
  • София
Добре де в крайна сметка колко ще са епизодите, които остават до края на сезона?
И кога е финалът, някой знае ли?
Всеки един сериал се знае колко ще са епизодите и кога завършва, на този все трябва да гадаем и да научаваме едва ли не седмица преди краят му.

# 671
52 епизода са, от идната седмица ще го дават и в петък, ще свърши преди Коледа.

# 672
... Разочарова ме обаче участието на Виолета например. Може много повече, а я вкараха в роля, която й свали много нивото спрямо предишните сезони. Може пък и да е с цел за да не засенчи новата звезда доц. Банков.
Има такова нещо , на Банков му е осигурена доста широка писта  newsm78 ,всички  останали ги дават доста семпло .
Бих искала да гледам повече Калин , Мазовчетата /не само с разправиите около бременността /,Тасев и Галя , а не само да се появяват за някоя реплика . Претоварват ме с  глупотевините около Вяра , която не знае коя е и какво иска ..., предвидимо е ,че ще я закопаят с някакво нещастие .

# 673
Ами всъщност Вергов и Буковска са страхотен тандем и могат съвсем спокойно да им измислят множество сцени без да се засенчват един друг.
Като цяло за мен сериалът страда от това, че са много героите и не остава време за всички. Тасев направо е статист вече...Галя пак я дават покрай Захариев, а за Мазови ме е яд много, защото ги забиха в трета глуха.

# 674
Приемате ли още фенове Simple Smile Следя сериала този сезон по-подробно, когато имам възможност, предишните сезони по-скоро за фон. Харесва ми като цяло и макар сценаристите да се оливат на моменти с негативизма, мисля, че този сезон е доста силен. Вергов много дръпна сериала, а и макар и със силни и слаби моменти т.нар. нови лица като Вяра, Тасев и Огнянова ми са много по-интересни в сравнение с някои от героите в предишните сезони. Биляна ми беше откровено скучна, баща и син Алексиеви много ме дразнеха и затова и не гледах по-подробно сериала, а доцента или професора (забравих му името) на Кръстева, който почина ми идваше в повече.
Сега мисля, че има много по-голям прогрес сериала, да видим как ще е следващия сезон, но ако е последен сигурно ще претупат развръзките накрая, за да има някакъв добър финал. Любимците са ми Мазови Revolving Hearts, дано поне там оправят нещата и да не ги разделят като Калин и Наталия.

Общи условия

Активация на акаунт