На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 181
  • 3 567
  •   1
Отговори
# 3 210
magicjo : това е за да си включвате и изключвате услугата роуминг ( особено ако живеете в район близо до Сърбия, Турция или Македония) да не се закачи за тяхна клетка и да ви навърти сметка. Преди пътуване в чужбина си активирате услугата ( или си я оставяте активирана за постоянно). вече в чужбина в ЕС можете да избирате между операторите чрез ръчно търсене на мрежа. А и трябва от настройките на телефона да активирате данни в роуминг.

# 3 211
Много  непрофисионално предложение от служител..Виваком ми предлага да се прехвърля при тях и ще получа телефон безплатно, който да продам в Олх и така да си покрия неустойката към А1.
 Отделно служителка от А1 ме увери, че ако искам да си запазя номера и да стане на предплатен план, да се прехвърля предплатена на Виваком за месец и след месец да се върна предплатена при тях. Било честа практика.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 02:55 от ilenkata

# 3 212
Предплатените на Виваком и Йетел бяха с по-добри условия от тези на А1. Първи се огледайте всички варианти, че да не се набутате

# 3 213
ilenkata : на работещите в магазинна мрежа им се води минус ( съответно и в бонуса), когато не са успели да ви убедят да останете на абонамент и да минете директно на предплатена.
само не разбрах за какви неустойки говорите при положение, че договорът би трябвало да ви е изтекъл за да правите преноси или директно смяна към предплатена.
съвет: отидете и в друг офис на а1. изберете такъв с голям поток от хора

# 3 214
като съм на виваком с еон мини пакет може ли да гледам телевизията на смарт телевизор без еон бокс? Само с кастване ли може или има и друг вариант?

# 3 215
за телевизора ви трябва приложението еон ТВ ( EON Smart TV приложение а такова ще имате само със активна тв услуга). само чрез предаване каст на екрана. EON мобилно приложение е за таблет или телефон

# 3 216
Здравейте, бърз въпрос. При пренос на номер трябва ли да уведомя стария си оператор?... Получих, разбира се, автоматичен (недоволен, заплашителен Grinning) sms от него за неустойки и покана да дойда в техен офис да поговорим.

# 3 217
Не.
Тези смс -и са стандартни. Не им се връзвай.

# 3 218
  • Буркина Фасо
ако действително има някакви неустойки защо трябва да се пренебрегва поканата?
доста народ са с преференциални договори, с закупени телефони, у-ва за ТВ ....

# 3 219
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Йетел са измислили нов номер. При преподписване на договор се плаща 3лв.😀Ей, много гладни. Не е за подценяване факта, че и Фън кол директно се активира.

# 3 220
  • оттам, откъдето започва България
Потвърждавам, точно така правят. ММ сключи нов договор миналата седмица. Веднага обаче изключи музиката,че както е безплатно първия месец, така ще захапе втория и ще забрави да я  деактивира. За 3 лв. също не са пропуснали да споменат, но като за някаква допълнителна такса. Хиени са всичките оператори.

# 3 221
Значи очаквам скоро някой да каже и за другите оператори че са започнали така... Сакън да не би едните да измислят нещо за вземане, а другите да останат назад.

# 3 222
кехлибаровка проверете си срока на договора. ако е изтекъл няма проблем. но ако остава дори и малко време до края могат да ви начислят неустойка за предсрочно прекратяване и после ще си търсят парите. Би трябвало със смс само да ви уведомят за евентуални неустойки. може да не посещавате магазин на стария оператор, а да се обадите на оператор и да зададете въпроса за неустойките

# 3 223
Благодаря, мисля, че отдавна е изтекъл (била е апетитна оферта - преди няколко години) и съм минала неусетно на други тарифи... Нямам други смс-и от тях (Виваком), където да ме информират за конкретни неустойки. Не съм взимала от тях устройства или разни уреди под наем.
Днес избегнах да минавам през техен офис, защото имах чувството, че ще се опитват да ме задържат за техен абонат с разни лъже-заплахи Simple Smile  Дано греша и всъщност са с(ъ)вестни хора.

# 3 224
Колежка се прехвърли скоро от Виваком към А1, същия смс получи, няма устройства. После си провери задълженията, няма неустойка.

Общи условия

Активация на акаунт